Автор |
Съобщение |
M-Tycoon
|
|
|
|
Заглавие: Форумен вот на доверие Публикувано на: 14 Юли 2004 18:52
Правилата на надпреварата:
Броят на участниците е 5-ма (петима).
Надпреварата продължава 5 (пет) дни.
Всеки ден се задават по 20 въпроса предварително подготвени.
Всеки въпрос е с еднаква трудност, стоиността на въпросите започва от 1 (една) точка, като секи следващ се увеличава по 2 (две) точки.
Всеки участник може да касира точките, в общата каса, като това го връща на въпрос за най-малка стойност, при грешен отговор играчът губи събраните дотук точки и се отива на въпрос от най-ниска стойност.
Участикът отговорил, правилно на въпрос за определена стойност му се записва в резултата, ако отговори грешно, му се отнемат точки от стойността на сгрешения въпрос.
Играта започва в 12.00 (дванадесет) и завършва 22.00 (двадесет и два).
Всеки участник разполага с максимум 30 (тридесет) минути за отговор, като в края на поста си може да каже каквото поиска.
Денят започва с първоначални обръщения към останалите играчи и "гласоподавателите".
Спазва се строго определен ред.
Записването нестава по обикновенния начин "аз искам" и готово. Ще бъдат подбрани участниците.(може да ви се стори доста грандоманско, но аз ще ги подбера, моля не се обиждайте).
След записването на участниците, ще бъде направена анкета, с тях в която можете да гласувате, гласувете ви ще бъдат определящи за финалната двойка, която подобно на предаването ще отговаря на въпроси и ще касира. При дуспи отпада първия сгрешил.
Вазжно е да се касират точките, защото те се пишат на участникът, който победи и участва в генералното класиране на надпреварата. Победителя продължава да играе и другата седмица, записва му се резултата във "вечната ранглиста" и ако победи и другата седмица, резултатът пак се вписва.
Записването ще продължи цялата тази седмица, като от следващата (в понеделник) ще започне играта.
Записването става, чрез пращане на ЛС. ЛС също използвайте за да ме критикувате, за това, както и за всичко останало, нека темата остане само за евентуалната надпревара.
Поствам тук по мое усмотрение, ако администратора иили модератора, реши, че не е за тук, ще премести.
Правя темата с цел някакъв вид развлечение и збавление, както и за упрежнение на знанията които имаме и които можем да добием и ще се опитам да, направя това което зависи от мен за да стане такава.
___________________________________ "Да се ядосваш значи да наказваш себе си за грешките на другите. "Балзак
"Не съм се провалил. Просто открих 10000 начина, които няма да станат." Томас Едисон
|
|
|
|
|
AcvitE
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Юли 2004 20:59
мноо сложно и ангажиращо е, ама можеш да разчиташ на мен
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Юли 2004 22:05
Аз искам много!Моля те!Ама моля ти се и за друго аре да смениш часовете!Примерно да зададеш на 1 човек по 2 въпроса в еди колко часа и да си ходи аз нямам възможност да седя по цял ден във форума!Но може примерно от 22:00 до 1:00 и ще ги задаваш по-бързо а и не е ли по-добре да имаме не 30 мин а 10 мин защото по ТВ-то имат само 10 сек а за 30 мин можеш да намериш всеки отговор!
|
|
|
|
|
the master
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Юли 2004 22:24
neshto ne mi dava da se zapisha chrez ls ama zatova te pitam shte me zapishesh li
|
|
|
|
|
M-Tycoon
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Юли 2004 11:18
Down_Low
Да сложно и ангажиращо е, защото ми се иска да направя нещо свестно във форума.
DARTH_G
Няма да променя правилата заради теб.
the master
Защо не ми прати мейл?
Нали ви помолих да непоствате в темата!? DARTH_G, това можеше да ми го кажеш и на ЛС-то.
___________________________________ "Да се ядосваш значи да наказваш себе си за грешките на другите. "Балзак
"Не съм се провалил. Просто открих 10000 начина, които няма да станат." Томас Едисон
|
|
|
|
|
M-Tycoon
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Юли 2004 14:40
Правя промени в регламента. Реших, че наистина ще е трудно някой да седи десет часа във форума и да следи играта.
Ето поправката:
Играта започва в 19.00 и завършава в 23.00. Всеки има на разположение максимум 10 минути за отговор, ако отговори преди посоченото време веднага се задва следващия въпрос.
|
|
|
|
|
M-Tycoon
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Юли 2004 19:17
Съжалявам много, но играта няма да започне тази седмица. Имам сериозен ангажимент за другта седмица. Участниците също неможах да ги събера, тъй като 90% от поканените, неможеха да вземат участие в играта тази седмица, така надявам се да не се сърдите, но ще се отложи с една седмица началото на играта, дотогава се надявам и да събера участниците които бих искъл да участват.
|
|
|
|
|
†Попѫтъ†
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Юли 2004 21:01
M-Tycoon написа: Съжалявам много, но играта няма да започне тази седмица. Имам сериозен ангажимент за другта седмица. Участниците също неможах да ги събера, тъй като 90% от поканените, неможеха да вземат участие в играта тази седмица, така надявам се да не се сърдите, но ще се отложи с една седмица началото на играта, дотогава се надявам и да събера участниците които бих искъл да участват.
Добре! Така ще стане и по интересно пък и някои неща ще се доуточнят! Очаквам с нетърпение стартът! Успех на всички!
___________________________________ دشت شما درد نکند
|
|
|
|
|
M-Tycoon
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Юли 2004 20:38
Поствам списъка с участниците за другата седмица, ако някой е там, а неиска да играе (променил си е решението) да драсне е дно ЛС.
1. Хисарскияпоп
2. Танаси
3. Лудия Грешник
4. desi|re
5. Падан Фейн
Другите които пуснаха молби, а ги няма, моля да не пишат, тук, ни то ЛС, да знаят, че ги има предвид и нахй-вероятно ще вземат участие по-другата седмица.
Въпросите вече започнаха да се изготвят.
Ето последните доуточнения:
Надпреварата започва точно в 19.00
Играчите ще играят в този ред, а после ще бъдат разместени, в зависимост от ВОТА на форумците.
Време за размисъл и отговор 10 минути, ако отговорите по-бързо веднага давам следващия въпрос, НО преди това следващия участник казва дали касира или играе за по-горна сума. Ако предния играч е збъркал или е касирал, следващия играч е длъжен да играе за въпрос от най-ниска стойност и само тогава задавам въпрос без да чакам да каже играчът дали касира или играе за повече точки.
Въпросите си пращайте на ЛС-то ми.
До неделя кога ще поствам и последните доуточнения за играта.
|
|
|
|
|
Till Death Comes
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Юли 2004 08:50
Ей, сега се сетих нещо. Може в края /или началото/ на всяка игра да 'убеждаваме публиката' или нещо от тоя сорт, но да е в рамките на, да кажем 15-тина реда или от този порядък. Ако искаш само, де!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Юли 2004 19:57
Падан Фейн написа: Ей, сега се сетих нещо. Може в края /или началото/ на всяка игра да 'убеждаваме публиката' или нещо от тоя сорт, но да е в рамките на, да кажем 15-тина реда или от този порядък. Ако искаш само, де!
Добра идея .. но 15 реда са много нека да са в 5 реда. Иначе идеата е добра
|
|
|
|
|
M-Tycoon
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Юли 2004 13:07
Да идеята е добра ще я вмъкна.
Сега всичко е готово за играта правилата са по-горе, реда в койте ще играете първия ден също.
Има само една промяна, следващият ден ще се подреждате в низходящ ред според броя на точките.
Първия ви пост ще кажете нещо за всеки участнбик, няма да имате лимит на редовете, но в края на играта ще имате по 3 реда за да кажете нещо на гласоподавателите.
Можете ако искате временно да си смените подписа, нещо като самореклама, така всички ще забележат, че участвате в надрпреварата и увеличавате шансовете си да съберете повече гласове, но това не е задължително.
Моля петимата участници да потвърдят участието си и това, че ще могът да започнат играта утре в 19.00 часа.
|
|
|
|
|
Head_HunteR
|
|
В момента играе: Fallout: New Vegas
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Юли 2004 21:12
Хубаво ама аз как да наредя някой като не го виждам. По аватара ли да съдя как изглежда. Щото тия във вот на доверие се обиждат много често на шкембе и на плешивост.
|
|
|
|
|
M-Tycoon
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Юли 2004 22:05
He@d_HuNteR написа: Хубаво ама аз как да наредя някой като не го виждам. По аватара ли да съдя как изглежда. Щото тия във вот на доверие се обиждат много често на шкембе и на плешивост.
Еми ние тук затова сме по ЕНТЕЛЕГЕНТНИ да се обиждаме на ЕНТЕЛЕКТ и на впечатления оставени ни от постовете на съперника, това е...
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Юли 2004 07:48
Лудия грешник никъв го няма.Но ми е 4удно тогава защо е на 1 място по гласове.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Юли 2004 17:41
значи не участвах в първото издание на играта, уви но поех отговорността да следя за чистотата на играта.. т.е. като некой реши да флуди точно в тая тема да му трия постовете.
призовавам ви за толерантност!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Авг 2004 17:46
Може ли М-Тайкуун да казва в тая тема кои ще са следващите участници за да знаем и ако попаднем сред тях да се готвим с енциклопедии и т.н. ?
А последно какво се реши отколко започва играта от 19:00 часа ли?
|
|
|
|
|
M-Tycoon
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Авг 2004 18:37
Точно така. Участниците които ще участват по-другата седмица ще получат ЛС, така ще имат възможност да кажат предварително дали потвърждават участието си. Известието става 3 дена преди започване на надпреварата.
|
|
|
|
|
M-Tycoon
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Авг 2004 19:44
РАНГЛИСТА НА ПОБЕДИТЕЛИТЕ
1. ТАНАСИ 340 точки.
|
|
|
|
|
Johnny
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|