Автор |
Съобщение |
Левиатана
|
|
Мнения: 272 Местоположение: location: У гъзЪ на геЙографията!;) function: "clean the street" master
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Май 2004 17:45
MetalGearRex написа: Бла-бла...
Ами, ПЪРВО искам да кажа, че аз наистина се махам! Просто се отегчих. Айде ХФ&ГЛ! ВТОРО - не, ти не си написал, че искам да се махам, АЗ го написах! За равенството - не мисля така! Ти не си равен, малко по-отгоре си, защото си създал темата и се грижиш да нея! И за да не те "натоварвам" с още "грижене" мисля да (тоест не мисля, вече съм го казал) спра дотук с участието си!
___________________________________ ...и нито един човек, демон или ангел няма да остане невредим...
Human_Paun4o написа: Ne sam rasist,obijdate me! Az daje sam protiv rasizma,mangalite,negrite i drugite podobni jUvotni!
;]
|
|
|
|
|
Culture Nineteen
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Май 2004 17:57
Evil налага се още веднъж да се съглася с теб ,но искам да отбележа ,че това което казваш се забелязва навсякъде.
Кажете ми в колко книги има разлика между съществата ,а?Най-известните притежават разнообразие-например колелото(не четеш за елфи,ирки и джуджета ,което вече е банално).
На мене все още не са ми копирали разказа(Хумористичен разказ в ,който трябва да почна нещото броещо се като 2-ри разказ.Не искам да флудя форума) и слава богу няма опити , защото е трудно да се измисли такъв разказ(обеден съм ,че ако ти,MetalGearRex и още някой се захванете ще направите добри ,но в интерес на истината е да е оригинално).
Сега за тези така кратки глави искам а атбележя ,че един разказ написан в съвсем малки размери ,не се чете(еми не е интересно) ,а тези който са прекалено дълги пък отнемат доста време(трябва да ти прочета РПГ-знаеш ли че означава role-play game).А за тея дето си зарязват разказите(аз моя май не го бях погледнал от 2-3 месеца преди да публикувам нова глава) ще отбележя или да забравят въобще да пишат щот пада голям флуд или да си стегнат задника и да продължат.
П.П.Evil нямаш си и на представа ,колко е верен подписа ти.
___________________________________ Violence is the last refuge of the incompetent.
|
|
|
|
|
EviL
|
|
Мнения: 893 Местоположение: Д'Драгонленд в крепоста Д'Драгонхарт !
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Май 2004 18:14
Traun хубаво е че не отричаш очевидното . Темата я направих точно с надеждата да повлияя на поне няколко човека ( не смея дори да си помислям на всички ).
РПГ найстина означава роел плеининг геим и това което съм сътворил с останалите е точно това . Всеки оправлява герои и раса - но номера е в това че така сме го направили че тези герой да се засичат ( по този начин вече си е истинска игра ).
Моя подпис си е гот и както той казва истината така и твоя прави същото - Метала е МУЗИКАТА . Относно съществата съм съгласен с теб . Всички плагиятстваме от вече наложени норми . Аз лично до сега съм си измислял същества само във един разказ ( но не го завърших ) а имено " Свят на смъртта ".
Хумористичния разказ го чета и е забавен - но чесно казано не си падам по пародиите .
П.П. Td\/\/]SargeraS както ме помоли - нол комент относно поста ти !
___________________________________ Злото винаги ще е по-силно !
There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.
|
|
|
|
|
MetalGearRex
|
|
Мнения: 2086 Местоположение: Alaska secret underground military base
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Май 2004 18:44
Мат, първо ще ти кажа, че залагам главата си, че "граматически" ВСИЧКО ми е на 6.50! Това, което предполагам изказ да кажеш, е "начин на изказ". Във връзка с това ще кажа само, че и аз съм човек и аз се изнервям. Нямах време, но щях да продължа в темата с културен тон.
Сега по принцип трябва да се втурна да те увещавам да се върнеш. Но няма. Просто ще ти кажа, че не бих искал да напускаш, но пък ако така си решил, никой не може да те спре... Ако направиш така, може да се видим в някое друго...
