01 Юли 2002 17:14 Мнения: 496 Местоположение: София
В момента играе: Много и все различни неща :)
Заглавие:
Публикувано на: 12 Юли 2004 12:52
Много странна история, но кефи.
___________________________________ "Който говори много, все ще каже нещо, което не е трябвало да казва.", Конфуций "Надеждата е нещо хвърковато - то, кацайки в душата - те намира - и пее свойта песничка без думи - и никога не спира." - Емили Дикинсън
[_7\_]ProtoSS@
08 Юни 2003 08:48 Мнения: 247 Местоположение: IN ORTANK
Заглавие:
Публикувано на: 13 Юли 2004 12:02
я ти са сети ама края нема орежда напиши 4е са оцелели някои и са избягали събират нови опъл4енци и се връщат за да изтребят подлата мазна сган със нови оръжия и да освобят пленените мъ4еници.....
___________________________________ BURN IN HELL MUTHERFUCKER.....
come in hell and burn....
[LP]Linkin Park forever!!!!!!
28 Юни 2004 11:27 Мнения: 15 Местоположение: Kofa
Заглавие:
Публикувано на: 13 Юли 2004 12:53
Много е якода знаеш жалко че и аз не мога да пиша такива истории!!!
___________________________________ Why am I fighting to live, if I'm just living to fight? Why am I trying to give, when no one gives me a try? Why am I dying to live, if I'm just living to die?
Ледник
Заглавие:
Публикувано на: 22 Юли 2004 22:46
Ооо, върнах се от скапаното, смрадливо море! Чудя се дали да почвам нов разказ... ама ще е нещо кратичко като това, че дългите разкази никога не ги завършвам.
Дади
14 Май 2004 18:33 Мнения: 2965 Местоположение: Лолиландия
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
Заглавие:
Публикувано на: 23 Юли 2004 13:48
зна4и тва с Гандалф неа да го завър6и6 а?
Ина4е тоз разказ е мноо див.Браво
___________________________________ "Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
Ледник
Заглавие:
Публикувано на: 23 Юли 2004 15:29
dadi написа:
зна4и тва с Гандалф неа да го завър6и6 а?
О, ще го завърша със сигурност. Въпросът е кога? Ами като ми дойде музата... сега нещо ме мързи.
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения