Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие:
Публикувано на: 18 Май 2004 00:10

Казвай кога, само че в headoff, щото иначе много лаг ;]

unruly

Заглавие:
Публикувано на: 18 Май 2004 00:14

Anonymous написа:
Казвай кога, само че в headoff, щото иначе много лаг ;]

unruly

ами незнам :? страх ме е, шубе ме е да проверя "уменията" си :lol:
-Гипо-

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Май 2004 01:30

хехе Гипо :) недей толкова самокритично ще поиграеш няколко дена и ще стане.

Та такааа....Събуждам се вчера през ноща.Главата ми още леко се върти.Пускам машината.Влизам в c-strike някой новини коло NoA.Влизам тука нищо.Влизам в wcreplays гледам турнира още тече завършват пулофиналите.Гледам MadFrog и си викам лол сега ще ги изгази сички.Смаза Bjarke и финал vs Gubby.Почват игрите гледам си аз по WaaaghTV слушам си KidArctica&Bunny...
XYY прав си всеки си играе както може и както иска ,много е глупаво да говориш "ламерскко с кули","ламерско с незнам си какво си" "abuse".
Но пък бъркаш в останалото.Първо игрите доказаха колко недомислени неща има в Орките когато играч от класата на Grubby играе с тях.Кажи ми примерно как която и да е раса как опазва експанда от левъл 3 вълци.
Или известния на всеки batrider abuse...
MadFrog е много над нивото на Grubby и като micro и изобщо той заслужаваше да спечели.Поне още 3-4 игри съм виждал Grubby виждайки ,че губи да прави същото.
Разбира се аз съм полседния човек който ще тръгне да се оплаква.И двамата не случайно са от най-добрите играчи в света.Който не му харесва ето има си Heroes3.Пък вече мойто мнение нито може да промени нещо ,нито пък съм играл срещу хора умеещи да ползват някой раса на 100% и когато губя ,губя заради моя глупост ,а не заради дизбаланс.....

А и XYY нямаш много познания по-въпроса бате.Сега ще ти изреда играчи които са поне колкото Grubby ако не и по-добри.Разбира се не отричам ,че е от най-добрите.
Human :Heman,Fatc,Insomnia,ToD,Kenshin,Envious,Perfume,ShowBu,Bjarke,Myth-
Unded:Star,MadFrog,GoStop,Lucifer,Reign,Blatty,Sweet,Ranger,Fov,Aether,Susiria,Dead
Orc:Taker,Corey,Farseer,BestWolf,DayFly
NightElf:SuhO,Moon,Showtime,Anyppi,Freedon,Wizard,Deadman,Zeus,May,Evenstar,Say,EVE,Check,Sarang
Ще кажа за 10ти път моето мнение:Ако има най-добър играч това е Spirit_Moon.Това между другото е и мнението на SK.Dominator (а повярвай ми топ играчите много рядко изказват такова мнение или ако кажат ,че някой е най-добър това ще е някой от техния клан).Просто най-доброто майкро в света(заедно с Kenshin.Werra) + невероятни идей за отиграване на ситуацийте. Ти предполагам не си гледал негова игра.От 2-3 седмици и аз не съм имал подобно удоволствие.Толкова жалко ,че не играе ladder (или поне не ми е известно за негови ladder replay наскоро),не играе и европейски турнири и лиги (с изкючение на 1 игра в wc3l) ,а само корейски :cry: .Просто като пуснат виж някой негов риплей и ще видиш как warcraft от игра се превръща в изкуство 8)

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 18 Май 2004 08:29

Амз ... аз не се интересувам много от световната сцена... и ... амз... тоя Спирит_муун каква раса играе :?: :P

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Май 2004 09:35

И аз не бях играл от много време и като пробвах един на Normal ме размаза...Същото е на Easy :( много лошо

pwnd

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Май 2004 12:38

stfu-n00b! написа:
хехе Гипо :) недей толкова самокритично ще поиграеш няколко дена и ще стане.

Та такааа....Събуждам се вчера през ноща.Главата ми още леко се върти.Пускам машината.Влизам в c-strike някой новини коло NoA.Влизам тука нищо.Влизам в wcreplays гледам турнира още тече завършват пулофиналите.Гледам MadFrog и си викам лол сега ще ги изгази сички.Смаза Bjarke и финал vs Gubby.Почват игрите гледам си аз по WaaaghTV слушам си KidArctica&Bunny...
XYY прав си всеки си играе както може и както иска ,много е глупаво да говориш "ламерскко с кули","ламерско с незнам си какво си" "abuse".
Но пък бъркаш в останалото.Първо игрите доказаха колко недомислени неща има в Орките когато играч от класата на Grubby играе с тях.Кажи ми примерно как която и да е раса как опазва експанда от левъл 3 вълци.
Или известния на всеки batrider abuse...
MadFrog е много над нивото на Grubby и като micro и изобщо той заслужаваше да спечели.Поне още 3-4 игри съм виждал Grubby виждайки ,че губи да прави същото.
Разбира се аз съм полседния човек който ще тръгне да се оплаква.И двамата не случайно са от най-добрите играчи в света.Който не му харесва ето има си Heroes3.Пък вече мойто мнение нито може да промени нещо ,нито пък съм играл срещу хора умеещи да ползват някой раса на 100% и когато губя ,губя заради моя глупост ,а не заради дизбаланс.....

