Teма за всякакви обсъждания относно Warcraft III (TFT)

Игри за PC
Публикувай отговор
Аватар
eeasss

Мнение от eeasss »

леле тоя нюк е ебаси изпадналия тип незнам кво точно му е харесало в мацката ама е мноо зле пича нищо wish him luck vse pak toe e edin istinski rastafarin:P
А не вие не спряхте,сега друг се появи,Девил се примири с лошо,трябва ли ти да си следващия???
Аватар
stfu-n00b!

Мнение от stfu-n00b! »

...no comment

btw Tormozko днес за първи път гледах 2 first person VODa нa NaDa
не е човек :D
btw имаш ли представа колко апм прави защото по това което видях ми се стори над 350...
Albert Einstein: Only 2 things are infinite, the universe and the human stupidity, but i'm not sure about the 1st!
G00w

Мнение от G00w »

Някой да предлага Warcraft TFT в DC+? :o
Кажете, че нещо ми се доигра Warcraft-а :roll: .
Аватар
stfu-n00b!

Мнение от stfu-n00b! »

Утре започва новия сезон WC3L...Първите 2 мача са MeetYourMakers vs. Destination Skyline ,
Team 3wD vs. Mousesports.wc3 ....Доста неща могат да се прочетат на http://wc3l.de/....
Дано българите от 3wd често фигурират в lineups ,Moon изиграе някой и друг мач за 4K и все пак gogo aT :P
Albert Einstein: Only 2 things are infinite, the universe and the human stupidity, but i'm not sure about the 1st!
Аватар
Cyrax
Обратна връзка:

Мнение от Cyrax »

Супер.Ще следя сичко от близо.
бтв вижте тоя риплей.Много е добър!
http://www.replays.net/show.php?id=2863
Tormozko

Мнение от Tormozko »

stfu-n00b! написа: btw Tormozko днес за първи път гледах 2 first person VODa нa NaDa
не е човек :D
btw имаш ли представа колко апм прави защото по това което видях ми се стори над 350...
Толкова,около 300-350,не повече.Повече прави Xellos:350-400.Btw наскоро попаднах на игра на ElkY,в която той има 300 apm :shock: .Направо останах с отворена уста.Все пак тия пичове сигурно имат над 2-3 хиляди игри,и с времето цъкат все повече :wink: .Виждал съм риплей на NaDa от 2001,където той прави 180 apm.
P.S. http://www.yaoyuan.com/show.php?SID=21718 -FPVOD на Xellos.На самия сайт има един куп такива,пишете в търсачката 1stpersonVOD,давате категория VOD и сте готови.
Гост

Мнение от Гост »

NAKRAQ ARTHAS NE TRQBVA6E DA SE SLIVA S LIC4 KIN GA
Аватар
Style

Мнение от Style »

E що па да не е трябвало?
PEACE Bro'!!!
Freund
Аватар
stfu-n00b!

Мнение от stfu-n00b! »

Да знам го сайта точно от там ги свалих....

А госта като му прочетох писанията ми стана много весело....
Аватар
Cyrax
Обратна връзка:

Мнение от Cyrax »

Anonymous написа:NAKRAQ ARTHAS NE TRQBVA6E DA SE SLIVA S LIC4 KIN GA
Ми живота не е само хубави неща :lol:
Tormozko

Мнение от Tormozko »

Btw:
http://warcraftxp.chol.com/?doc=replay
:lol: :lol: :lol: Ахахаха,1620 АРМ,колко души са били на тая клавиатура,ахахаха.Или другият вариант е тоя сладур KAIST[DaDong] да има няколко чифта ръце ^^.
Аватар
Style

Мнение от Style »

[LP]Rado написа:актион пер минуте
Ама аз съм по-тъп и от мноу тъп
Ше обясни ли някой на некомпетентната ми личност какво точно е АРМ:как се определя,къде го пише и т.н.
Почвам да се отчайвам колко много тъпота се е събрала в иначе кухата ми глава :cry:
PEACE Bro'!!!
Freund
Аватар
Името вече е заето

Мнение от Името вече е заето »

i az iскам да знам щот само за амп се говори а аз не знам кво е това
Demonic написа:Познавам много хакери и всички са с очила :P Много им се кефя. И сега някой да не вика,че съм гей :!:
Аватар
Style

Мнение от Style »

10Х
Ти ми върна надеждите :wink:
PEACE Bro'!!!
Freund
Аватар
Името вече е заето

сродна душа :D :lol:
Demonic написа:Познавам много хакери и всички са с очила :P Много им се кефя. И сега някой да не вика,че съм гей :!:
Аватар
eeasss

Мнение от eeasss »

apm= anonimno pokurtielno maloumie = sreshta se nai 4esto sred 4itatelite na PC mania i po rqdko na drugi spisania. Predstavlqva rqdko sreshana nekompetentnost i jelanie za izqva vupreki otsustvieto na vsqkakvi polojitelni ka4estva. Lekuva se 4res: Preporu4va se izdirvaneto na nai visokiq blok v okolnosta i mqtane ot pokriva mu!
А не вие не спряхте,сега друг се появи,Девил се примири с лошо,трябва ли ти да си следващия???
Аватар
Името вече е заето

много мило :twisted:
Гост

Мнение от Гост »

apm = брой действия за минута, измерва се със специални програми, например w3gmaster, като отвориш риплея с тази програма ти показва apm, брой/вид произведени единици и т.н.
n.3.r.d-FI

Мнение от n.3.r.d-FI »

I AM BACK ..........
ps.Going for N1 ... etc
Гост

Мнение от Гост »

n.3.r.d-FI написа:I AM BACK ..........
ps.Going for N1 ... etc

Аре бе, къде се загуби ? ;] Чакам да се запишеш за турнира ;]
Публикувай отговор