........................................................................................................................
Здравейте
Както казах по-горе до съвсем скоро не се бях занимавал с Момичета... глупаво детско мислене, предполагам... до тази година. Всъщност всичко почна от нова година. Или по-точно от 29.XII.2003г. Бяхме се събрали в един приятел - Сашо, да празнуваме у тях "нова година". Бяхме си почти цялата наша компаниика - Аз, Симеон, Цвета, Президента(така викаме на един приятел от толкова време че никой вече не използва името му
Нахранихме се към 22:30 и с готовност излязохме на двора да се целим със снежни топки. Беше си супер купонче, борихме се във снега, съборихме иглуто на Сашо и такива ми ти работи. Мен Симо ме уцели с един блок лед в... срамната област... и бях известно време извън строя, но на кого ли му пукаше? Аз казвам "Спрете, че тука Симо... цели дето не трябва", те пък взеха че се възползваха и ме заринахахаха в снега!! След това имаше отмъщение разбира се, аз не се давам без бой!
Прибрахме се обратно, целите вир вода, хапнахме още малко и бяхме отново готови за нови подвизи. Само че този път пускахме фойерверки. Тоя приятел Сашо си беше направил оръдие "Берта" от голям цилиндър картон и едно старо като света камионче. И с него "изстрелвахме" ракетките и фойерверките и пиратки пускахме от него и всичко. Разбира се не Президента не пропусна да ме контузи като заби една малка ракетка в снега и я пусна а тя взе че зави назад и ми гръмна точно в главата... за щастие беше малка и само ми пищя ухото цяла вечер... сега чувам по-добре с него, между другото, странно но истина.
Прибрахме се (пак) и вече удовлетворени, отидохме в стаята на Сашо. Там има една яка уредбичка и едно легло на два етажа, та аз се качих на моето любимо място на втория етаж на леглото и си пуснахме музичка. Лафихме си и си слушкахме докато не дойде 00:00 часа, когато бе време да отворим шампанското! Симо тръгна да го отваря... и не успя (а този човек си е... Едър). Опита на Сашо майка му. И тя не успя, трябваше да дойде баща му на Сашо като поркрепление и с 300 зора го отворихме. И с моя късмет разбира се капачката удари Моята глава от същата страна където гръмна и ракетката. Малшанс биха казали някои. Аз не смятам така - смятам че съм прокълнат. Президента взе че каза "Много е късно" и взе че си замина... Та изпихме по чаша, развеселихме се и започнахме да и правим записи с камерата на бащата на Сашо (той е оператор в телевизията). Правихме си прически, мнооого снимки и такива работи.
Почнахме да си играем на думи, Валентин беше на втория етаж на легълцето и се лигавеше, и играеше със Сашо (който беше седнал на стол долу) най-вече. Двамата си кряскаха обвиняваха се... А Цвета, Аз и Симо (в този ред) бяхме седнали един до друг на първия етаж на леглото и с полузаспал глас им казвахме думи с "о". Повярвайте ми ако се напънеш можеш да се сетиш за МНОГО думи с "о". Аз за пръв път... реших да... проявя близост към момиче и си легнах на рамото на Цвета (еми тогава не знаех какво точно да направя, не се смейте!).
Стана обаче 03:30. На всички им се доспа (и с право) и казваме "Хайде да спим!" и всички "Хайдеее". Обаче нямаше много легла. Даже се наложи Сашо да донесе един матрак и да го опне на пода. И налягахме Сашо и Симо на матрака на земята, Вальо легна на втория етаж на леглото, а мен не знам как ме върза да легна с Цвета... желая да отбележа че това тогава бе нещо много ново и необичайно за мен - дотогава никога не бях харесвал момиче. И беше много странно приживяване... и не мога да кажа че направих Точно каквото трябва... ееййй, като се замисля голям съм Пррростак!! Как може... ето какво стана!! - нямаше възглавници достатъчно. И тя легна на възглавницата а аз легнах на нейното рамо (ехх това рамо) ии сега се замислям... Колко съм прост, трябваше аз да легна на възглавницата, а тя да легне в мен... ама нейсе... как може да съм толкова... ахем...
Но ми беше приятно оределено, та това ... парти беше едно от малкото на които съм се забавлявал истински. И от там всъщност започна промяната в живота ми. Доста драстична и за доста кратко време... беше като удар под кръста, но за това колко брутална може да е реалността ще ви разкажа другият път...
...........................................................................................................................
Значи първо искам да кажа че това е началото и определено не съм стигнал НАЙ-интересната част но... има време и за това, исках само да видя някакви съвети критики и сие работи имате ли... е? Следващото продължение ще го пост-на скоро.