Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

Да има ли ред в "действията"?
Анкетата свършва на 02 Май 2004 22:02

Да    67%  67%  [ 4 ]
 Не    33%  33%  [ 2 ]
Общо гласове : 6
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Юли 2004 22:52

Хора знам че е изключително късно за записване но все пак ми стана интересно как всичко започва . Рекс питам може ли да се включа . Спокоино можеш да откажеш без това да те притеснява ни най-малко . Ако ме приемате ведна ще драсна една история за моя герои .

Сори за толкова късната ми молба !

There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Заглавие:
Публикувано на: 20 Юли 2004 22:55

Щом ЗЛОТО иска да се присъедини,то ние не трябва да изпускаме такава възможност..He is precious (май го объркХ,АМА ВИЕ МЕ РАЗБРАХТЕ :wink: )

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Заглавие:
Публикувано на: 20 Юли 2004 22:55

MetalGearRex написа:
Така, сега един въпрос - искате ли вие да се намесвате или нещо такова? В смисъл, бъдете малко по-инициативни - пишете нещо, някакви ваши реплики и т.н. Например сега може и да говорите със стражите и разпоредителя и т.н.

Не смея и един ред да драсна,да не би Екса да потропа на входната врата и да ми се разкрещи,че не спазвам реда

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Юли 2004 22:56

EviL написа:
Хора знам че е изключително късно за записване но все пак ми стана интересно как всичко започва . Рекс питам може ли да се включа . Спокоино можеш да откажеш без това да те притеснява ни най-малко . Ако ме приемате ведна ще драсна една история за моя герои .

Сори за толкова късната ми молба !

Ако се научиш да пишеш правило.. Кхъ-кхъ-кхъ.. :twisted: /Шега!/

Ами, според мен щом е започнало и никой не може да 'влиза', то не бива да се правят изключения, пък било то и със самият админ, но аз не решавам - Рекса да прецени.. /вече знам какво ще каже../

Профил

Аватар
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
Заглавие:
Публикувано на: 20 Юли 2004 22:57

Значи, имам предложение, ако искате в края на постовете си ще слагам някакъв знак, че можете да се намесвате със собствени идеи и инициатива. Когато той липсва обаче, ще ви помоля да не прекъсвате разказа ми. Става ли?
Например знака ще е " :arrow: ". Това ще рече, че ако искате можете да пишете нещо, при това не по реда си, а просто ако някой се сети за нещо и иска да направи нещо и да промени ситуацията и т.н. Разбира се, не е задължително да го правите. САМО ако искате да предприемете някакво действие, което не съм ви подканил сам да направите. А после ще ги изтривам тия знаци за да стане като разказче... Какво ще кажете?

Профил ICQ Skype

Аватар
В момента играе: Medieval 2: Total War
Заглавие:
Публикувано на: 20 Юли 2004 22:57

Undying написа:
MetalGearRex написа:
Така, сега един въпрос - искате ли вие да се намесвате или нещо такова? В смисъл, бъдете малко по-инициативни - пишете нещо, някакви ваши реплики и т.н. Например сега може и да говорите със стражите и разпоредителя и т.н.

Не смея и един ред да драсна,да не би Екса да потропа на входната врата и да ми се разкрещи,че не спазвам реда

Мдааа :) :) С лаптопа съм пред вас, до мен има един чук, само чакам да напишеш нещо... не вярваш? Услушай се - чук чук? :lol: :lol: :lol: Хайде пиши, но за по-нататък наистина искам РЕД!
Аи козмо, недей мънка, не ти отива :D

The jingle is complete

Fading gently,
Jingling through

Nothing else can jingle

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Юли 2004 23:01

Принципно още в най-ранен стадии на идеята си исках да участваш Зъл, ама тоя път ще остана верен на първоначалния принцип и засега няма да участваш. Ще видя дали ще мога да те включа по-късно. Но засега просто няма да стане. Или всъщност, ако другите са навити, да е на мястото на героя на Рийв - все пак не стигнах до неговия герой при описанието, така че спокойно може да кажем, че героя на Злия ще е той. Обаче САМО ако и другите са съгласни.
Освен това, Зъл, ще искам правопис от теб. Ако трябва, пиши си гаргите, а през свободното си време поправяй постовете и отстранявай грешките.
Хм, сега като се замисля, се сетих как ще мога да го включа в скоро време. За втората битка например.

Профил ICQ Skype

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Юли 2004 23:02

Хех,супер :)

П.П.РЕКС? Какво стана с аватара ти?

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Юли 2004 23:03

Добре аз за всеки случаи ще драсна едно описание на героя си ! Пък ако не то ще имам поне една основа за нов разказ . Рекс можеш спокоино да ме отрежеш пак ти казвам !

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Юли 2004 23:07

Значи, Зъл, имаш ход! Ама пиши по-бързо!
Така, значи вече започвам да слагам стрелкичките!
Отивам да пиша...
Ако имате някакви спешни въпроси, пишете, а Екса ще има задачата да ми ги пише в мирката, щото от време на време я поглеждам, докато пиша.

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Юли 2004 23:08

Хм, сега реших - освен " :arrow: " ще слагам и " :!: ", ако не искам да пишете след поста ми. Ако липсва кой да е от знаците, значи си почвате по реда, става ли?

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Юли 2004 23:09

Веднага ще напиша нещо за героя си !

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Юли 2004 23:14

Колко време искате да ви чакам да решите дали искате да вметнете нещо?
Зъл, давай, но по-бързо!
Ако искаш просто нахвърли нещо за него, а после го опиши по-подробно.

Профил ICQ Skype

Заглавие:
Публикувано на: 20 Юли 2004 23:19

Едно нещо не разбрах само героя на Сентри играе ли и Падан да те питам нали твоя герой беше нещо като немъртъв?
Смятай се за официално предупреден Хамелеоне.Не смей да ми обръщаш гръб,че да не се налага да ти слагат номер на прогресивно изтиващия ти палец.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Юли 2004 23:21

Значи, пак казвам, само ако искате да пишете нещо. Не сте задължени. И да ви кажа, по-добре ако само ще напишете "той си пооправи бронята", по-добре недейте да пишете въобще. Значи идеята ми е да пишете, ако наистина искате да промените нещо. Става ли? И пак ви питам, колко време искате по принцип да ви чакам да напишете нещо, ако искате на предвидените за това места?

Профил ICQ Skype

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Юли 2004 23:22

Undying написа:
Смятай се за официално предупреден Хамелеоне.Не смей да ми обръщаш гръб,че да не се налага да ти слагат номер на прогресивно изтиващия ти палец.

хехехе..ще го имам в предвид :)

Serious Sam написа:

Цитат:

Профил WWW

Аватар
Заглавие:

Фирил се появи с тиха стъпка в притихнали град . Навсякъде свещите по прозорците гаснеха и оповестяваха пристигането на ноща . Времето за отмора на обикновените трудещи се хора . Но Фирил не бе просто младеж - скромно казано за неговите трисет лета - той бе много повече . Той някога бе зрец в храма на вечната буря . Храма на вечната буря не бе нищо повече от секта в която се отнасяха сиротните деца . Това бе и неговата съдба - никога да не познае родителската обич . От малък бе посвещаван в ритуала на убиването и жертвоприношението . Макар че самия той никога да не достигна до нивото на своите учители поне се научи да борави сносно с меч и малък щит . Истинаската сила на младия герои бе неговата сляпа решителнос . Която бе силно разклатена след опожаряването на сектата - до товаа нещо се стигна когато хората от близките градове разбраха че истинския бог който жреците постигат е богът на смъртта !
Сега Фирил се скиташе по земите без цел в живота . Често биваше прибиван защото исказваше в какво вярва . И сега не бе поразлично само преди няколко дена бе бит от група селяни в малко градче защото се опитваше да посвети децата им в сатанизма .
- Дано този град е по различен , дано хората разберат мисията ми - си каза тихо Фирил .
На десетина крачки бе караулното на градът - малка полусъборена зградка с двама пазачи .
- Хеи странико спри - извикасе по-едрия пазач и тропна леко меча си в един камък . - Забранено е влизането в градът след залез .
- Вие не разбирате - противопостави се Фирил - аз трябва да вляза !
- И какво те кара да мислиш че ще ти позволим странико ? - обади се другия пазач .
- Тъпи прасета пуснете жреца на великия бог Тангра ( това име ми хареса ) !
След това изречение младия жрец бе повален на земята . Трети пазач излязал зад гърбът му се ухили щасливо и изтърка изцапаната с кръв дръжка на меча си !

Сори за грешките и недомислиците !

Профил

Аватар
Заглавие:

KОЗмо, пише се "омраза", не "умраза", ама карай... :)
Значи сега си направих файлче, в което ще пиша новите неща, докато ви чакам да пишете някакви "вметки", да ги наречем.
И моля ви, не си избирайте лъкове или арбалети - няма такива! Метателни ками обаче може, но сранително ограничена бройка.

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Юли 2004 23:23

Мен, лично, можеш да ме чакаш най-много 2 минути, ако не напиша нещо през тези минути смятай, че няма да пиша!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Юли 2004 23:24

А забравих да кажа че повечето хора странят от Фирил защото го смятат за странен - пък и той не обича да говори много .

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost