Автор |
Съобщение |
cl_killa
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Май 2004 19:58
следях темата ама по едно време я изпуснах някой може ли мн кратко да ми каже горе долу ко стана плс
беше любимата ми тема
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Май 2004 03:09
Kъде точно я изпусна.МНого е дълго за обясняване.Прочети откъдето трябва и постни продължението.Моля те.
Искам да заживее пак.
___________________________________ Respect big pimpin'''
|
|
|
|
 |
drjekil
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Май 2004 20:55
Виждам,че много държиш тази тема да се възроди,за това ще напиша и аз нещо.Нямам време да я чета цяла,но прочетох последните две и ще импровизирам,ако нещо не се вързва кажи.
...Коса седеше сам,гледайки към момичетата.Беше тъжен,нещо го вълниваше,но не искаше да сподели с никой,дори с Иван.Погледна към приятеля си,който вървеше към него,леко унил,защото се чувстваше гузен за това,което бепе казъл на Йо.Седна и след кратко мълчание се обърна към Коста:
-Ей,как си?Нещо изглеждаш умислен.
-Добре съм-излъга Коста,но реши,че сега трябват да говорят за връзката му с Йо.Толкова време бяха ходили ,а всичко свърши като игра.Защо винаги ставаше така в живота?Трябваше ли хубавите неща винаги да бъдат следвани от огромна доза мъка и нерадости.Може би това беше закона на природата-не може на света да има добро,защото то е непосредствено свързано със злото.Коста се обърна и се попита заинтересавано:
-Как вървят нещата между вас двамата?
-Не много добре-отговори Иван,гледайки към Йо,която седеше на пейката,свела глава на долу сякаш бяха я наказали за нещо.Стана му мъчно за миг,но след като си спомни за всичко,което бяха преживяли реши,че все още не е готов да говори с нея.Сега имаше Коста и с него можеше да сподели всичко.
-Мисля,че не трябва да се виждам с нея известно време.Ще е по-добре за двамата ни.Ти какво мислиш?
Коста мразеше да дава такива съвети.(бтв незнам точно харектеристиките на Коста,така че ако не съвпадат кажете).Едно нещо не обичаше при разговорите му с Иван и това беше,когато трябваше да казва какво мисли относно връзката на Иван и Йо,която може да се каже,че се превърна в нещо като легенда.Искаше да каже нещо,което да окуражи Иван,но и същевременно да не му дава толкова големи надежди.
Обърна се към него и тогава всичко спря.Застина като картина,птиците останаха на едно място в небето,облаците не мърдаха,а стрелките на часовника му бяха замръзнали на 11 без 10.Всичко започна да избледнява и тогава на черно-белия фон се появи тя,красивото момиче,което беше сънувал снощи.За това искаше да говори с Иван,но се чудеше да ли е правилно.Коста стана и протегна ръка към момичето....
Дано да съм помогнал
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Май 2004 21:31
Добра импровизация.Хареса ми.Сега е ред на ДРизт
|
|
|
|
 |
Drizt
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Май 2004 08:20
Батка ви Дризт се съмнява в бъдещето(сори Хай),но все пак може и да пост-не нещо...А и на Джекил-създава мощен контраст с нашите.Всичко е така описано,няма псувни.Много е хубаво!
___________________________________ Не прави нещо утре, щом можеш да го свършиш вдругиден.
http://www.retrofans.hit.bg-най-добрия БГ сайт за ретро игри
m3mBeR Fr0m th3 Tolkien Club
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Май 2004 11:59
Пичове айде продължете разказа де. Много е як, просто много ма зарибихте 
|
|
|
|
 |
drjekil
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Май 2004 15:56
Аз мога да продължа,но май трябва някой друг да пише или нещо таковам,ако няма нищо лоша да напиша продължение да каже,но не съм чел цялото и ще започна с мои тип характери или някой да ми каже горе долу какви са характерите и какво е станало,за да продължа
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Май 2004 16:13
drjekil пробвай се. След тва и аз може да се включа
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Май 2004 17:05
Браво. Добре го проължавате, ама го изчетете цялото. Ако ми дойде вдъхновението, ше напиша нещо.
___________________________________ "A fool sees not the same tree a wise man sees"
--William Blake
|
|
|
|
 |
NoName
|
 |
В момента играе: Белот ...
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Май 2004 23:12
Kато гледам , маи ништо няма да стане , трябваше маи да оставите разказа както си беше завършен ......
___________________________________ Only god can judge me , is that right ? Only god can judge me now . Only god baby , nobody else , nobody else .
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Май 2004 18:22
NoName написа: Kато гледам , маи ништо няма да стане , трябваше маи да оставите разказа както си беше завършен ......
То ще стане, ама ако има хора с които да пишем.
|
|
|
|
 |
Johnny
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Май 2004 01:39
Мом4ета ако някой му се занимава да ми сабере сичките части в един ТХТ файл щеееее го обичам  ...... чесно ако някой ги има или ги сабере да го прати ТХТ-то на Мейла ми ....
|
|
|
|
 |
slim_k
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Дек 2005 22:52
Ами момчета ... тука вдигам темата .
И аз не знам защо ... Повечето от старите автори вече няма и как да ги намеря . Но сега се зачетох и ме "дрънна носталгията" .
Разказа е ... детски . Ние си изживяхме недоузрелите мечти чрез Ванката , който всеки епизод минаваше през какви ли не перипетии . Накрая всичко започна да става една безкрайна сапунка , която ест. достигна до своя гигантски колапс , точно на време че да се осъзнаем ...
Стила ни беше меко казано глупав - на чалгарчета от детска в Амор ! Само като чета някои от тези неща сега ми става смешно ... Но ние го харесвахме . От време на време получавахме по някой и друг надъхващ положителен коментар и продължавахме .... Докато накрая не се появи частта на Джекил , която дори малка като обем и без никакво сериозно действие в нея , беше по добра от всичките 32 страници текст взети заедно .
Но ... нашия текст си имаше един чар , заради който продължавам , периодично да прочитам по някоя и друга част от време на време ( странното е че тоя чар след всяко изчитане ми избледнява все повече и повече - растеж , кво да го правиш ) .
Затова и аз искам да кажа онова , последно сбогом на читателите му , което забравих преди почти 2 години ...
ХТИД , Хед , Дризт , ако ви минат очите от тук , кажете и вие по някоя добра дума за мъртвеца 
___________________________________ http://wkoz.net - rap shit 24/7
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Teen years Публикувано на: 24 Авг 2010 13:58
6 godini po kusno... WOW. Promenil sum se mnogo, no tozi razkaz mi napomnia na detstvoto mi. Be6e mqsto kudeto mojeh da se izkaja prez vremeto kogato niamah priateli i ne poznavah nigoko.  Good times!
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Teen years Публикувано на: 25 Авг 2010 15:24
И аз наскоро с помощта на Хамелеона бях намерил един свой хумористичен War 3 разказ от 2003 и ми стана много носталгично :}
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
 |
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: Teen years Публикувано на: 02 Сеп 2013 08:04
Пуре ПЦМ епицнес.
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|