А и XYY нямаш много познания по-въпроса бате.Сега ще ти изреда играчи които са поне колкото Grubby ако не и по-добри.Разбира се не отричам ,че е от най-добрите.
Human :Heman,Fatc,Insomnia,ToD,Kenshin,Envious,Perfume,ShowBu,Bjarke,Myth-
Unded:Star,MadFrog,GoStop,Lucifer,Reign,Blatty,Sweet,Ranger,Fov,Aether,Susiria,Dead
Orc:Taker,Corey,Farseer,BestWolf,DayFly
NightElf:SuhO,Moon,Showtime,Anyppi,Freedon,Wizard,Deadman,Zeus,May,Evenstar,Say,EVE,Check,Sarang
Ще кажа за 10ти път моето мнение:Ако има най-добър играч това е Spirit_Moon.Това между другото е и мнението на SK.Dominator (а повярвай ми топ играчите много рядко изказват такова мнение или ако кажат ,че някой е най-добър това ще е някой от техния клан).Просто най-доброто майкро в света(заедно с Kenshin.Werra) + невероятни идей за отиграване на ситуацийте. Ти предполагам не си гледал негова игра.От 2-3 седмици и аз не съм имал подобно удоволствие.Толкова жалко ,че не играе ladder (или поне не ми е известно за негови ladder replay наскоро),не играе и европейски турнири и лиги (с изкючение на 1 игра в wc3l) ,а само корейски :cry: .Просто като пуснат виж някой негов риплей и ще видиш как warcraft от игра се превръща в изкуство 8)

мммм.....ти имаш ли някой риплей на Spirit_Moon?.Аз имам 1-2 и не намирам нищо кой знае колко велико(ако мога така да се изразя,защото това което прави той аз например никога нема да мога да го направа).Или пък дай линк за някоя негова игра в която "warcraft от игра се превръща в изкуство ".Щом толкова те впечатлява сигурно има защо.Но все пак ми се ще да видя какво толкова прави.(както казах на мойте 2 репа си играе напълно нормално.Сиурен съм че е заради противниците му но все пак...)

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Май 2004 14:05

Хехе, ето и една друга версия на Warcraft:

http://www.elftor.com/elftor.php?number=173

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Май 2004 15:09

Както казах неговите риплей които имах останаха в по-старите версий :cry: .Не съм гледал негов нов от началото на Май някаде.
Но ще ти дам няколко примера които са ми останали в мозъка като едни от най-яките неща които съм виждал.
TwistedMeadows Spirit_Moon vs ъндед от клан Werra не помня точно кой:
Spirit_Moon tech без казарма...С 3 troll shadow priests качени в цепелин вдигайки ги и премествайки ги по назад
убива 7 крийпващи ghoul-a ,като през това време с BeastMaster и втори цепелин му убива всички acolytes въпреки седящите там DK,един-два Ghouls и nerubian tower.

TurtleRock Spirit_Moon (някакъв корейски турнир) :С DH lvl 2&Naga lvl1 +1 driad.Демона и нагата са раздалечени на повече от един екран един от друг всеки от тях е на около 200-250 кръв.Human player-a имаAM+MK+Rifles+footmans.Само с горепосочената армия успява да убие няколко пушки и фуутита и МК ,а бягащия АМ на 20 кръв се забива и умира от животните на пазара :lol: .

TwistedMeadows CalCium (Spirit_Moon) vs 31 lvl UD USWEST realm:
Играта тръгва лошо за него и той остава само с 2 героя (BM&PotM) и няколко сгради срещу 80 лимит ъндедска армия.И почва едно лудо правене на експанди по 3,4 едновременно.(което е много честа практика при него да има рано рано по много експанди и губейки игра той започва да се развива каде ли не по картата).Пуска толкова много ,че ъндета не може да му смогне да ги руши.Като през това време му прави мизерий с всички възможни средства (goblin sappers,shreders,zepelins).Събира 3500 злато, но не иска (явно) да си прави каквато и да било армия (само експанди и всякакви меркове),мината на UD свършва ,а той не му позволява да експандне въпреки огромната си армия !!!Така гоненицата продължава около 15 минути.Накрая му писва прави хипогрифи и 7-8 химери и го елиминира без дори да се бие с армията му.Само доразбива зградите в базата му.
Вместо gg американеца който предполагам вече се е радвал ,че му е направил 3та-4та загуба и направен в последствие на маймуна пише :Man,why u play so pussy.....

Има и още много....Как издържа human towerrush с DarkRanger.Използвания само от него (доколкото знам) fast tech до хипогрифи и химери срещу ъндед.Изобщо нечовешкото му майкро........

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Май 2004 15:15

ДНес гледах реплаи на Мад Фрог и просто ме вдухнови това момче... прост о сега му копирам стратегията вс ХУМАН И просто рабори безотказно.... това не е кои знае какфа стратегия но сичко се свежда до ТАИМИНГ !

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Май 2004 15:29

Колкото до Орк мога да ви гарантирам даже че Орка са доста по слаби от Ундеад !
Аз срещу орк нямам абослутно никакфи проблеми.... прая си бурз теч за дестроиери и + фиендки Рулирам абослутно си4ко което може да ми изкара орка !
Е вчера бих един наистина моного добър играч които бие 20-25 лежел играчи без затруднения ! Неска ме пусна сре6ту 17 и 15 левел Орки и ги бих !
така че СПециално орка ми се вижда наи слабата раса особено срещу Ундеад !
а тфа незначи че като Лудата жаба пада от него СВЕЕТ НЕ ГО ПРУСКА ОТ БОИ =)
Свеет просто се изгаври с него като го би 2:0 като течва за дестроиери с по 3-4 паяка ! ЛОЛ
коментари ?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Май 2004 15:41

aз кат' ги видя тия изгниляци Ъндеад и ми се драифа..... =(

i wont let u go

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Май 2004 15:46

чета постовете ви за небалансираните орки и се чудя... нима и вие не казвахте преди, че орк е най-ощетяваната раса? кога за последно(преди този пач) бяха подобрявали нещо по расата? аз поне не помня. в предишните пачове другите раси рулираха... е, сега явно е дошъл и реда на орките. за какво микро си говорим, според мен е всеизвестно, че ъндед и хюман са по-технични раси от елф и орк, изискват повече юнит контрол. но след овладяването на този по-сложен контрол расите(ънд. и хюм.) дават по-големи възможности...
абе какво разбирам аз, такъв лимон съм станал... :lol:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Май 2004 17:47

Гипо написа:
чета постовете ви за небалансираните орки и се чудя... нима и вие не казвахте преди, че орк е най-ощетяваната раса? кога за последно(преди този пач) бяха подобрявали нещо по расата? аз поне не помня. в предишните пачове другите раси рулираха... е, сега явно е дошъл и реда на орките. за какво микро си говорим, според мен е всеизвестно, че ъндед и хюман са по-технични раси от елф и орк, изискват повече юнит контрол. но след овладяването на този по-сложен контрол расите(ънд. и хюм.) дават по-големи възможности...
абе какво разбирам аз, такъв лимон съм станал... :lol:

нещо не си спомням да сме казвали че орките са най-ощетената раса...(пък може и да сме го казали.180 страници все пак :D )Днес се убедих в силата на Бат-овете.Чета си аз какво правели 1-2 бата на 1.15 и просто бях сигурен че такова нещо не може да има.Хубаво.Влизам обс на неква игра (не помня кои играха).Орк с/у Ъндед.Ъндед-а игра на фиендове и гарги.Имаше около 7-8 гарги.Орка пък си направи няколко бат-а (3или4).Викам си:"Хей сега да видим прословутите батрайдери".После като видях с каква скорост и мощ се разбиха в гаргите ми падна ченето.Просто нямам думи... Гипо мога ли да те попитам какво според теб и куцаше на орките?Щото нещо не разбирам.За пример можеш да прочетеш сравнението на Стфу м/у 1 грънт и 1 Маунтин Джаянт...

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Май 2004 18:09

abe rasita sa si balansirani kvo sa pluute vurhu orka ebasi tova 4e ne mojete da kontrirate nqkoi taktiti ne ozna4ava 4e rasata e "IMBA" sa kato gargite mrat ot batraideri mi nepravi gargi we man ima i grugi na4ini undead da counter wyvern naprimer fiends + abomimations + statues ili puk predi kakto igraeha nqkoi ot undeadite na mass gargi vs orc e az vi kazvam kato orc player 4e tova na starata versiq beshe po4ti nevuzmojno da se spre

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Май 2004 18:38

ем ееассс то и в 1.14б беше почти невъзможно да контрираш масс гарги...тръгваш с бат ридерите..оня извадил 2-3 финда и сичко се обезмисля :(
но днес и аз видях силата на бат ридарите :)-големи са дзверове..и добре че най-накрая направиха орките малко по равностойни на другите раси
а адаш има ли полза да сравняваш гигант с грунт ?
ам рейнджа на диспела на спирит лолкарите е доста овеличен..и вече може и да се правят лолкари вс ХУман (за шибания имба слол)

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 18 Май 2004 19:35

:!: :?: :!: :?: :!: :?: :!: :?: :!: :?: :!: :?: :!: :?: :!: :?: :!: :?: :!: :?: :!: :?: :!: :?: :!: :?: :!: :?: :!: :?: :!: :?: :!: :?: :!: :?: :!: :?: :!: :?: :!: :?: :!: :?: :!: :?: :!: :?: :!: :?: :!: :?: :!: :?: :!: :?: :!: :?: :!: :?: :!: :?: :!: :?: :!: :?: :!: :?: :!: :?: :!: :?: :!: :?: :!: :?: :!: :?: :!: :?: :!: :?: :!: :?: :!: :?: :!: :?: :!: :?: :!: :?: :!: :?: :!: :?: :!: :?: :!: :?: :!: :?:
No Comment
:!: :?: :!: :?: :!: :?: :!: :?: :!: :?: :!: :?: :!: :?: :!: :?: :!: :?: :!: :?: :!: :?: :!: :?: :!: :?: :!: :?: :!: :?: :!: :?: :!: :?: :!: :?: :!: :?: :!: :?: :!: :?: :!: :?: :!: :?: :!: :?: :!: :?: :!: :?: :!: :?: :!: :?: :!: :?: :!: :?: :!: :?: :!: :?: :!: :?: :!: :?: :!: :?: :!: :?: :!: :?: :!: :?: :!: :?: :!: :?: :!: :?: :!: :?: :!: :?: :!: :?:
MrXYY

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Май 2004 19:47

ЛоЛ тая тема стана с много писане ве 4000 мнения лелелле :) Явно яко сте луднали по тая игрица :) Аз нещо и аз незнам кво да правя та играя нещо диабло за разнообразие в дуел ама и тя ми писна та са мисля в форум4ето да пиша :)

Профил ICQ Skype WWW

Заглавие:
Публикувано на: 18 Май 2004 19:59

Batrider-ите като правят unstable concoction освен супербързи стават и invulnerable и затова паяците не могат да ги уловят :О.
High_voltage написа:
За бога, Груби дори не игра по-добре. Гледайте риплеите и ще се уверите, че Мадфрог просто го надмина от секъде!!!

Не мога да намеря думи, с които да изразя отвращението си от "един от най-добрите играчи в света" (който е холандски педераст и просто играе с имба раса)

За Grubby и Frog не си прав.Все пак тренират при коренно различни условия:
-в Холандия освен Myth няма друг gosu играч,с който Grubby да тренира offline(а и те двамата живеят в различни градове ако не се лъжа).Тъй че Grubby трябва да разчита основно на B.net за да се усъвършенства.
-Madfrog може да играе по LAN със съотборниците си от FrienZ,сред които са имена като Swain aka ShowBu,Dayfly и Check,респективно може би най-добрите Hu,Orc и NE в Корея(а защо не и в света).По този начин той няма защо да се притеснява,че ако измисли нова стратегия и я приложи успешно,на следващия ден половината UD ще се юрнат да я копират.
Btw Frog vs Bjarke беше пълна гавра.Fredrik отначало вадеше всичко,което не бива да се вади vs Hu(Lich,necros),а накрая просто си изкара abos с U.frenzy и омаза както само той може^^.Respect!

Заглавие:
Публикувано на: 18 Май 2004 21:55

e nemoga powe4eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
dadoh 6ans на 1.15 но въпреки това 1.15 е най-големият 6ит на светааааааааааааааааааааа........................ За кво трябва абоминашъните да са толкова грозни :?: :!:
Бтв стфу нали щяхме да играем днес... ? аре утре например...

Аватар
Местоположение: Dark pits of darkness and despair descending down decaying decrypted doom-damned dungeons
Заглавие:
Публикувано на: 18 Май 2004 21:58

Spored vas dali chte ima produlgenie sudeiki po finalnia cinematics{ne govoria za World of warcraft }

I see the stars come out tonight
I see the bright and hollow sky
Over the city's ripped backsides

I look to you
How you carry on
When all hope is gone
Can't you see

PS: Misery Loves Company - I AM NOT A GOTH!

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost