Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Една яка игра!!!
Публикувано на: 25 Юни 2004 01:35

Ето правилата:
А. пише няколко думи, после Б. продължава с още няколко думи и т.н.т.
Пример:
А:Имало едно време...
Б:...един лош вълк...
В:...който имал уши...
и т.н.т.
Да започваме:

Имало едно време...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Юни 2004 01:59

Muahahahah тука такива игри има с хиляди . Просто използваи търсачката . Ако си решил да правиш постове моля те не в тоя форум ( не те гоня съветвам те ) !

There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.

Профил

Аватар
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
Заглавие:
Публикувано на: 25 Юни 2004 02:58

Вече няма.

Профил ICQ Skype

Заглавие:
Публикувано на: 28 Юни 2004 12:31

мда.. вече няма време. то спря тогава, когато белия заек реши, че ще иска ръката на зелената жаба...

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Юни 2004 12:55

а Жабата искала ръката на Малкото пони което *** си гони си4ко е само играааа

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Юни 2004 23:57

"си4ко е сааааааамо играааа" изпя Лили Иванова и отиде зад кулисите да си играе.
^^

Профил WWW

Заглавие:
Публикувано на: 29 Юни 2004 12:21

потънал в собствените си мисли, белия заек крачеше смело към гьола на зелената жаба. не се интересуваше, че онова нахално пони се хвалеше наляво-надясно, че ще се ожени за нея. във вътрешния си джоб имаше малка стъкленица, която щеше да му помогне ако жабата се заинатеше...

Аватар
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
Заглавие:
Публикувано на: 29 Юни 2004 14:13

Хм, Деси, нещо май запращаш темата в съвсем друга посока... А иначе аз с онзи си пост исках да покажа, темата е глупава и има просто няма място тук - в творческия, защото няма такава стойност, и изобщо, защото има много други такива. Е, ако излезе нещо хубаво, но изпод перото на Десито, то лошо няма.

Профил ICQ Skype

Заглавие:
Публикувано на: 29 Юни 2004 19:31

на мен ми се пише. разбираш ли? за това и давам живот на тая тема. а си мисля, че ако 'старите' от форума са се нагледали на кви ли не теми, то на по-новите посетители им е интересно да пробват идеи, които, уви, се приемат с лек укор и съвет 'виж поста от преди две години и пет месеца'. да знам .. флуд, флуд и флуд. но на мен лично не ми се рови назад, може и моя черта да е, но май не страдам само аз от нея. :)
а ти, рекс, защо не се включиш и ти в тая игра.. може да съм играла на криеница много пъти, но ако сега ми се отдаде възможност пак бих играла... опитай и ти :D тук, сега и в тая на пръв поглед безмислена игра... не се знае никога откъде ще изскочи заека - белия, черния или оня с карираните уши...

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Юни 2004 20:15

Дай да се включа и аз с малко простотии:
...и тогава заека се сети за перфектен план- щеше да изработи робот на понито, който да го злепостави пред жабата...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Юни 2004 22:12

да...лесно е да се каже робот...ама как да го изработи?/заека нямаше понятие от програмиране,а искаше
робота да изпълнява някакви задачи.../за това заека реши да кандидатства в МЕИ ...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Юни 2004 23:14

Ходеше на изпити с карирано сако и още по карирана риза,щото много не умееше да ги съчетава нещата,за което сички му се смееха.Ама кво му дреме на заека ,"некви присмехулници"....
^^^

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Юни 2004 23:20

....които присмехулници успяха да влезнат а той не, седеше заека и тъжно гледаше резултатите от трето класиране, и изведнъж му хрумна една идея......

Профил WWW

Заглавие:
Публикувано на: 30 Юни 2004 13:09

дядо му бе велик заек, не знаеше да чете горския вестник, но заешките книги ги разбираше. та неговия дядо му завеща стъкленицата. малка, опушена и пълна 'с квото ти трябва'. това бяха последните думи на велия му дядо - шамана на горските зайци. като се опита да промени класирането, претърпя провал. отпушвайки стъкленицата, от нея се разнесе пара, която му опърли мустаците и подпали първо списъка с класирането, после дървената ограда и накрая цялтото меи пламна. добре че бягаше бързо та горските полицаи картотекираха случая 'пожар от неугасена цигара'. но заека успя да си извлече поука...

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Юни 2004 13:47

мда...поуката беше:не пафкай заедно с дядката,защото стария започва да си фантазира
арзни неща...Как да е с класирането...Ама зайко беше връзкар...Баща му беше активен
борец против вълчевизма и така го приеха в пустото МЕИ без изпит...На 1 октомври зайко
влезе в новото си даскало...И какво да види?
...

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 30 Юни 2004 13:54

понито се натиска на жабата. а тя - кикерицата, му се хили мазно. сви се на заека сърцето. заешките книги казваха че съдбата е отредила тя да стане неговата 'зайка', макар и той да не си представяше как щеше да се гмурка в блатото, нито пък нея - да яде моркови..

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Юли 2004 19:04

после направи робота. роботът, който отиде при понито, размаза му конския фейс и въпреки това понито продължи да ходи - макар и само на 2 крака.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Юли 2004 22:10

Но след това жабата съвсем спря да обраща вномание на заека защото се грижеше за понито и неговите рани.Тогава заека реши,че трябва не да контузи а да убие това пони.

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Юли 2004 23:37

Засили се един ден да го ритне в гръб, Понито клекна в последниа момент и Заека уцели Жабата точно в десетката. И стана една лудница.... После се събуди целия в пот и си отдъхна .....

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Юли 2004 23:45

.......Господи,господи какво съм си мислел как ще убия живо създание заради жена защо не се влюбя в розовата котка но уви любовта е сляпа и накрая заека хвана един нож и се запъти към къщата на понито.Надзарна през прозореца и забеляза,че жабата е полугола се натиска на понито.

Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com