Teма за всякакви обсъждания относно Warcraft III (TFT)
-
Гост
Напълно те подкрепям.Верно е доста трудно.Anonymous написа: kolkoto i da se my4a ne moga da wdigna 10 lvl... trudno e.
MrXYY
PEACE Bro'!!!
Freund
Freund
- NoName
- В момента играе: Белот ...
- Обратна връзка:
Re: НЕМА
Ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха .... Толкова много смях в един пост , много е забавно .... Човече ти на колко си години 2-3 , аиде от мен да мине , на 5 години си сигурно . Разцепваш ме от смях , еи ...ToHu написа:Anonymous написа:ТОВА Е НАЙ-ТЪПАТА ИГРА НА СВЕТА ЕЙ Т'ВА Е
![]()
![]()
Не е тъпа ако е тъпа ще се застрялям с атомна бомба опаа не застрелям а бомбандирам!Ти неможеш да я играеш или просто не си я виждал.Правили са я BLIZZARD човече те са най-яките пичове в вселената няма игра която не е станала хит и е правена от тях!Ако искаш да изброявам Diablo I/II,StarCraft/BroodWar,WarCraftI\II\III те имат много експажъни нема ги изброявам.Има и още но не ми се пише.Аз съм чел правилата и затова няма да те псувам а ще ти напиша това:%54%69%20%70%72%6F%73%74%6F%20%6C%61%69%6E%6F%20%74%61%6B%6F%76%61%20%70%72%65%65%62%61%6E%6F%20%69%20%6E%61%73%72%61%6E%6F%20%69%7A%70%69%6B%61%6E%6F%20%69%20%73%6D%61%7A%61%6E%6F%20%69%20%69%2E%2E%2E%42%4C%49%5A%5A%41%52%44%20%73%61%20%53%55%50%45%52%20%4D%45%47%41%20%44%55%50%45%52%20%53%45%47%41%20%55%4C%54%52%41%20%4D%55%4C%54%49%20%51%4B%49%49%49%49%49%49%21%21%21%21%00
Only god can judge me , is that right ?
Only god can judge me now .
Only god baby , nobody else , nobody else .
Only god can judge me now .
Only god baby , nobody else , nobody else .
4000 игри и няма 1ти левел - това възможно ли еCyrax написа:еми ако си вече на 50лвл няма как да дигнеш 10-ти. много сориAnonymous написа:emi exodia teb moje da te kefi ama men ne me ... kolkoto i da se my4a ne moga da wdigna 10 lvl... a we4e imam 4000 izigrani igri... pfff... trudno e.
MrXYY![]()
![]()
![]()
ами има и такива. или пък некви с икони на Драяди дето са 0/0!HUN73R написа:4000 игри и няма 1ти левел - това възможно ли еCyrax написа:еми ако си вече на 50лвл няма как да дигнеш 10-ти. много сориAnonymous написа:emi exodia teb moje da te kefi ama men ne me ... kolkoto i da se my4a ne moga da wdigna 10 lvl... a we4e imam 4000 izigrani igri... pfff... trudno e.
MrXYY![]()
![]()
![]()
Аз съм почти 10ти и имам към 200 игри!
аз съм почти 11лвл и статса ми е малко кофти(мноооого мраза Ъндеди)
15:11 (2:1 на тийм)
мога да кажа само едно голямо OMFG !!!http://www.wcreplays.com/_replays/6046/20040729/[wcr20040729]sMs_Red_(H)_ceNTRix_(U)_0.w3g
Ето да се кефите на тоя риплей и да се напикаете от смях. Просто такъв abuse не бях виждал никога през живота си. Nerf Human plz....
Това е Ледър игра, между другото и горкият Ъндед е със статс 6-1. (да не си помислите, че е некъв нууб)
Мъст сий!
Wellcome in Lordaeron
Нов Archmage(коня пуска Blizzard) с Water Elemental

(Aura)
...

(Footmans,чакащи за телепорт)

(Aura)...

