Teма за всякакви обсъждания относно Warcraft III (TFT)
- stfu-n00b!
-
Гост
-
Гост
Гипо написа:Това сигурно е от бурята - вчера цял ден ми прекъсваше нета през почти равен интервал от 10 мин...Anonymous написа:
а колко щеше да е по-добре, ако кабелите минаваха под земята...
Абсолютно...започваш да се чудиш дали администраторите са учили физика в училище. Btw ти черпи ли, изтрезняхте ли ? ;]]
- stfu-n00b!
Е няма да копая аз, имам приятели, чиито нет доставчици изкарват кабела от подземята и през самия вход минава всичко. При мен кабела се спуска от покрива и за това като има буря...stfu-n00b! написа: Да бе верно за нещо такова беше станало дума.....btw за кабелите ти ли ще копаеш
Не съм черпил, приятелката ми инцидентно трябваше да замине в събота вечерта(неделя сутринта ми беше изпита) и ще черпя като се върне. Пък и мойте приятели също са затънали в изпити и сега една пиянска нощ би им провалила изпититеШефа написа:Абсолютно...започваш да се чудиш дали администраторите са учили физика в училище. Btw ти черпи ли, изтрезняхте ли ? ;]]
А вас ще ви почерпя по друг начин - нали съм малката русалка...
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
- ex_ArchDev1l
- Обратна връзка:
- [_7\_]ProtoSS@
- Обратна връзка:
същият проблем.......Гипо имах и азГипо написа:Това сигурно е от бурята - вчера цял ден ми прекъсваше нета през почти равен интервал от 10 мин...Anonymous написа:sorry че не дойдох вчера, но тъпия ми нет пак спря...
unruly
а колко щеше да е по-добре, ако кабелите минаваха под земята...
BURN IN HELL MUTHERFUCKER.....
come in hell and burn....
[LP]Linkin Park forever!!!!!!
Форумна Инициатива, моля прочети
- Horde[G2H]
лол исно е се е улял с бирата по гащите и затова е загубил 
бах днес цял ден ми беше зает кия и трябваше да ода в клуба да играя с другия кей
а за кабелите..малко трудно да мин
ат под земята....двойно по скъпо като дължина + че ще плашташ за копане
утре елате повечко в б.нета..да направим някое 2в2 или 3в3 или 4в4
бах днес цял ден ми беше зает кия и трябваше да ода в клуба да играя с другия кей
а за кабелите..малко трудно да мин
ат под земята....двойно по скъпо като дължина + че ще плашташ за копане
утре елате повечко в б.нета..да направим някое 2в2 или 3в3 или 4в4
Storm , Earth and Fire -heed my call!
LP forevar!
LP forevar!
Абе за какво копаене ми говорите бе, това да не е прокарване на нов канал или водопровод? Под земята си има изградени канали за кабели. Да не мислите, че кабелните телевизии, които вече предлагат свързване не през покрива, а през входа(значи кабелите минават под земята) са копали?[LP]Rado написа: ...а за кабелите..малко трудно да мин
ат под земята....двойно по скъпо като дължина + че ще плашташ за копане...
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
-
Гост
Ми да!Ше копаят щом трябва.А представи си че в тези канали стане нещо и започне да влиза вода в тях!яко..Гипо написа:Абе за какво копаене ми говорите бе, това да не е прокарване на нов канал или водопровод? Под земята си има изградени канали за кабели. Да не мислите, че кабелните телевизии, които вече предлагат свързване не през покрива, а през входа(значи кабелите минават под земята) са копали?[LP]Rado написа: ...а за кабелите..малко трудно да мин
ат под земята....двойно по скъпо като дължина + че ще плашташ за копане...
- [_7\_]ProtoSS@
- Обратна връзка:
eee ще стане яко гър4 с пс-та та ни .....
ще копаят на 10 метра и айде кабели и кеф......амапа ще ги пргризат къртиците лека им пръст.....

BURN IN HELL MUTHERFUCKER.....
-
Blizzard<BG>
Re: Всякакви обсъждания по WARCRAFT 3 и WARCRAFT III TFT!
Abe nai tupia geroi na w3 e tigura na Night elf-a Koito me podcrepia da ca6e
- stfu-n00b!
E просто нямаше как, 1 седмица не бях псувал доставчика си ,но така е твърде много стана ,време беше и ето
2 disconnect-a за 1 час....
Пич много си прав тигъра а.к.а котката е най-тъпия герой в играта...Явно си много печен и напълно подкрепям начина ти на мислене....евала...
2 disconnect-a за 1 час....
Пич много си прав тигъра а.к.а котката е най-тъпия герой в играта...Явно си много печен и напълно подкрепям начина ти на мислене....евала...
Albert Einstein: Only 2 things are infinite, the universe and the human stupidity, but i'm not sure about the 1st!