Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

The King of Kings
Аватар
Заглавие: Една стара идея...
Публикувано на: 30 Юни 2004 14:30

Абе сещам се аз преди някой беше предложил да взмем най-яките произведения, разкази и др. и да ги сложим в сайт. След като се редактират, подберат и качат може би ще стане нещо като зала на славата. Е?

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Юни 2004 14:55

аз съм съгласен....... :wink: :wink: :wink:

[b][i][color=red][size=18]Форумна Инициатива, моля прочети

Профил ICQ Skype WWW

Заглавие:
Публикувано на: 30 Юни 2004 16:30

Ами не е лоша идеята ама...Едва ли ще успеем.Тука има толкова много разкази...Така тоя дето ше ги събира трябва да чете поне седмица без да спира. :roll: Добра идея, ама реализацията ше е проблем.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Юни 2004 16:36

Идеята е супер, но наистина трудно ще се реализира!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Юни 2004 18:39

Защо бре??? Всеки от нас има наблюдения и може да даде своите предложения. Така кръгът ще се стесни, защото според мене не са кой знае колко много свясните разкази (иначе ги има с лопата да ги ринеш)

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Юни 2004 23:00

Ами ето,някои от най-известните и най-дълго просъществувалите разкази,които могат да ни свършат поне начална работа:

Един ден в ада(РПГ)
Денят на един тийнейджър
Teen Years
Разказ с герои от форума(този на Дебилчо/Lord of the Dragons)
РПГ с МеталГиърРекс(и старите и новите части)
True Story(дано скоро автора да го продължи)
Приключенията на Незнайко

Тези са добри,като за начало поне според мен.Само трябва да помолим фрешката да ни даде изтритите части от нейния разказ(ако ги пази).
Аз мога да се заема с редакцията на Teen Years,тъй като участвах в направата му и смятам че ще мога да се ориентирам по-добре

Профил

Аватар
Заглавие: ot kude zapo4na vsi4ko
Публикувано на: 01 Юли 2004 01:25

sagata na forummaniacite, na Manny Calavera

шол мъст гол он

Профил ICQ WWW

Заглавие:
Публикувано на: 01 Юли 2004 01:40

slim_k това дето го даваш са само нови разкази.Ами по-старите!? :? Има 12 страници с разкази!При това, доста от тях са добри.И, както каза Manny, Сагата непременно трябва да я има!
EDIT:
Ся забелязах че са 12 страници(бях писал 5-6)!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Юли 2004 06:29

Да не забравяме и другите, не чак толкова дълги разказчета! Аз лично съм си сейвнал на компютъра поне 20 разказа, които съм видяли са ми харесали. Хорърите на Авалант, разказите на Дезайър и Др. Джекил, Фрийдъм Файтърс на Стелт, пародията на Властелина на Лорда на Тъмнината и т.н. А тези спадат към новите. Сагата на форумманияците никога не съм я чел, но би ми било интересно.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Юли 2004 08:07

Ако някой се заеме с това, искрено ще се радвам. Естествено трябва да се иска и съгласието на авторите, но се съмнявам някой да не се радва на популяризирането на творбите си.

Аз лично най-много съм се кефил на разказите на L-I-N-K, съветвам тези, които не са чели нещо, писано от него, да се поразровят назад. Само се чудя къде се запиля този човек...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Юли 2004 11:51

kато гледам назад има толкова много яки разкази в4ера ги 4етох от 100 поне 20 стават.........бая ще се потрудим.....ама е за благородна кауза...... :wink: :wink:моя разказ със сигурност не е за тука

[b][i][color=red][size=18]Форумна Инициатива, моля прочети

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие: На вниманието на Мистър Мени Клавера !!!
Публикувано на: 08 Юли 2004 11:21

.......Значи незнам дали ме помниш, не сам влизал близо 1година (както се вижда и профила ми е нов),но ако прочетеч част от подписа ми ще се сетиш(пак и някои друг сащо) кой сам!
И както си мислех за форума(ни),че повече няма да вляза в него реших да променя това нещо и надзърнах. И какво да видя спрях се на тази тема , почнах да чета и достигам до един член на форума на име "Мени" който отбелязва своята история " Сагата на форумманияците " , която за много от сегашните членове може би нищо не говори , но на тези който бяха в самото начало на неговото разрастване( тогава дори темите бяха в обща графа ) знаят за какво става дума !
Та искам да ти кажа Мени че с нея преди пркарвах много приятни моменти и ми е много любопитно как завърши тя :D ?
Ако не ти създава проблем както и на другите много бих желал да си я припомня, ИЛИ ПОНЕ КРАЯ !

"Виждаме на другите треска в окото, но не виждаме гредата в своето"

Профил ICQ Skype WWW

The King of Kings
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Юли 2004 20:03

о, това SWEET GUN ме подсеща нещо, но... ти кой беш, т.е. как ти беше стария ник?

Сори, не мога да си спомня. Честно казано, май така и не се завърши темата. Не знам къде се е дянала, няма я в търсачката...

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Юли 2004 20:49

Ами точно това исках да припомня! Старият ми ник беше Суиит Гън ( съжелявам че на БГ ) и бях един от участниците в по горе споменатата история! А тя никак не беше лоша може би защото беше една от ПЪРВИТЕ ,а може би и първата !

Просто реших за дълго време да се махна, най-вероятно защото повечето от тогавашните членове го направиха!
Много бих се радвал ако отново видя някои с който сме обсъждали теми преди 8)

"Виждаме на другите треска в окото, но не виждаме гредата в своето"

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
В момента играе: Много и все различни неща :)
Заглавие:
Публикувано на: 12 Юли 2004 12:18

Идеята е отлична. Преди време един от по - старите членове на форума качи няколко истории на сайт, но стана нещо и трябвало да ги махне и т.н. Отдавна не съм го чувал.

П.П. Май беше Zoorty или някой друг със Z... . Не помня вече. :roll:

Профил ICQ Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com