Stealth написа:
...
Stealth, да, вече не те оценяват кат' обикновен юзър... В това си прав, за жалост... Всеки гледа да се подмаже, или пък да те оплюе, но във всички случаи не оставаш незабелязан... Това е факт... вече! Но не го приемай като 'злина', та в това няма нищо лошо! Но ако толкова държиш отново да си 'стария безшумен', единственния начин е да регнеш нов ник... Така е, пак повтарям - за жалост...
Рекс, ти си мъдър човек, умен, но в случая вие с Злото нямате основание да оплювате отново Вайолет, задето някой си написал нещо свързано с нея. И не ми казвай сега, че не е така - още отначалото, като видях темата, си знаех, че пак ще възникне спор, пак за Вайолет, пак ти и Злото ще участвате, само не знаех, че някой ще я защити, но си мълчах, мълчах, като имаше съвсееем малка вероятност да не настане нов спор! Но явно съм се оказал прав, за жалост... Ех, ех... Направо не знам какво да кажа... И, Рекс, не ми отвръщай, че не си искал този спор, напротив, ти само него чакаше, дори и сега очакваш новата вълна от 'опозицията', а и Злото, само изчаквате момента...
Сега е време и аз да кажа две думи, просто не ми се иска да остана безучастен и да гледам как тази тема погубва всичко останало хубаво около нея... - първото ще е относно постовете на злия (с малко 'з') - първо, това 'падна ми в очите' е леко тъпичко, и аз сега мога да кажа (всъщност, откак' видях тези ти мнения), че ми падна в очите, и то доста. Все си търсиш повод за скандал, все трябва да 'оборваш' някого, да обръщаш думите му с главата надолу! Защото 'нещастниците' преди твоя втори пост, всъщност не искаха да защитят толкоз Вайолет (вече ще я пиша правилно, и забелижи с голямо 'В'), а само да хванат 'вълната' на 'общото мнение', и в същото време да трупнат някой и друг постинг. Но не, ти се направи, че не разбираш това, след като ти е пределно ясно, а в същото време това бе чудесен повод за започването на този прослувут спор, тъкмо да се 'изявиш' отново... Но сега за започна и аз да разгледам щателно този твой 'втори пост в тази тема': Да погледнем отначалото му, виждаме едно иронично, надменно начало, за 666-те ти поста (впрочем, като аз скоро също ще ги 'навършвам'). Добре, това що-годе се приема, но да продължим - Следва малка псувня (която всъщност е някакъв парадокс, замисли се - 'Абе кво псувате бе мангали'), точно като в твой стил, последвана от километражни обяснения и прочее (пр.). Но добре, и това минава, да минем нататък - след това общо взето с две думи казваш 'какво като е момиче? Това прави ли я повече от другите' - ами не, не я прави повече, НО не я прави и по-малко. А от всичките ти постове, отправени към нея лъха един нечовешки неприязън, който не си отправял към почти никой друг, такъв неприязън, който не е сполетявал нито един друг 'човешки' форумджия. Точно този неприязън също създава парадокс - хем казваш да не поставяме Вайолет по-горе, а пък ти я поставаш 'у калта'. И Рекс естественно винаги застава зад теб (поне когато става дума за Вайолет, и почти винаги, де (Рекс, не се обиждай, но е така, признай)), естественно с още един 'нескончаем' пост, подкрепящ и поддържащ думите на Злото, но за него - малко по-късно. Да продължим - критикуваш другите, 'тълпата' на форума, която не се различава, като сам виждаш, че те няма да се оправят, всеки форум си има 'тълпа', така да се каже. Тези твои редове няма да ги коментирам, няма смисъл. Да пристъпим напред - сега пристъпваме към 'основното блюдо' - началото на породилия се спор, който всъщност май е главната цел на поста ти - 'контрирането' и 'изопачаването' на думите на Стелт... Добре, сега аз да те 'контрирам' - а не мислиш ли, че когато Вайолет (или по-правилно е 'Вайълет'?) е правела 'спам' той не е бил мод, а може би, дори не е видял този 'спам'? Все пак светът не се върти само около твоите мисли и това, което ти си видял. Та, добре - а ти защо не обръщаш такова особенно внимание на другите от 'тълпата'? Защото допреди гигантската ти дразга с Вайолет тя не се отличаваше от 'тълпата' и може би ако не беше ти още щеше да си е тук, и още нямаше да се отличава от 'тълпата'! И естественно поста ти завъшва, както винаги, с някоя мъдра фраза (направо се учудих, че не каза 'не съм искал да обидя някой' или пък 'дано някой се е обидил', честно, направо се очудих!), която няма смисъл да коментирам. Та, вече завърших с 'твоя милост'!
