Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Юни 2004 20:27
kak razbra ?
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Юни 2004 20:29
hah dreme mi  аиде хеадофф
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Юни 2004 20:29
btw 10x 4е хостна първата ми игра
|
|
|
|
 |
stfu-n00b!
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Юни 2004 20:33
200ами казах ти waaaghTV...Гледали са бая хора  .....Къф хоф бе игра Moon
___________________________________ Albert Einstein: Only 2 things are infinite, the universe and the human stupidity, but i'm not sure about the 1st!
|
|
|
|
 |
Culture Nineteen
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Юни 2004 20:36
Честита ви 200-на страница.Що не пробвате в Bnet тази карта:http://maps.worldofwar.net/maps.php?id=5383.И не обръщайте внимание на картинката.
___________________________________ Violence is the last refuge of the incompetent.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Юни 2004 20:37
dobre 4e na вааааг тв не дават месидж на плеарите... как го псувах оня не е истина  и накрая викам : " Insomnia SUX, Grubby SUX, U R THE BEST PLAYER EVER SEEN!!!"
м
|
|
|
|
 |
eeasss
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Юни 2004 20:38
abe stfu kuv ti e nicka v battle.net?
a btw nqkoi moje li da izdurpa replay packa ot acon4 shoto az durpam s 500 baita ot http://www.replays.com....
|
|
 |
stfu-n00b!
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Юни 2004 20:44
ами ако толкова държиш ще ти го дръпна ,ама за какво са ти 1.14 риплей ?
Играх с акаунта на приятел тука от клуба real_revenger ,не е мой направил съм само няколко победи с него...
хаха mrXYY ,а така кажи му на тъпото копеле ....
___________________________________ Albert Einstein: Only 2 things are infinite, the universe and the human stupidity, but i'm not sure about the 1st!
|
|
|
|
 |
eeasss
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Юни 2004 21:20
oh sorka zabravih 4e sa na 1.14
mnogo mi se iskashe da go vida toq kitaec deba nishto...
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Юни 2004 23:36
Как за какво  За баницата !
П.П. Като няма банана - яжте ми бананата 
___________________________________ Не ме ебе къде е купона.
|
|
|
|
 |
Horde[G2H]
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Юни 2004 08:30
супер ..баница за закуска..баннан за десерт
аа кой гледа в неделя спортнет последните 15 мин ?
ебаси лудото филмче за вар3......просто ме накефи...как УД си печели играта само с мизерен коил...кви ли не съраоинди(не съраонд система) с кво ли не..с 5 паяка един герой нуква момчетоо..или пък една варденка...да я нукнат...с луисп си прави моон лел зад нея...нукавар я...стоп на зградата...и избега...кви ли не изродщини....дават едно арче..коил..нова...импале...и пада  много яко направено  или пък УД на УД..дето единия май загуби 1 гул вупреки че беще в базата на другия..са го издирвам тва филмче...и скоро ща дам линк...
бтв..може ли някой да ми даде сд кейове колкото и да са заети ? 
___________________________________ Storm , Earth and Fire -heed my call!
LP forevar!
|
|
|
|
 |
stfu-n00b!
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Юни 2004 09:01
Хахах ...Skills to pay the bills.............
Ами това в филмчето на играча на Mouse MightyX ,гледал съм го преди 3 месеца някаде ,е хубаво все пак ,че са го показали щото не е лошо...Ако някой толкова държи мога да го кача (210МБ) в технолинка.....Така ,че филмчето го имам на харда
И това с warden-a изобщо не си го разбрал....Sleep-ват я и той пуска зад нея moonwell за да не може ghouls да я surround напълно ,след около 1-2 секунди го спира и си измъква героя оттам кадето е бил кладенеца....Много пъти съм виждал особено apm70 да го прави....
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Юни 2004 09:27
stfu-n00b! написа: Хахах ...Skills to pay the bills............. Ами това в филмчето на играча на Mouse MightyX ,гледал съм го преди 3 месеца някаде ,е хубаво все пак ,че са го показали щото не е лошо...Ако някой толкова държи мога да го кача (210МБ) в технолинка.....Така ,че филмчето го имам на харда  И това с warden-a изобщо не си го разбрал....Sleep-ват я и той пуска зад нея moonwell за да не може ghouls да я surround напълно ,след около 1-2 секунди го спира и си измъква героя оттам кадето е бил кладенеца....Много пъти съм виждал особено apm70 да го прави....
ААА качвай плзззззззз  -_-
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Юни 2004 10:25
teq rumynci mnogo mizerni we...
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Юни 2004 10:37
стфу даи реп-а си от турнира 
|
|
|
|
 |
stfu-n00b!
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Юни 2004 11:30
Не съм го save риплея........
ето ви филмчето :
http://free.techno-link.com/Marcinko/Other/mouz.mightyx-stptb-%20full%20movie(XviD).avi
Ако има някакви progamming movies които сте намерили някаде по нета казвайте ,мога да ги свалям ,ако трябва да съм точен много по-голям проблем ми е upload-a на постоянно прекъсващите български фрий сървъри......
Ако някой примерно иска корейски VODs...като например финала на МВС....кажете..
Предполагам знаете финала на wc3m ще се играе в сряда Dsky.eNvious vs aT.FoV....
Малко съм разочарован ,от толкова интересен турнира се превърна в тъп ,след като
хора като Grubby ,Deadman,ToD не се дойдоха да играят въпреки ,че се бяха записали ,а останалата част Insomnia ,Moon ,Madfrog и най-вече фаворита mrXYY паднаха изненадващо още в началните фази....
|
|
|
|
 |
eeasss
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Юни 2004 12:11
Стфу от каде си го издърпал филмчето, защото нямам техно линк...
ако не те мързи и ако имаш dc++ да влезем някоя вечер да го издърпан от харда ти
|
|
 |
Cyrax
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Юни 2004 12:51
аре бе хора как да гледам игри по УааагхТВ!?бтв аре едно турнирче
П.П. честити 200 страници!!! 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Юни 2004 13:13
nema se пла6и6 китаец - следващия път ще ги размажем 
|
|
|
|
 |
stfu-n00b!
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Юни 2004 13:47
Не се съмнявам в тебе.....Те Grubby&Deadman не играха щото се оплашиха като те видяха......
От нас си играх....След като Suboshi с скапания US net (не ,че е по-скапан от българския) не се оплакваше от лаг когато хоствах значи съм добре ,а има некви ламери дето им хоства Vic с 12mbit-овия немски нет и пак имат 4 секунди лаг.....
ееаsss не обичам да ползвам такива програми....Не помна и от каде го свалих само знам ,че беше немски сайт
който изискваше регистрация с която се занимавах 20 минути....Някой път щото сега нямам време може да го кача и другаде....Потърси си го ,sry..
Raven 2 пъти аз и 1 път някой друг ти каза как бе мама му дееба ,толкова е лесно....
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|