(Footmans,чакащи за телепорт)
PEACE Bro'!!!
Freund
Freund
- stfu-n00b!
Айде да не слагам аз Screenshots ....от MU
...С тва лайно ако съм от другите и взема примерно
Drow-a и 15 левел не знам дали ще станеш...
A number of additional accounts and CD keys have been tied to the use of a hack or cheat program while playing Warcraft III on Battle.net. In keeping with our aggressive stance against cheating, we have permanently closed 18,000 Warcraft III accounts. 7,600 of the Warcraft III CD keys used with the now-closed accounts have been banned from ladder play for one month, and 1,400 more have been banned from ladder play permanently. Repeat offenders risk having their CD keys disabled, which will result in the permanent removal of their copies of Warcraft III from Battle.net.
We will continue to monitor Battle.net for cheating and take action as needed. If you would like to report additional instances of hacking or cheating, please notify us at hacks@blizzard.com. A false report filed by one player against another will not result in the actions described above.
As always, thank you for your continued support; with your help we have been able to keep Battle.net a fun and safe place to play Blizzard games.
Source: Battle.net
След проверка от моя страна стана ясно ,че над 90 % от игралите срещу High_Voltage са хаквали и са баннати....hf
Явно ще има и разочаровани всеизвестния хакер DaTa.Mockery.bG a.k.a UB.Unruly не бе баннат ......е може би другия път....
btw и на вас ли не ви отваря replays.net или са ме баннали щото хаквам
?Дееба простотията
аз така и така не играя вече 20 дена ,поне като ми се догледа корейско (китайско) риплейче да мога да си свала...
Unruly кажи когато ще си online да поговориме за турнира...
Drow-a и 15 левел не знам дали ще станеш...
A number of additional accounts and CD keys have been tied to the use of a hack or cheat program while playing Warcraft III on Battle.net. In keeping with our aggressive stance against cheating, we have permanently closed 18,000 Warcraft III accounts. 7,600 of the Warcraft III CD keys used with the now-closed accounts have been banned from ladder play for one month, and 1,400 more have been banned from ladder play permanently. Repeat offenders risk having their CD keys disabled, which will result in the permanent removal of their copies of Warcraft III from Battle.net.
We will continue to monitor Battle.net for cheating and take action as needed. If you would like to report additional instances of hacking or cheating, please notify us at hacks@blizzard.com. A false report filed by one player against another will not result in the actions described above.
As always, thank you for your continued support; with your help we have been able to keep Battle.net a fun and safe place to play Blizzard games.
Source: Battle.net
След проверка от моя страна стана ясно ,че над 90 % от игралите срещу High_Voltage са хаквали и са баннати....hf
Явно ще има и разочаровани всеизвестния хакер DaTa.Mockery.bG a.k.a UB.Unruly не бе баннат ......е може би другия път....
btw и на вас ли не ви отваря replays.net или са ме баннали щото хаквам
аз така и така не играя вече 20 дена ,поне като ми се догледа корейско (китайско) риплейче да мога да си свала...
Unruly кажи когато ще си online да поговориме за турнира...
Или с други думи :Какви мозъци пишат в форума за предложения на battle.netWhen you're in a large battle it's hard to see everything. There are many units on the screen and everything is moving so quickly. So you select your dk, then you want to coil the enemy hero (short midget called MK), but BAM, you misclick your ghoul and heal your own unit.
I say do the following:
When you click coil and select your own unit, a pop up appears saying "You are about to coil your own unit. Continue?" Then you have to click "YES" or "NO" or "Cancel".
Similarly, when you want to coil an enemy unit, a pop up opens and says "You are about to coil the enemy unit, Continue?"
Albert Einstein: Only 2 things are infinite, the universe and the human stupidity, but i'm not sure about the 1st!
Re: Wellcome in Lordaeron
Bomber*Man написа:Нов Archmage(коня пуска Blizzard) с Water Elemental
(Aura)
...
дам.готино сайтче е тва.мноо яки нещица има.
ЦКД ако не си забелязал риплея ти го гледах.Не се смях, но се държах за стола да не падна.Паладин>>>>>>ъндед
When you're in a large battle it's hard to see everything. There are many units on the screen and everything is moving so quickly. So you select your dk, then you want to coil the enemy hero (short midget called MK), but BAM, you misclick your ghoul and heal your own unit.
I say do the following:
When you click coil and select your own unit, a pop up appears saying "You are about to coil your own unit. Continue?" Then you have to click "YES" or "NO" or "Cancel".
Similarly, when you want to coil an enemy unit, a pop up opens and says "You are about to coil the enemy unit, Continue?"
лол тва е супер идея!
- stfu-n00b!
Max :
1.Това със 90% си ни е ебавка в клана...
2.Статистиката на вскички ladder игри които е играл човек можеш да провериш като влезеш в профила на акаунта му в http://www.battle.net и после дадеш Full Game Listings или solo/FFA reports
....
Примерно сега ще ти кажа една от статистиките как се справя да кажеме shpeki...
Най-много от игрите му са свършвали за 18 минути
matchup------------games---wins---losses
Undead Vs Human---18------11------7
Undead Vs Orc-------25------15------10
Undead Vs Undead---36------21-----15
Undead Vs Night Elf--26------13-----13
Ауу срам да не може да биеш елф
3.НЕ СЪМ БИЛ OBS...А и да бях с unruly не се познаваме лично и си играеме от home...
4.На турнира се надявам той да се представи добре за да премахне тези ваши представи + това аз на този турнир най-много да host (няма да играя)
5.btw как може да нямаш 1 игра solo бе човек
High_voltage :
Ми когато имам време ще го сложа на data (но не обещавам кога)
Никой не ми отговори на въпроса за replays.net
1.Това със 90% си ни е ебавка в клана...
2.Статистиката на вскички ladder игри които е играл човек можеш да провериш като влезеш в профила на акаунта му в http://www.battle.net и после дадеш Full Game Listings или solo/FFA reports
Примерно сега ще ти кажа една от статистиките как се справя да кажеме shpeki...
Най-много от игрите му са свършвали за 18 минути
matchup------------games---wins---losses
Undead Vs Human---18------11------7
Undead Vs Orc-------25------15------10
Undead Vs Undead---36------21-----15
Undead Vs Night Elf--26------13-----13
Ауу срам да не може да биеш елф
3.НЕ СЪМ БИЛ OBS...А и да бях с unruly не се познаваме лично и си играеме от home...
4.На турнира се надявам той да се представи добре за да премахне тези ваши представи + това аз на този турнир най-много да host (няма да играя)
5.btw как може да нямаш 1 игра solo бе човек
High_voltage :
Ми когато имам време ще го сложа на data (но не обещавам кога)
Никой не ми отговори на въпроса за replays.net
Albert Einstein: Only 2 things are infinite, the universe and the human stupidity, but i'm not sure about the 1st!
Някой ше може ли да ми каже откъде мога да си дръпна филмчета,като каченото от СТФУ,щот ми се ебна Warcrafta и не мога да гледам риплеи ![[Question] :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
PEACE Bro'!!!
Freund
Freund
-
Гост
- stfu-n00b!
Абе пичове точно на 2 места пиша за http://www.replays.net/ ,изобщо не е ставало дума за http://replayers.com/ ,айде четете малко...