09 Авг 2001 13:23 Мнения: 391 Местоположение: София
Заглавие:
Публикувано на: 17 Авг 2004 10:13
Вече и от учебника по литература ли копирате бе, хора...
___________________________________ Now, three Gods wait on the windowsill Where one God's blood was lately spilled While black tongues lap at the spreading pool And build the strength they need to rule.
Не е лошо, но определено има какво още да се иска в стилово отношение.
___________________________________ Drink their blood,
Kill them all,
Send their souls to hell.
Riven
01 Юли 2002 17:14 Мнения: 496 Местоположение: София
В момента играе: Много и все различни неща :)
Заглавие:
Публикувано на: 18 Авг 2004 13:43
Хареса ми. Може да те накара да се замислиш над някой неща, а и щом е по Елин Пелин няма начин да не е добър. Всички знаем обаче, че Саруман може да пише (не е четка). Е има и някоя друга грешка, но не правят впечатление.
___________________________________ "Който говори много, все ще каже нещо, което не е трябвало да казва.", Конфуций "Надеждата е нещо хвърковато - то, кацайки в душата - те намира - и пее свойта песничка без думи - и никога не спира." - Емили Дикинсън
NoName
12 Яну 2002 11:09 Мнения: 974 Местоположение: Пловдив
В момента играе: Белот ...
Заглавие:
Публикувано на: 18 Авг 2004 15:56
Доста тъпо бих казал .... Да не искаш от нас да ти повярваме , че ти си го измислил и написал това .... ха ха ха
___________________________________ Only god can judge me , is that right ? Only god can judge me now . Only god baby , nobody else , nobody else .
Existence
В момента играе: Medieval 2: Total War
Заглавие:
Публикувано на: 22 Авг 2004 19:45
Сарумане, брееей Бравос бравос Току виж ме закефило повече... хехе с всеки прочит... хм бравос
___________________________________ Ahhh, she looked into your jingles, And saw what laid beneath, Don't try to save yourself, The jingle is complete
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения