Да не си го пробвал та да знаеш?това че е производителен не значи че не е бъгав!И стига спорихте ATI vs. Nvidia - ако имаше решение на спора нямаше ли едната компания да фалира, защото другата е по-добра?Ако някой докаже това ще го свитнат!Я стига!Спора няма решение и точка.
"Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Да не си го пробвал та да знаеш?това че е производителен не значи че не е бъгав!И стига спорихте ATI vs. Nvidia - ако имаше решение на спора нямаше ли едната компания да фалира, защото другата е по-добра?Ако някой докаже това ще го свитнат!Я стига!Спора няма решение и точка.
тРАЙ И ТОЧКА !!! Не съм го почнал аз спора че да ми го казваш на мен - пък и да скоро ще го пробвам (ако искаш пукни се от яд) така че не ми викай че !!!
тРАЙ И ТОЧКА !!! Не съм го почнал аз спора че да ми го казваш на мен - пък и да скоро ще го пробвам (ако искаш пукни се от яд) така че не ми викай че !!!
О, я стига!Фукльо! а и моето видео ми върши супер работа!Така че SHUT UP!
О, я стига!Фукльо! а и моето видео ми върши супер работа!Така че SHUT UP!
iddqd написа:и според мен трябва да се земе видео карта фх 5900 хт но аз съм с 5900 на асус и имам малки оплаквания на някои игри ми дава бъгове ужасни ама на супер малко игри де иначе картата е супер но старата ми г форце 3 неми правеше никакви бъгове според мен новите сери видеокарти са по зле от старите
И аз смятам да смятам да си купя такава карта като твоята. Нали нямаш проблеми с най новите игри?
spored men e po dobre da iz4aka6 malko i saberi o6te malko pari i si q kupi qkata:) 4e da ne stane kato pri men sega sajelqwam 4e izbarzah tolkova ako bqg iz4akal o6te 1 sedmica 6te6e da e bomba konfiguraciqta ama aide de koi da mi kaje! taka 4e ne izbarzvai spoko
reavermk2 еми с доста малко игри имам проблеми но тези с които имам са армед & дангероус , принца на персиа като чели са само тези а съм излеглил близо 100 гб игри така че не е голям проблема но е дразнещо при условие че старата геи форс 3 неми праваше проблем никаде
Е как Принцът ти прави проблеми бе, iddqd? Твоята машина е толкова яка, фърли една шапка долари за нея па сега един Принц ли не можеш да играеш като хората бе? И що така? Какъв ти е проблема?
you don't get what is fair
you get what you bargain
Night Shade написа:Е как Принцът ти прави проблеми бе, iddqd? Твоята машина е толкова яка, фърли една шапка долари за нея па сега един Принц ли не можеш да играеш като хората бе? И що така? Какъв ти е проблема?
Каква му емашината?Щото на мойта ( Athlon 2600+ FX5700 768 ram ) всичко фърчи!И Принца не дава проблеми и нищо.Явно от драйвъри му идва проблема.