Автор |
Съобщение |
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Авг 2004 13:51
Това е Зона 51(Area 51), а какво стана с анимационната игра?
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Авг 2004 13:53
Nope , You are crazy man Аз онова нещо НИКОГА не съм го виждал през живота си !!!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Авг 2004 13:53
Вярно - мисля че някъде бях виждал подобни скрийншоти от Зона 51!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Авг 2004 13:57
Абе кат ви казвам , че тва не е играта , значи не е !
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Авг 2004 13:59
Скоро май ше трябва да пуснеш някой жокер а И май постнахме едновременно!
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Авг 2004 13:59
Хаххаха
Тва да не е Half Life двойката бе?
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Авг 2004 14:00
Дам , така изглежда !!!
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Авг 2004 14:01
Spider-Man™ написа: Дам , така изглежда !!!
Видя ли ми поста, предположих, че е Half Life 2
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Авг 2004 14:02
Не позна , Half-Life 2 има много по-добра графика !!!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Авг 2004 14:05
Harry Potter and the Aliens' invasion?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Авг 2004 14:08
Ха ха ха готин базик !!! А High_Voltage още не сме се чули с Максата за да обсъдиме превилата !!!
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Авг 2004 14:12
Май ше трябва да видим разработваните фрии игрички. Спайди, я дай некакъв жокер, че така ще се мъчим 5 дена.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Авг 2004 14:13
Ми забавно е и снеизлезли игри ама най-вече бъдещи хитове щото иначе е непосилно!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Авг 2004 14:14
Само да ви кажа нещо - Максата май са е във форума и ще му пратя правилата !!! Иначе играта е чист ACTION/Horror !!!
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Авг 2004 14:17
Spider-Man™ написа: Само да ви кажа нещо - Максата май са е във форума и ще му пратя правилата !!! Иначе играта е чист ACTION/Horror !!!
И изглежда ще пропадне, щото с това чудовище и баба си не мога да стресна... Било чист екшън/хорър, кажи нещо, което не се вижда от шота.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Авг 2004 14:18
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Авг 2004 14:23
Намерих я коя е играта, ма няма да кажа.
|
|
|
|
|
Макс Пейн
|
|
В момента играе: на сигурно...
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Авг 2004 14:24
Ето правилата направил съм една корекция и тя е до размера на картинката :
1. Препоръчително е Screen-a да е от филмче , спецялно за стратегии или RPG-та , но може и от Gameplay-a на играта.
2. Най-добре е всеки, който поства да качва своя скрийн на hit.bg Така, няма да има оплаквания от това, че не може да се види скрийна, защото hit.bg или BOl.bg се вижда от най-много интернет доставчици.
3. Също ще има и списък с игрите.
4. Препорачително е Screen-a да е от игра която е ИЗЛЯЗЛА , но може и от все още неизлязла игра
5. При три погрешни опита за познаване за дадена Игра или след изтичане на 5 часа от постването на скрийна, човека, който е дал загадката трябва да даде поне един жокер.
6. За да е по-красива играта, нека всеки, който ще поства, първо да погледне първата страница и по-точно този пост и да огледа списъка. Този, който е наход, трябва да ни изпита с някоя нова игра!
7. Когато някой познае играта, което става след отговор на този, който е дал загадката, то той е наред да задава.
8. При 24 часа неотговаряне от страна на този, който дава загадката, наход е този, който е задавал предния рунд , като печели 5 точки.
9. Не забравяйте да кажете за колко точки е загадката ви.
10. ВАЖНО - Картинките трябва да са с размер максимум 320/240 и размер 20к!!!
11. Нека снимките да са в .jpg , .jpeg формат , а не .bmp
12. Тези който не мислят да играят повече от един час, да не почват изобщо...
13. Участниците да бъдат само регистрирани се юзъри , а не гости.
14. Щеима и класация , точно под листа с използваните досега игри.
15. Игрите трябва да са по-новички ..... не да дадете някоя от 1831 година ..... да са максимум от 1990 година !!!
16. Последното и най-важно правило е - забавлявайте се !!!!!!!!!!!!!!
10х на Спайдър-Мен за правилата че ми спести много време да ги мисля и да ги пиша!
Аз все още няма да мога да поствам защото съм на море и от клуба не мога да обработвам и ъплоадвам.Но продължавайте и успех!
___________________________________ "Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Авг 2004 17:55
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Авг 2004 18:09
Spider-Man™ написа:
Ми щото си нямаме и идея - доста трудно се оказа!
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|