Sentry написа:Знаех си, че с тоя Devil May Cry ще ударя на камък, ама айде...
Има ли я за ПС тая игра???
Няма я, ама аз в първият си отговор в темата казах, че ми трябва Ром за емулатор на Плейстейшън.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
П.С. за Yu-Gi-Oh Power Of Chaos Joey The Passion го гледах в free.evro.net, но сега не го намирам. Ако намеря нещо ще ти кажа. И между другото пробвай да настроиш флашгета да тегли по 1-2 файла от играта едновремено така връзката ще ти се овиличи
може ли да ми дадете линк към Stronghold Deluxe или Stronghold Crusader но ако може да не е на части а на цяло защото ако е на части не знам как да се оправя.така че моля някой да ми помогне
JazzJack na questa deto dade tam c biblotekata namerih karta na kastata nemirih i stenata ma neznam kak da ia schupia kaji mi pls che toz quest naprao me grabna!!!
{{RAZBIVACHA}} написа:JazzJack na questa deto dade tam c biblotekata namerih karta na kastata nemirih i stenata ma neznam kak da ia schupia kaji mi pls che toz quest naprao me grabna!!!