Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Юни 2004 16:18

Е не мога да ви разбера. Сега пък какво не му харесахте на това стихотворение? Аз лично си го записах на листче и с удоволствие бих го пратил някой ден на момиче, което искам да разкарам :D . Моля, оценете творчеството на "Two`Smiles" подобаващо. Сигурен съм, че стихотворението ще е класика в жанра и ще бъде използвано в ежедневието много. Възможно е дори и песен да направят с този текст. Хайде сега, без лоши чувства прочетете още веднъж стихотворението и признайте, че е истинско произведение. Ще ми се да видя и още творби от творчеството на Two`Smiles, личи си таланта му. :wink:

Профил

Аватар
Местоположение: location: У гъзЪ на геЙографията!;) function: "clean the street" master
Заглавие:
Публикувано на: 11 Юни 2004 19:02

Stealth написа:
...

Stealth, да, вече не те оценяват кат' обикновен юзър... В това си прав, за жалост... Всеки гледа да се подмаже, или пък да те оплюе, но във всички случаи не оставаш незабелязан... Това е факт... вече! Но не го приемай като 'злина', та в това няма нищо лошо! Но ако толкова държиш отново да си 'стария безшумен', единственния начин е да регнеш нов ник... Така е, пак повтарям - за жалост...

Рекс, ти си мъдър човек, умен, но в случая вие с Злото нямате основание да оплювате отново Вайолет, задето някой си написал нещо свързано с нея. И не ми казвай сега, че не е така - още отначалото, като видях темата, си знаех, че пак ще възникне спор, пак за Вайолет, пак ти и Злото ще участвате, само не знаех, че някой ще я защити, но си мълчах, мълчах, като имаше съвсееем малка вероятност да не настане нов спор! Но явно съм се оказал прав, за жалост... Ех, ех... Направо не знам какво да кажа... И, Рекс, не ми отвръщай, че не си искал този спор, напротив, ти само него чакаше, дори и сега очакваш новата вълна от 'опозицията', а и Злото, само изчаквате момента...

Сега е време и аз да кажа две думи, просто не ми се иска да остана безучастен и да гледам как тази тема погубва всичко останало хубаво около нея... - първото ще е относно постовете на злия (с малко 'з') - първо, това 'падна ми в очите' е леко тъпичко, и аз сега мога да кажа (всъщност, откак' видях тези ти мнения), че ми падна в очите, и то доста. Все си търсиш повод за скандал, все трябва да 'оборваш' някого, да обръщаш думите му с главата надолу! Защото 'нещастниците' преди твоя втори пост, всъщност не искаха да защитят толкоз Вайолет (вече ще я пиша правилно, и забелижи с голямо 'В'), а само да хванат 'вълната' на 'общото мнение', и в същото време да трупнат някой и друг постинг. Но не, ти се направи, че не разбираш това, след като ти е пределно ясно, а в същото време това бе чудесен повод за започването на този прослувут спор, тъкмо да се 'изявиш' отново... Но сега за започна и аз да разгледам щателно този твой 'втори пост в тази тема': Да погледнем отначалото му, виждаме едно иронично, надменно начало, за 666-те ти поста (впрочем, като аз скоро също ще ги 'навършвам'). Добре, това що-годе се приема, но да продължим - Следва малка псувня (която всъщност е някакъв парадокс, замисли се - 'Абе кво псувате бе мангали'), точно като в твой стил, последвана от километражни обяснения и прочее (пр.). Но добре, и това минава, да минем нататък - след това общо взето с две думи казваш 'какво като е момиче? Това прави ли я повече от другите' - ами не, не я прави повече, НО не я прави и по-малко. А от всичките ти постове, отправени към нея лъха един нечовешки неприязън, който не си отправял към почти никой друг, такъв неприязън, който не е сполетявал нито един друг 'човешки' форумджия. Точно този неприязън също създава парадокс - хем казваш да не поставяме Вайолет по-горе, а пък ти я поставаш 'у калта'. И Рекс естественно винаги застава зад теб (поне когато става дума за Вайолет, и почти винаги, де (Рекс, не се обиждай, но е така, признай)), естественно с още един 'нескончаем' пост, подкрепящ и поддържащ думите на Злото, но за него - малко по-късно. Да продължим - критикуваш другите, 'тълпата' на форума, която не се различава, като сам виждаш, че те няма да се оправят, всеки форум си има 'тълпа', така да се каже. Тези твои редове няма да ги коментирам, няма смисъл. Да пристъпим напред - сега пристъпваме към 'основното блюдо' - началото на породилия се спор, който всъщност май е главната цел на поста ти - 'контрирането' и 'изопачаването' на думите на Стелт... Добре, сега аз да те 'контрирам' - а не мислиш ли, че когато Вайолет (или по-правилно е 'Вайълет'?) е правела 'спам' той не е бил мод, а може би, дори не е видял този 'спам'? Все пак светът не се върти само около твоите мисли и това, което ти си видял. Та, добре - а ти защо не обръщаш такова особенно внимание на другите от 'тълпата'? Защото допреди гигантската ти дразга с Вайолет тя не се отличаваше от 'тълпата' и може би ако не беше ти още щеше да си е тук, и още нямаше да се отличава от 'тълпата'! И естественно поста ти завъшва, както винаги, с някоя мъдра фраза (направо се учудих, че не каза 'не съм искал да обидя някой' или пък 'дано някой се е обидил', честно, направо се очудих!), която няма смисъл да коментирам. Та, вече завърших с 'твоя милост'!