...
Сега да отправя взор към думите (и делата) на Гиъра, твоят верен съюзник - твоите думи, постове и тем подобни няма да съм в състояние да ги коментирам толкова нашироко, толкоз подробно, щот' вече ме заболяха пръстите. Но все пак ще останеш и ти с 'някакъв' коментар - както винаги и твоят пост трябва да е мъдър, и както трябва е след постинга на злото - започваш с некъв лаф, продължаваш с нещо като 'прав си' и повтаряш отгоре, отгоре думите му, добре, не те съдя! Следва малко 'изкривяване' от 'прАвата' начертана от злото, добре! След следушия постинг на слим_к (който впрочем вече много повече уважавам от преди) следва пак повтаряната фраза, не, туй не фраза, ми най-голямото клише се извъди - 'падна ми в очите'! Ох, вече наистина ме заболяха пръстите, а и очите! Не ми се четат повече (аз съм ги чел, но не ми се препрочитат, за да направя сносен коментар) ввашите 'мъдри' и 'дългопостингови' дразги! Смятай, че ще продължа за теб, но в момента това е непосилно!
...
Опозицията да очаква пак такъв подробен коментар, но сега нямам сили да го направя!
...
И сега да пристъпим към черешката на тортата -
Еxistence - честно, в тази тема, колкото и мъдри и 'нескончаеми' постинги да имаше, твоят беше най, ама най-смисленият от всички, макар да беше на латиница, и с него ми се издигна в очите два пъти повеч' от преди! Честно! Не очаквах това от теб! Много ме изненада, и то в положителна посока! Само имаше нещо, което съвсем не бе така, както мислиш - Ивъл не контрира всеки пост след неговия, по две причини - първа - защото има 666 поста и не иска да си ги проваля, и втора, която е по-логична - защото сега е затрупан с учене, щот' следват най-тежките изпити в живота му! Иначе тука всеки втори пост щеше да е на негова милост! Ей, и тоз' Рекс, че и твоя пост обърна с краката нагоре (не се обиждай, Рекс)... Естественно Гипо с дух и стил изтърси една смешка, но все пак той е свежара на форума, все някой трябва да поразведри натежнялата атмосфера, за което го уважавам!
...
И след всички тези думи аз не моля Стелт да заключи темата, въпреки че ми се искаше... Нека остане, за да виждат и следващите 'форумни поколения' в какви безмисленни спорове се хвърлят 'мислителите'...
...
Ееееееееееех, това стана по-дълго и от роман, просто не може да е истина, най-дългия ми пост, по-дълъг и от всяка част на всеки мой разказ похабих за да се опитам да ви осмиря... На к'о прилича това... И с този си пост аз не се опитвам да продължа спора на ничия страна, просто искам да спрете!!! Моля ви, наистина, СПРЕТЕ СЕ!!! Защото наистина тази тема ще засенчи всичко наоколо!
...
Ух, ах, их... И след всичко това ви желая всичко най-хубаво, и нека светлината да ви пази и да огрява вечно пътя ви! Мир Вам!!!
p.s. И 'опозицията' ще получи също коментар, ако се наложи де, и ако не спрете с този ТЪП спор!