Автор |
Съобщение |
EviL
|
|
Мнения: 893 Местоположение: Д'Драгонленд в крепоста Д'Драгонхарт !
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Май 2004 20:59
Добре приятно беше TheGuardian.
Искам да кажа нещо на всички . Никът ми в разказа може да се пише по два начина . Evil , Ивъл . Ивил , Евил и тн. не се приемат .
___________________________________ Злото винаги ще е по-силно !
There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Май 2004 21:14
Добре де EviL, сега какво, да си променяме всички постове до сега ли?
Твоето желяние ще бъде изпълнено, но все пак се чудя, защо не се приема ника ти с малко "L"
Гард, добре си го написал, но все пак не бързаш ли малко?
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Май 2004 14:34
ОК,ще избягвам тези повторения.Хех,и на мене по едно време ми писна от "буча";)
Сентри,отговора в твойта част ли ше бъде?
П.П.Хора,тея дни почти няма да влизам,щото захранването преди два часа ми се запали,ся съм с резервно,ама един-два часа му стигат и на тва да пламне!
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Май 2004 14:54
Отогвора ще е в моята част. Гард, що не си купиш ново захранване, не струва много.
EviL, батка, честито, ама няма да мога да дойда утре, надявам се да не се сърдиш.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
TT2
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Май 2004 14:54
Наистина невероятни продължения! Има само една дума за това - епично! Историята се завързва много добре, а аз ще се постарая да не изостана от това правило. Така че вероятно ще се наложи да почакате до утре, но ви обещавам качествено продължение - все пак, "Бързата работа - срам за майстора"!
___________________________________ Reise, Reise, Seemann, reise, und die Wellen weinen leise, in ihrem Blute steckt ein Speer, blutet leise in das Meer
The Rivalry - онлайн портал и списание за гейминг
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Май 2004 14:58
Sentry написа: Отогвора ще е в моята част. Гард, що не си купиш ново захранване, не струва много. EviL, батка, честито, ама няма да мога да дойда утре, надявам се да не се сърдиш.
ОК,ще чакам.
За захранването...Аз ше си зимам,просто сега съм зле финансово.
|
|
|
|
|
EviL
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Май 2004 20:41
ОФТОПИК
Малко позарязах темата но вчера ми беше бала и днес до дванадесет на обяд съм обикалял заведенията . Еи хора много си е яко да и абитюрент . Като те поканят на бал е гот но когато си на собствения си е просто жестоко . Като почнахме от Радисан , Най , Амор , Дай ( май така се пишеше ) , Етно бара , Бият , Дъ Хаус , Яго . Верно олекнах с бая пари но си струваше всяко проклето левче . Имам и един съвет към всички абитюренти . ХОРА ВНИМАВАИТЕ КАКВИ ОБУВКИ СИ ВЗИМАТЕ !!
ОФТОПИК
ТТ2 май нета ти е свършил а .
Ако моя съюзник не посне до утре 4:00 нека Пророка ( той беше след ТТ2 нали ? ) пусне своята част .
|
|
|
|
|
EviL
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Май 2004 15:00
Явно ТТ2 няма възможност да поска и като гледам същото важи и за Пророка , такаче ще постна аз но чак като се разбера с няколко човека по личната !
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Май 2004 20:37
Интерестно... наистина интерестно. Чудя се дали някой не готви интриги.
|
|
|
|
|
EviL
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Май 2004 17:07
--------------------------------------------------------------------------------
ТТ2 и Пророка получават наказание .
Сега пускам редът !
1 Reaver
2 [LoK]TheGuardian
3 ТТ2
4 The_prophet
5 Evil.
6 The Dark One
7 MM13_666
8 Deywona
9 He@d_HuNteR
10 Rand_al-Tor
Нека Тъмния поска или ММ . ТТ2 и Пророка когато се появят да пускат частите си !
Тенкс Сентри !
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Май 2004 16:39
Дейуона,прав си.Разказът не бива да запада.Сега чакаме The Dark One.Ако не той,поне ММ13_666!Хора,пишете бе!
|
|
|
|
|
EviL
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Май 2004 18:51
А хора така няма да стане . Затварям темата до шести юни . Щом стане шести всеки закъснял почва да получава наказания правопропорционално на закъснението си ( пример един ден едно наказание , два дена две наказания , три дена изхвърчане ) . Ще гоня и то яко ( не че има кои да гоня ). Сори за този пост но ако не се земат мерки това ще бъде края на нашето красиво РПГ .
|
|
|
|
|
MM13_666
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Юни 2004 12:54
Уау няколко дни да не влизаш и какво става Сядам да си драсна моята част преди да отлетя на някъде
___________________________________ Drink their blood,
Kill them all,
Send their souls to hell.
|
|
|
|
|
The Dark One
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Юни 2004 14:22
Всичко се обърка! В Елин Пелин имаше една малка буря, а доставчиците се правеха на цигани и така и не си купиха защита. Гръмна им цялата система! Не искаха да я оправят! Въобще СЕЛСКИ НЕТ! Изведнъж изхвърчах за болницата!Голяма мъка е там. Операцията още не е направена. В понеделник пак ме изпращат за онзи ад. Току що се върнах. В момента съм полу жив-полу умрял. Нито ми е до разкази, нито до нищо. Нямах възможност да ви предупредя. При случай, че утре се взема в ръце може би ще мога да си извадя през пръстите някаква част.
Ако искате ме изритвайте, повече не мога да направя.
___________________________________ ܚܤܠܝܜܐܟܚܬܗܠܜܢܡ Mors ultima linea rerum est Vulnerant omnes, ultima necat
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Юни 2004 00:00
TheDarkOne не беше лошо,макар че не виждам никакви действия,които да имат нещо общо с останалото,освен подписването.
Цитат: Огромното туловище на немъртвия дракон се стовари върху него, при което се чу слаб звук на трошене на кости. Кръвта на наблюдателя оплиска всичко наоколо.
Това не го разбрах.Хем се чупят костите,хем се разплисква кръв...
|
|
|
|
|
The Dark One
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Юни 2004 09:45
Дракона буквално го е размазал.
___________________________________ ܚܤܠܝܜܐܟܚܬܗܠܜܢܡ Mors ultima linea rerum est Vulnerant omnes, ultima necat
|
|
|
|
|
overlord
|
|
|
|
Заглавие: iskam i az Публикувано на: 06 Юни 2004 11:38
rasa>mag na hausa
ime>amoret
kr>tumnata kula
|
|
|
|
|
overlord
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Юни 2004 11:43
the dark lord >ime
mag na hausa >rasa
tumnata kula >zamuk
|
|
|
|
|
The Dark One
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Юни 2004 16:28
Хабиб, не е ли маааалко късничко (виж колко сме изписали). Отдавна не се приемат повече автори.
|
|
|
|
|
EviL
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Юни 2004 11:09
Браво Тъмни - хубаво е но има и един проблем . Погледни отново определението за расата ти и поданиците ти . Не можеш да реанимираш дракон пукнал преди сто години . Там изрично споменах че в някои случаи можеш да ги връщаш към живота стига разлагането да не е в много напреднал стади и живота им е изключително кратък ( след реанимацията ). И другото е че не ми се вярва че както се е разложил може да бълва огън .
ТТ2 получава едно наказани за закъснение .
Сега пускам редът !
1 Reaver
2 [LoK]TheGuardian
3 ТТ2
4 The_prophet
5 Evil.
6 The Dark One
7 MM13_666
8 Deywona
9 He@d_HuNteR
10 Rand_al-Tor
Пророк ти нещо не влизаш но не си се убадил . Имаш време до утре на обяд да си пуснеш часта иначе получаваш наказание .
Знам последни дни в даскалото и е трудно но ще трябва да се напънете .
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|