Автор |
Съобщение |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Юли 2004 11:10
Вече се свечеряше...Три сенки се заформиха в далечината.Гъстата гора ги пазеше в тъмнина и докато приближиха привидно изоставения храм всичко беше притихнало.Трите сенки се оказаха мъже,при това крадци...,но те не надблюдаваха,че всяка тяхна стъпка се наблюдава.Наивно заслязоха по стъпалата към вътрешността на постройката без да пазят особена тишина(личи си че са 1 левел аматиори,нали ).
Не след дълго стигнаха до много раклонения и се загубиха,с лека уплаха те започнаха да търсят изхода без да мислят за съкровището,за което бяха дошли...Всички коридори бяха еднакви с по една факла,която придаваше още по-призрачен вид на лабиринта от тунели,в който се бяха набутали.Внезапно авантюриста,който беше наи-отпред в групата беше набучен на шипове,излезли от тавана....това беше достатъчно,за другите двама,за да се разбягат.А те направиха точно това,което не трябваше...От неистовите им крясъци се събуди не едно злокобно същество...Зад един от ъглите те забелязаха сянка и решиха да я избегнат,но скоро сенките зад ъглите се увеличиха и това ги влуди.По-смелият си каза"Да става каквото ще!Не ме е страх от някаква си сянка!" и се засили към ъгъла...Преди другарят му да го спре,той вече бе стигнал ъгъла...В този миг очите му се ококориха и той беше издърпан от нещо...нещо слузесто и с шипове(моя герой ...ахахахах базик)Крясъците му дълго не можеха да заглъхнат в съзнанието на приятеля му.Изведнъж той спря лудия си бяг и се огледа,намираше се в някаква огромна зала.Някаква решетка се спусна зад него и препречи пътя му за бягство.Пред него стояха множество хора,облечени в черни мантии.Когато се отдръпнаха той съзря мъж на трон от кости..от лявата страна на мъжа той с ужас забеляза главата на единия му другар,а от дясно-на втория....Косите му побеляха и той не можеше да повярва на очите си,искаше му се да се събуди от този кошмар,но не можеше...Усещаше,че смъртта му е близо и се молеше да свърши бързо...Черния маг на трона проговори бавно:"Ти навлезе там,където простосмъртните не навлизат!Ще бъдеш наказан жестоко!"Авантюриста го огледа и забеляза,че е мъж на около 30 години,с черна коса и тъмни очи.Въпреки слабата светлина,той имаше добро зрение.Бързо започна да се моли:"Съжалявам,не съм знаел,какво се таи тук...пуснете ме и никога няма да ме видите отново,моля ви се!"Магът обмисляше думите му,той знаеше,че ако го пусне това място ще бъде разкрито и той и братята му ще трябва отново да бягат в по-скришно място...Прецени,че няма да преживее тази нощ и му каза:"Добре размина ти се..мижеш да си вървиш и никоя моя слуга не ще те закачи,ни имай в предвид,че вече се стъмни...НЯМА да излезеш от гора като Мраколес,по тъмно! ХААХХАХАХАХАХХАХА...
Решетката се издигна и той излезе от храма придружен от двама акулита,побягна възможно по-надалеч от руините...
Името на черния маг беше Харумакс,по-принцип той не обичаше да убива,правеше го само когато беше ядосан на някого...Тогава той беше много възмутен от глупавата постъпка на авантюристите-аматьори,но се смили над последния...беше сигурен,че вече никога няма да го види.В Мраколес имаше къде-къде по-страшни твари...дори се говореше,че е бил обитаван черен дракон!Няколко дни отминаха от случката,но Харумакс беше неспокоен..съжаляваше за добрата си постъпка...на 6 ден след "инцидента" той бе неприятно изненадан...
Усети присъствието на нови нарушители.Това беше непростимо!сигурен беше,че онзи несретник го е издал...той щеше да си плати,но сега Харумакс бе зает с по-важни дела...трябваше да им попречи.Когато навлязоха нарушителите беше ден...злите твари спят през деня в изпокрити прокълнати места...това беше още един плюс за натрапниците.Като се вгледа в тях си пролича,че са опитни.Стъпваха бавно и безшумно,приказва си чрез знаци,оглежадаха се...Силно притеснен той гледаше(чрез магически предмет... )как те все повече напредват не къде,а към залата му!Той бързо свика малкото магьосници,които бяха останали в храма тогава:"Пригответе се за битка!Опастността е близо!"Те започнаха да си мърморят нещо под носа...След няколко секунди се появиха неколцина импчета и тук-таме някой и друг скелет...
Решетката се спусна преди да влязат героите,но с един замах тя беше разсечена на две!Вътре влязоха :Войн със блестящи доспехи на спебърен кон,Авантюрист със зелени одежди и Бял маг с руни по ръцете и лицето.Леко стъписани черните последователи изрекоха проклятия към 3-мата,но Белия маг с лекота ги контрира и част от черните слуги на Харумакс се загърчиха на пода.Имповете и скелетите се насочиха към тях,ала война със предно салто ги изпревари и с един замах съсече 4-ма противника!Голяма сила се криеше в този герои и с лекота довърши остатъка от зловещата "армия".Оправили се някои от черните магове изрекоха заклинания и изтреляха огнени топки,а други-мъртви души..няколко огнени топки пое война,на които ризницата не си промени и цвета дори...беше от митрил.Авантюриста избегна с няколко подскока останалите огнени топки,а белия маг призова райска светлина,която да попари мъртвите души...Харумакс гледаше сцената със страх и се чудеше какво да предприеме...той беше безпомощен.Със светкавична бързина авантюриста изтреля 4 стрели(огнени,при това!) по останалите черни магове..някой стрели бяха така засилени,че успяха да пробият през 2-ма,дори 3-ма!Накрая останаха само 3-та и Харумакс...
те го погледнаха с фанатизъм в очите и зачакаха хода му(end turn ).Той вдигна предпазливо жезъла си и призова Смъртта на помощ,но изглеждаше,че белия маг беше предвидил тази възможност,защото беше призовал,в същото време.Настана епична битка,в която нито един от двамата не победи...и двата изчезнаха.Уплашен харумакс вдигна оръжието за последен опит...замънка нещо под носа си и изведнъж призова "ураган от души" (жезълът му беше специална изработка на велик черен маг...).Белия маг бързо се покри,но другите двама герои бяха по-бавни и "урагана' ги връхлетя...не можаха да издържат на психическата атака и се строполиха на каменния под...Доволен,но и страшно отслабнал Харумакс помисли,че ще се справи без проблеми с мага.Но той забеляза,че мага си мърмори нещо и преди да успее да го спре той УСПЯ да съживи другарите си!(На Харумакс му падна устата..)За такава магия се искаше мощ на изкючително велик магьосник!Война,замаян,замахна към Харумакс и му отсече на две жезъла,втория му удар щеше да отнесе главата му!Той бързо се шмугна и побегна към края на залата...Всички бяха изморени от битката...белият маг,защото направи съживителна магия,а война и авантюриста,заради това,че бяха умрели(хъх ).Решиха,че няма смисъл да го подгонват...тунелите бяха залутани..със сигурност би им избягал,но се заклеха да му отмъстят!
Същевременно той се бе отправил към залата за "оръжия".Все си обикновен жезъл и реши,че е време да се махне от това място...
П.П.Е?
Между другото тези герои са от 1 мое РПГ .Гората и храма наистина ги има
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Юли 2004 22:21
Почнахме ли ве!?
Само искам да кажа, не се знае дали винаги ще съм тук.Може и да ходя някъде...
Та, аз съм със стария герой.
П.П.Хамелеоне, напрво се чудех това описание ли е, разказ ли е:)Браво!
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Юли 2004 22:30
Благодаря ти
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Юли 2004 22:58
TheGuardian написа: Почнахме ли ве!? Само искам да кажа, не се знае дали винаги ще съм тук.Може и да ходя някъде... Та, аз съм със стария герой. П.П.Хамелеоне, напрво се чудех това описание ли е, разказ ли е:)Браво!
Моето прочете ли го?
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Юли 2004 23:38
Sentry, ами ти ново имаш ли?
Ти си беше със скелета или съм в грешка?
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Юли 2004 23:43
Бе един елф ми се пръкна в главата и в момента се подвизава на страница 62.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
Existence
|
|
В момента играе: Medieval 2: Total War
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Юли 2004 00:43
Добре... а ти кой си, Хами? Не ми хареса, незнам защо.. доста простовато написано и... абе сега не ми се пише критика, но да знаеш че очаквах повече!
___________________________________ Ahhh, she looked into your jingles, And saw what laid beneath, Don't try to save yourself, The jingle is complete
Fading gently, Jingling through
Nothing else can jingle
|
|
|
|
|
MetalGearRex
|
|
Мнения: 2086 Местоположение: Alaska secret underground military base
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Юли 2004 01:07
Не идващите петък-събота-неделя, а следващите устройват ли ви? Може и някой друг ден, защото вече не сме на даскало, а за часа - след около 5-6 часа. Устройва ли ви?
___________________________________ Never save anything for the swim back!
|
|
|
|
|
Existence
|
|
В момента играе: Medieval 2: Total War
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Юли 2004 01:19
Biva
___________________________________ Ahhh, she looked into your jingles, And saw what laid beneath, Don't try to save yourself, The jingle is complete
Fading gently, Jingling through
Nothing else can jingle
|
|
|
|
|
Till Death Comes
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Юли 2004 08:43
Мене ме устройва! Но нали знаете, че аз съм със стария ми герой, да не стават грешки после!
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Юли 2004 10:25
Тук съм.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Юли 2004 11:13
Existence написа: Добре... а ти кой си, Хами? Не ми хареса, незнам защо.. доста простовато написано и... абе сега не ми се пише критика, но да знаеш че очаквах повече!
Знам,Екс,но просто реших да пресъздам ситуация,която ВЕЧЕ се бе случила.
П.П.Иначе съм си доволен,че си изказа мнението честно
...Не кат някой други хора,който имат навика без дори да го прочетат да пишат:О,да!СУПЕР Е!Давай още!!!Просто неустоимо е!Много ме накефи!Ти си бил майстор на майсторите бре!! и т.н.
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Юли 2004 11:19
Чак така не съм те хвалил, казах ти че куца на места.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Юли 2004 11:23
Хахахахаха...Сентри,не се обиждай..аз не говорех за теб!
Не говорех за никой от темата..
|
|
|
|
|
MetalGearRex
|
|
Мнения: 2086 Местоположение: Alaska secret underground military base
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Юли 2004 22:37
Значи засега "в играта" са:
Рийв - Тъмен елф воин стрелец
Екс - Жена крадец
Мат - Ийл'Тор, Полумъртвия
Хамелеона - Черния маг Харумакс
Други заявили желание за участие са:
Пазача (май ми каза, че искал да е пак с вампира си (Аарок май се казваше)
Тигъра с горска елфка, може би рейнджър
Напушения е без герой, само е писал, че иска да участва
Един Гост, който дори вече ми е пратил герой. Очаквам го скоро да цъфне най-накрая и тука, в темата
Други? Някой да съм пропуснал?
___________________________________ Never save anything for the swim back!
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Юли 2004 00:26
Елфът не е тъмен, а висш, но е прогонен от царството на елфите(защо, ще се уточни по време на игра)
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Юли 2004 01:19
MetalGearRex написа: Значи засега "в играта" са: Рийв - Тъмен елф воин стрелец Екс - Жена крадец Мат - Ийл'Тор, Полумъртвия Хамелеона - Черния маг Харумакс
Други заявили желание за участие са: Пазача (май ми каза, че искал да е пак с вампира си (Аарок май се казваше) Тигъра с горска елфка, може би рейнджър Напушения е без герой, само е писал, че иска да участва Един Гост, който дори вече ми е пратил герой. Очаквам го скоро да цъфне най-накрая и тука, в темата
Други? Някой да съм пропуснал?
Рекс,радвам се,че съм вътре,ама не си постнал мнението си за разказа ми..и ,а да )))))))))
аххахахахахахааххахаха...где е Демис бре?
|
|
|
|
|
AcTivE
|
The King of Kings |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Юли 2004 08:04
Име: AcTivE ili алтерн. - JORMAN,
Клас: Heavy Warrior
Раса: Human
Грамаден и брониран войн, носещ дълъг и тежък меч. Доста интелигентен и знаещ, но стихията му е в яростния бой най-вече срещу ъндет (мрази ги, щото миришат на гадно). Доста забавен герой, подобно на Гимли от ЛотР. Умението му се свежда до надъхване на спътниците си преди битка и вземането на правилни решения. Недостатък: не се подчинява на по-висок в йерархията от него и това вреди на репутацията му. Притежава амулет с сребрист камък на врата, който го предпазва от нечисти сили и магии. Характерно за него е, че има добри познания за природата и ще се нахвърли върху всеки, който я наранява. Понася в групата си всички класове, освен ъндети (казах защо) и всекви хвъркати.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Я ме включи и мене ве. Малко не знам за какво става въпрос, трудно ще изчета 60 и кусур страници. Я ми обясни в два реда какво се прави и какво се иска от мен. А за данните - горе. Мерси, че ще ме включиш (нали?!)
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Юли 2004 12:21
|
|
|
|
|
AcTivE
|
The King of Kings |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Юли 2004 19:02
Хех, това ще прецени Гейммастъра...
Все пак той може да вмъкне и недостатъци. Все пак колкото по-силен е един герой, толкова е по-трудно да играеш с него. Аре чакам за пост
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|