...

Сега да отправя взор към думите (и делата) на Гиъра, твоят верен съюзник - твоите думи, постове и тем подобни няма да съм в състояние да ги коментирам толкова нашироко, толкоз подробно, щот' вече ме заболяха пръстите. Но все пак ще останеш и ти с 'някакъв' коментар - както винаги и твоят пост трябва да е мъдър, и както трябва е след постинга на злото - започваш с некъв лаф, продължаваш с нещо като 'прав си' и повтаряш отгоре, отгоре думите му, добре, не те съдя! Следва малко 'изкривяване' от 'прАвата' начертана от злото, добре! След следушия постинг на слим_к (който впрочем вече много повече уважавам от преди) следва пак повтаряната фраза, не, туй не фраза, ми най-голямото клише се извъди - 'падна ми в очите'! Ох, вече наистина ме заболяха пръстите, а и очите! Не ми се четат повече (аз съм ги чел, но не ми се препрочитат, за да направя сносен коментар) ввашите 'мъдри' и 'дългопостингови' дразги! Смятай, че ще продължа за теб, но в момента това е непосилно!

...

Опозицията да очаква пак такъв подробен коментар, но сега нямам сили да го направя!

...

И сега да пристъпим към черешката на тортата - Еxistence - честно, в тази тема, колкото и мъдри и 'нескончаеми' постинги да имаше, твоят беше най, ама най-смисленият от всички, макар да беше на латиница, и с него ми се издигна в очите два пъти повеч' от преди! Честно! Не очаквах това от теб! Много ме изненада, и то в положителна посока! Само имаше нещо, което съвсем не бе така, както мислиш - Ивъл не контрира всеки пост след неговия, по две причини - първа - защото има 666 поста и не иска да си ги проваля, и втора, която е по-логична - защото сега е затрупан с учене, щот' следват най-тежките изпити в живота му! Иначе тука всеки втори пост щеше да е на негова милост! Ей, и тоз' Рекс, че и твоя пост обърна с краката нагоре (не се обиждай, Рекс)... Естественно Гипо с дух и стил изтърси една смешка, но все пак той е свежара на форума, все някой трябва да поразведри натежнялата атмосфера, за което го уважавам!

...

И след всички тези думи аз не моля Стелт да заключи темата, въпреки че ми се искаше... Нека остане, за да виждат и следващите 'форумни поколения' в какви безмисленни спорове се хвърлят 'мислителите'...

...

Ееееееееееех, това стана по-дълго и от роман, просто не може да е истина, най-дългия ми пост, по-дълъг и от всяка част на всеки мой разказ похабих за да се опитам да ви осмиря... На к'о прилича това... И с този си пост аз не се опитвам да продължа спора на ничия страна, просто искам да спрете!!! Моля ви, наистина, СПРЕТЕ СЕ!!! Защото наистина тази тема ще засенчи всичко наоколо!

...

Ух, ах, их... И след всичко това ви желая всичко най-хубаво, и нека светлината да ви пази и да огрява вечно пътя ви! Мир Вам!!!

p.s. И 'опозицията' ще получи също коментар, ако се наложи де, и ако не спрете с този ТЪП спор!

Human_Paun4o написа:
Ne sam rasist,obijdate me! :x Az daje sam protiv rasizma,mangalite,negrite i drugite podobni jUvotni!

;]

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Юни 2004 20:11

Такам . Имам един свободен пост и се чудя къде да го похарча . Дълго мислех дали да не навестя темата си с разказа – нее там и с лични мога да се оправя . Харесаха ми няколко теми и в общия но уви прекалено неразработени . Но когато видях чудния пост на Левиатана които така подробно анализира всички и отчете грешките им просто не се въздържах .
Ех колко много истина и колко много заблуда имаше в този пост . Четох и препрочитах и все до едно заключение стигах . Умираш си и ти да си като мен . Не не скачаите всички в момента не говори моето самочуствие но просто във всяка негова дума виждах своя . Но до този ценен пост на Левиатана ще стигна след малко нека мина през постовете на другите учасници на този заблуден спор подържан от простото човешко желание за себедоказване и оприличаване .

MetalGearRex ще коментирам постовете ти по ред на номерата им .
Да изказвал съм се гадно за Майонет и то доста често . Имало е и много народ които се е изказвал доста отрицателно за мен но едно е неуснователно такова изказване ( което лесно се уборва ) и друго е такова съвсем заслужено . Мисля че съм доказал че когато се изказвам отрицателно то е заслужено ( това вече е въпрос на лично мнение за всеки ). И пак сме на едно мнение темата е за триене .
С втория ти пост съм съгласен като цяло .

Stealth сега ще направя едно рилическо отклонение специялно за теб и ще ти разкажа една кратка и потресаваща история – това е предисторията на моята ( нека я нарека ненавист ) към Майонет . Не много одавна момиченце със странен ник се регистрира в РСмания . Още с регистрацията си това момиченце го удари на спам ( за три дена 200 поста ). В това няма лошо спамери бол . Но по лошото е че в този случаи се появиха и няколко отвратителни темички . В една от тези “смислени” теми бях върло критикуван задето изказвам различно от общоприетото подмазваческо мнение ( подмазване към женски ник ( няколко лузари се побъркаха в присъствието на женски ник ). Бях критикуван включително и от Майонет . Разбира се не останах длъжен и набързо се заформи дива караница . Няма да казвам кой бил прав и кой бил грешен защото по важно е какви лични получих . Принципно съм против разгласяването на личните съобщениа такаче ще го кажа накратко . Когато спора беше в апогея си и Майонет беше загубила подкрепата на няколкото лузара тя ми изпрати поредица лични в който с две думи ми обясняваше как ще се промени и как няма повече да спами . С тихо мълчание се съгласих и не отговорих и спрях спора . Но каква беше изненадата ми когато само след ден обществената подкрепа към женския ник на Майонет се беше възвърнал и бях за пореден път публично очернен ( Майонет отново спамеше и имаше наглоста да ми се кара след извиненията си на личната ). От тогава насам всеки който не държи на думата си за мен не е нищо повече от безгръбначно ( червеи ) и аз с наслада го преследвам ( Майонет за пример ) . Това моме деиства според обществените ветрове . Накъдето задуха вятара натам тръгва и тя . Лошото е че в една от темите закачих творческия форум ( споменах че е перлата на РСмания форума ) . Въпросното моме веднага каза че е пълен боклук и аз и обясних че е в голяма грешка . Тя отговори че там има само дебилни разказчета и безмислени историики . Това вече ме вбеси и споменах че е проста . Тя отговори че каквото и да напише то ще бъде удобрено . Само след седмица първата боза излязла изпод пръстите на Майонет беше побликувана в творческия раздел . След като творението бе прието на нож аз ехидно подметнах че това се очакваше и от там нататак всяко едно творение на Майонет е написано на сила и просто напук .
Е това беше относно моята ненавист към Майонет и мисля че е заслужена .
Стелт мисля че творческия форум никога не е бил място изпълнено само с РПГ и малоумни разкази . Само прочети някои от по старите произведения и ще видиш защо през повечето време стоя тук ( в творческия ). И междо другото аз си те приемам като юзар не като мод .

Екзистънс с теб за пръв път съм толкова съгласен ( можеби защото няма нападки към мен ) . Особено съм съгласен с последния абзац от поста ти .

Стигнах до черешката на самият връх – Левиатана . Значи когато човек изказва личното си мнение и то е в подкрепа на моето то той се подмазва ?!?!?! Мисля че Рекс вече е показал какво представлява и повярваи той е далеко от подмазвач . Чесно казано това което написа за него беше с една единствена цел – да покажеш че които ме подкрепя ( независимо че просто мението му съвпада с моето ) се подмазва . Подмазва за какво бе душко ?!? За чест и слава ?!? Разбирам някое нюби ( ТТ2 добър лаф ) с пет поста да почне да се възхищава на мой пост добре ама Рекс ? Наблюдениаа ти в тази насока са просто смешни .
Постати сега е насочен към мен нека разгледаме тази велика част от него . Както казах още от самото начало на моето писания ти все повече заприличваш на мен . Може да си прав че напоследък само си търся поводи да се заям ( макр да не съм съвсем съгласен , това по-скоро се случваше преди ) но пък ти направо само на това го караш . Мисля че тук всички ще се съгласят с мен . Негативнитети постове напоследък са значително поовече от моите . Чесно казано не мисля че обръщам думите на когото и да е било наобратно . Просто гледам скрития смисъл зад тях . Това че повечето не го забелязват е без значение за мен . Прав си пределно ясно ми беше защото тези хора преди втория ми пост бяха писали . И точно за това ме вбесиха . Защото са готови да подкрепят нещо сляпо само и само да се движат по гребена на вълната . И сега нещо надуто от моя страна . И защо реши че се изявявам ? Това че изказвам различно от останалото мнение значили че се изявявам ? А дали тези които се заяждат с мен не се опитват да се изявят ? Относно Майонет ( еи стана много известа ) мисля че точно това е което бъркаш толкова жестоко . За мен е просто без значение че тя е момиче. Всяка моя критика е насочена към неината същност . И за всяко калпаво произведение което побликува . Да споменавам пола и когато видя че няколко юзари я подкрепят просто защото е от противоположния пол – но това го правя с цел иронизаиця на тези неколцина юзари ! А ти защо реши че гледам на Стелт като мод ? За мен той е юзар ! А като юзар тои е бил тук по-време на великия спам но не го е видял защото не е обърнал внимание .
Прав си учудващо е че нямаше лаф пуснат от моя страна от сорта на “не съм искал да обидя някои “ . За това пък наплно в твоя нов стил твоя пост завършва както подобава . Отправяш призив които дори ти не си спазил - машала аферим ашкусум !

Не контрирам всеки пост след моя защото не ми е в кръвта – разгледаи темите и ще видиш . Само когато водя смислен спор ( философски само тогава и то не винаги ). Не контрирам всеки пост просто защото вече ми е безинтересно – ако щеш вярваи всичко се повтаря и всичко това което се случва съм го виждал и преди и съм участвал пак просто тогава никовете бяха други !

There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Юни 2004 13:08

Абе защо въобще се занимавате с [M]айонет-все едно е тука "Зведата" на форума, не и обръщате внимание и тва е.Evil и при мен беше така-нещо и казах остро и веднага се изсипаха извинения на личната.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Юни 2004 21:44

Абе айде стига глупости бе оставете темата да потъне и толкоз!Да му се невидеше чак и аз се изкарах от нерви може ли такова нещо!Лично ми е абсолютно безразлични към споменатия юзър и неговата съдба в този форум ама да му се невидеше може ли такава фурия и скандали за едно тъпо стихотворение.Нито е първото нито ще е последното!Стига с караниците и глупостите.Н е се ядосвайте един друг,че станахме за смях пред младите бе я вижте какви работи стават :lol: !Ама наистина стига нека повече не се пише в тази тема от сега за да се прекъснат бъдещи конфликти между членове на форума още взародиш!Благодаря,че прочетохте празните ми приказки!!!

Rivalry се нуждае от теб!Присъедини се сега!

"Щастие за всички даром и нека никой да не бъде пренебрегнат!"-Последните думи от една велика книга!

Профил ICQ Skype

Заглавие:
Публикувано на: 23 Юни 2004 12:35

кой ги е чел!? ;)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Юни 2004 13:24

Да беше бе брато,кой ти е виновен? :D

Rivalry се нуждае от теб!Присъедини се сега!

"Щастие за всички даром и нека никой да не бъде пренебрегнат!"-Последните думи от една велика книга!

Профил ICQ Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com