Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие:
Публикувано на: 06 Юни 2004 20:27

kak razbra ?

Заглавие:
Публикувано на: 06 Юни 2004 20:29

hah dreme mi :) аиде хеадофф

Заглавие:
Публикувано на: 06 Юни 2004 20:29

btw 10x 4е хостна първата ми игра

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Юни 2004 20:33

200ами казах ти waaaghTV...Гледали са бая хора :).....Къф хоф бе игра Moon

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Юни 2004 20:36

Честита ви 200-на страница.Що не пробвате в Bnet тази карта:http://maps.worldofwar.net/maps.php?id=5383.И не обръщайте внимание на картинката.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 06 Юни 2004 20:37

dobre 4e na вааааг тв не дават месидж на плеарите... как го псувах оня не е истина :) и накрая викам : " Insomnia SUX, Grubby SUX, U R THE BEST PLAYER EVER SEEN!!!"
м

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Юни 2004 20:38

abe stfu kuv ti e nicka v battle.net?
a btw nqkoi moje li da izdurpa replay packa ot acon4 shoto az durpam s 500 baita ot http://www.replays.com....

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Юни 2004 20:44

ами ако толкова държиш ще ти го дръпна ,ама за какво са ти 1.14 риплей ?
Играх с акаунта на приятел тука от клуба real_revenger ,не е мой направил съм само няколко победи с него...

хаха mrXYY ,а така кажи му на тъпото копеле ....

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Юни 2004 21:20

oh sorka zabravih 4e sa na 1.14
mnogo mi se iskashe da go vida toq kitaec deba nishto...

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 06 Юни 2004 23:36

Как за какво :) За баницата !

П.П. Като няма банана - яжте ми бананата :)

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Юни 2004 08:30

супер ..баница за закуска..баннан за десерт :)
аа кой гледа в неделя спортнет последните 15 мин ?
ебаси лудото филмче за вар3......просто ме накефи...как УД си печели играта само с мизерен коил...кви ли не съраоинди(не съраонд система) с кво ли не..с 5 паяка един герой нуква момчетоо..или пък една варденка...да я нукнат...с луисп си прави моон лел зад нея...нукавар я...стоп на зградата...и избега...кви ли не изродщини....дават едно арче..коил..нова...импале...и пада :) много яко направено :) или пък УД на УД..дето единия май загуби 1 гул вупреки че беще в базата на другия..са го издирвам тва филмче...и скоро ща дам линк...
бтв..може ли някой да ми даде сд кейове колкото и да са заети ? :lol:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Юни 2004 09:01

Хахах ...Skills to pay the bills.............
Ами това в филмчето на играча на Mouse MightyX ,гледал съм го преди 3 месеца някаде ,е хубаво все пак ,че са го показали щото не е лошо...Ако някой толкова държи мога да го кача (210МБ) в технолинка.....Така ,че филмчето го имам на харда :)

И това с warden-a изобщо не си го разбрал....Sleep-ват я и той пуска зад нея moonwell за да не може ghouls да я surround напълно ,след около 1-2 секунди го спира и си измъква героя оттам кадето е бил кладенеца....Много пъти съм виждал особено apm70 да го прави....

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 07 Юни 2004 09:27

stfu-n00b! написа:
Хахах ...Skills to pay the bills.............
Ами това в филмчето на играча на Mouse MightyX ,гледал съм го преди 3 месеца някаде ,е хубаво все пак ,че са го показали щото не е лошо...Ако някой толкова държи мога да го кача (210МБ) в технолинка.....Така ,че филмчето го имам на харда :)

И това с warden-a изобщо не си го разбрал....Sleep-ват я и той пуска зад нея moonwell за да не може ghouls да я surround напълно ,след около 1-2 секунди го спира и си измъква героя оттам кадето е бил кладенеца....Много пъти съм виждал особено apm70 да го прави....

ААА качвай плзззззззз ;)-_-

Заглавие:
Публикувано на: 07 Юни 2004 10:25

teq rumynci mnogo mizerni we...

Заглавие:
Публикувано на: 07 Юни 2004 10:37

стфу даи реп-а си от турнира :)

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Юни 2004 11:30

Не съм го save риплея........

ето ви филмчето :
http://free.techno-link.com/Marcinko/Other/mouz.mightyx-stptb-%20full%20movie(XviD).avi

Ако има някакви progamming movies които сте намерили някаде по нета казвайте ,мога да ги свалям ,ако трябва да съм точен много по-голям проблем ми е upload-a на постоянно прекъсващите български фрий сървъри......
Ако някой примерно иска корейски VODs...като например финала на МВС....кажете..

Предполагам знаете финала на wc3m ще се играе в сряда Dsky.eNvious vs aT.FoV....
Малко съм разочарован ,от толкова интересен турнира се превърна в тъп ,след като
хора като Grubby ,Deadman,ToD не се дойдоха да играят въпреки ,че се бяха записали ,а останалата част Insomnia ,Moon ,Madfrog и най-вече фаворита mrXYY паднаха изненадващо още в началните фази....

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Юни 2004 12:11

Стфу от каде си го издърпал филмчето, защото нямам техно линк...
ако не те мързи и ако имаш dc++ да влезем някоя вечер да го издърпан от харда ти

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Юни 2004 12:51

аре бе хора как да гледам игри по УааагхТВ!?бтв аре едно турнирче

П.П. честити 200 страници!!! :D :D

Профил Skype

Заглавие:
Публикувано на: 07 Юни 2004 13:13

nema se пла6и6 китаец - следващия път ще ги размажем :wink:

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Юни 2004 13:47

Не се съмнявам в тебе.....Те Grubby&Deadman не играха щото се оплашиха като те видяха......
От нас си играх....След като Suboshi с скапания US net (не ,че е по-скапан от българския) не се оплакваше от лаг когато хоствах значи съм добре ,а има некви ламери дето им хоства Vic с 12mbit-овия немски нет и пак имат 4 секунди лаг..... :wink:

ееаsss не обичам да ползвам такива програми....Не помна и от каде го свалих само знам ,че беше немски сайт
който изискваше регистрация с която се занимавах 20 минути....Някой път щото сега нямам време може да го кача и другаде....Потърси си го ,sry..

Raven 2 пъти аз и 1 път някой друг ти каза как бе мама му дееба ,толкова е лесно....

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost