ох Боже, Codegen били супер захранвания, всеки ден трябва да се кръстя, че се отървах от моето и точно след 2 дена този на когото го продадох каза че е гръмнало....ти ако си мислиш че Codegen е надеждно..еми добре закачи една що-годе "гладна" за мощност карта (със допълнителен конектор), закачи 2 харда, клокнат процесор и още куп периферия и ако тоя Codegen издържи ще ги трампим с Fortron-а, а ако не издържи..ми кофти ти плащаш изгорелия чаркуляк
Цитат:
има ли нещо на пазара в момента по добро от Радеон 9600Про за що годе същите пари +/- 10/20$ и дъното което ще пасне идеално на радеон4ето в комплект с Атхлон 2500+ или 3000+ или А64 3200+
В момента 9600 серията е най-добрата като цена/качество, освен ако не си от супер късметлиите дето си купуват 9800SE който си се отключва и работи като пълноценен 9800Pro/XT...
Не знам какво разбираш под дъно дето ще пасне идеално на радеончето...ама тоя 2500+ лееко не си заслужава, за 3000+ пък дума да не става (АХР) инъче виж А64 е друга песен...оглеждай се за ABIT KV8 или EPoX 8KDA3+ или пък ASUS K8V..абе това са общо взето дъната изгодните дъна за A64.
Цитат:
П.С.какво дъно ми требва за да подкарам два процесора едновременно и така да бъде увели4ена общата скорост (успоредно свързани маи бяха ) и има ли възможност това да бъде направено и с видеокарти
Еми трябва ти двупроцесорно дъно...тоест сървърно. Такова нещо едва ли ще можеш да си позволиш. Има възможност, нарича се SLI и съвсем скоро nVidia го "преродиха" с новата си серия 6800 и възможностите на PCI eXpress
EDIT:Опс забравих да вметна за това:
Цитат:
9500 се справя перфектно с ДиректХ9 конфигурирани игри, вярвай ми ! Наистина не го поддържа хардуерно и някои ефекти не се показват , но въпреки това остава къртеща карта . А и цената й е съвсем приемлива .
Е извинявай, това как го разбираш:
Код:
RADEON™ 9500 PRO brings the world of Microsoft® DirectX® 9.0 support to gaming enthusiasts.
Или пък това:
Код:
Complete Microsoft® DirectX® 9.0 support
Незнам отстрани може да изглежда, че се заяждам но не е така, виж такова нещо като "наистина не поддържа хардуерно..." няма, картата или поддържа хардуерно DirectX 9 или не го поддържа, 3ти вариант няма и изказване от рода на "9500 се справя перфектно с ДиректХ9 конфигурирани игри" е просто смешно, е как според тебе хем не го поддържа, хем се справя перфектно?
Цитат:
BIOS , Aida & Everest
AIDA е старото име на Everest, а разлика от това което показва BIOS, AIDA, EVEREST или която и да е програма не би трябвало да има, защото мерят през едни и същи датчици. Не знам с какво дъно си видял температури от порядъка на 70+ градуса, но определено това не е било реална температура, 100% са измерени от полу-сакатите датчици на Gigabyte