Teма за всякакви обсъждания относно Warcraft III (TFT)

Игри за PC
Публикувай отговор
Аватар
eeasss

Мнение от eeasss »

abe iskate li утре да го изместим от 3 турнира защото от 6 запо4ва wc3m?
ako mojete de
А не вие не спряхте,сега друг се появи,Девил се примири с лошо,трябва ли ти да си следващия???
Гост

Мнение от Гост »

pffff...заради теб го направихме утре, а не днес, ти сега искаш да е по-рано...съмнявам се че ще направиш нещо на другия турнир, така че ела на pcm турнира утре ;]
Аватар
Horde[G2H]

Мнение от Horde[G2H] »

ок утре от колко е турнира ве ?
Storm , Earth and Fire -heed my call!
LP forevar!
Аватар
Cyrax
Обратна връзка:

Мнение от Cyrax »

1-во : къде мога да гледам турнира (wc3m).2-ро ако ще правим турнир предлагам да е в неделя от 17:30.Щото ако не е в неделя няма да мога....в понеделник имам рожден ден и ше се изсипе целата рода (има дори и от Стара Загора)!така че казвайте за 17:30
Аватар
Unruly

Мнение от Unruly »

Турнирът е утре от 18:00 ;]

High_voltage, турнирните схеми ще се правят 2 часа преди началото на турнирите, не се знае колко ще платят дотогава (броя на участниците) ;]
Аватар
Cyrax
Обратна връзка:

Мнение от Cyrax »

Unruly написа:Турнирът е утре от 18:00 ;]
кой от сичките?
Гост

Мнение от Гост »

Нашия бе ;]
Гост

Мнение от Гост »

абе пи4ове кажете каде да ида да се регна за тоя вц3 мастърс!!
Аватар
eeasss

Мнение от eeasss »

http://www.worldsex.com e tam se regvash
А не вие не спряхте,сега друг се появи,Девил се примири с лошо,трябва ли ти да си следващия???
Гост

Мнение от Гост »

sorry, играех battle.net, acc Cobra_4
Гост

Мнение от Гост »

Грррр, изиграх 10 ladder games, ето ви един риплей срещу 25ти lvl http://unruly.data.bg/unruly%20vs%20iloveudeath.w3g ;]

unruly
Аватар
MaX
Обратна връзка:

Мнение от MaX »

unruly откъде направи тия 2 загуби че не се вижда :)

http://www.battle.net/war3/ladder/W3XP- ... me=Cobra_4
Гост

Мнение от Гост »

MAX написа:unruly откъде направи тия 2 загуби че не се вижда :)

http://www.battle.net/war3/ladder/W3XP- ... me=Cobra_4

Тия са ми от преди, като играех team, а не ми се почваше друг acc, гледай солото...;]
Гост

Мнение от Гост »

Изпращам гаджето си до спирката и идвам след 15-20 мин.

unruly
Аватар
eeasss

Мнение от eeasss »

вие сте ебаси несериозните хора ебаси като кажете нещо го изпълнявайте
Аватар
Bagain

Мнение от Bagain »

лол ... Елки играе Ундеад ?!Но все пак не мисля че беше толкова добър играч на РОК =)

Днес играх срещу един играч от моя отбор (тР) в оригиналния б.нет и тои е почти 20-ти левел Орк и го победих.. аз в момента съм 10 левел (дал съм 2 фрее победи , имам 1 игра срещщу 35 левел играч , 1 път ми спря тока , към 2-3 ерора , 2 бъга , 1 рестарт и над 15 дисконекта сичко това е в аккаунта ми Нооб_витх_Книфе) та ако искате мога да постна реплая ако някои е желаещ да го гледа.... Не е лош ! ако има хора които са Ундеад и не могат да се справят с Орк може да бъде доста полезен !
"Ако е за България, то времето е в нас и ние сме във времето, то нас обръща и ний него обръщаме." - Васил Левски
Аватар
eeasss

Мнение от eeasss »

Вие май не разбирате какво направи новия па4
Скоро и най големите нуубове ще са левел 30 МИНИМУМ пише си го на сайта на близард който не вярва да провери просто до левел 30 нети взима експирианс като падаш а ти дава по много като биеш
GG LADDER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Аватар
Левиатана
Местоположение: location: У гъзЪ на геЙографията!;) function: "clean the street" master
Обратна връзка:

Мнение от Левиатана »

Напред нюбита! :lol:

П.С. Ммм, задължително ще трябва да има банкет на тази тема като стане 200стр., просто задължително...

П.П.С. Хехе, Лол, ти се хвалиш, че си победил 20лвл човек в Б.нета, само да ти кажа, че преди седмица Астерикс.БГ би 60 лвл Ъндед... Ноу комент...
...и нито един човек, демон или ангел няма да остане невредим...
Human_Paun4o написа:Ne sam rasist,obijdate me! :x Az daje sam protiv rasizma,mangalite,negrite i drugite podobni jUvotni!
;]
Аватар
Карък

Мнение от Карък »

[Td\/\/]SargeraS написа:Напред нюбита!
само да ти кажа, че преди седмица Астерикс.БГ би 60 лвл Ъндед

lol доста подготвен се изказа :roll:
Публикувай отговор