Тук дължа едно малко "Сори" на Злото, щото му обърнахме темата на малко друга страна. Съгласен съм, че най-вече е нужна оригиналност на творбите. Също така е вярно, че авторите не трябва да гонят САМО признанието на другите, щото, честно казано, едва ли някой от нас струва РЕАЛНО нещо като писател. Не искам да кажа, че не може да има такива, а че едва ли можем да се мерим с някой добър автор. Особено пък аз, който все още няма и един разказ. И още искам да спомена, че е важно за една творба да е направена, или за читателя, или за самия автор. А не поради някаква друга причина. Т.е. или да е с цел да забавлява и обогатява читателите, или за да излее автора нещата, които са в него и имат нужда да излязат. Например това, което ще напиша аз не е с цел да го удобрите или да ви се хареса, а с цел да го изкарам навън, да излезе от мен...
|
|
|
|
|
Левиатана
|
|
Мнения: 272 Местоположение: location: У гъзЪ на геЙографията!;) function: "clean the street" master
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Май 2004 18:57
Metal, не съм очаквал да ме молиш! Не знам, сега не мога да реша...
А между другото си се объркал за т'ва с правописа - имах предвид Злото. Но както и да е - хайде да спрем да флуудим темата му, да не пишем повече простотии тук...
ЕДИТ:
Забравих да кажа едно нещо - сред нас има хора, които стават за писатели, според моето скромно мнение, а именно - Др. Джакил! Той хем пише добре, хем не се отказва, хем на дължина са му доооста добре!
Поздравления! А, бтв той пише книга сега! Абе, стига съм говорил, нека той сам да си каже!
___________________________________ ...и нито един човек, демон или ангел няма да остане невредим...
Human_Paun4o написа: Ne sam rasist,obijdate me! Az daje sam protiv rasizma,mangalite,negrite i drugite podobni jUvotni!
;]
|
|
|
|
|
MetalGearRex
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Май 2004 18:17
Искам още веднъж да обърна вниманието на "великите творци" от нашия форум към тази тема! Може ли за 5 дена най-популярните теми, които седяха на първите пет позиции, да паднат към края на страницата, при това все от теми с по 2-3 поста? Т.е. тези теми не са интересни на читателите (или само на 1-2), което не е от такова голямо значение, но това означава и че дори самите им автори не се интересуват от тях. Няма и една подкана за коментар от страна начитателите и по-важното - няма продължение. А малка част от тях са самостойни и не са с отворен край, т.е. чакат продължението си.
Замислете се преди да пишете нещо. И да, казвал съм, че когато ви дойде музата пишете, но недейте веднага да поствате новото ви недорасло творенийце тук! Измислете го, дори може да го напишете (на мен идеите ми стоят в главата), обмислете го още, пообагатете го, дооформете го, ИЗПИПАЙТЕ ГО! И чак тогава го постнете. Най-малкото след този положен труд няма на самите вас да ви се иска да зарежете труда си "ей така", на вятъра.
___________________________________ Never save anything for the swim back!
|
|
|
|
|
Левиатана
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Май 2004 20:17
Дам, съгласен съм! И най-лошото - хубавите и "сериозни" темички остават незабелязани от тоновете боклук и пр.! Просто не остават забелязани... Ето например моята тема за "Участта" - аз вече постнах шест-седем продължения, при това дълги, изпипани и какво? Един-двама члена се интересуват от тоя разказ и никой друг! Ами това не мисля, че е заради "боклука", ами сигурно, защото са прекалено дълги? Или пък на никой не му се чете? Ами и аз не знам какво да мисля... И оттам, хоп - как да пиша, като никой не се интересува, а и да се интересува, аз не го разбирам, защото никой не поства... Какво да кажа... Но това беше само за моята тема, има и още няколко "хубави", които също не са... "посещавани", само темата за РПГ-то на Злото е посещавана... Може би, защото тя е групов разказ и хората, които го пишат се интересуват от него? Може би, но това значи ли, че в творческия трябва само такива разкази да се навъдят, за да бъдат следени с интерес? Това значи ли, че "Творците" ще са принудени да пишат единствено в екип? Ами не знам, вие си отговорете на въпроса сами...
;]
|
|
|
|
|
EviL
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Май 2004 21:05
Хора минавам съвсм на газ щото тръгвам на един купон .
Към всички които са недоволни че тяхните разкази остават неоценени . Ами вижте сега не всеки харесва това дето чете . Ако разказа не хване окото на четящия до най-късно второто продължение то няма начин той да продължи да чете . От друга страна може пък самата тематика на разказа , героите , случващото се да не му харе и той просто да го прочете без да дава мнение . Може пук всичко да му хареса и пак да не даде мнение . Аз лично рядко давам мнение не по друга причина а че няма како да кажа .
П.П. Нямам време за подробен отговор днес може утре да пиша като се прибера .
|
|
|
|
|
MetalGearRex
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Май 2004 02:32
Мат, прав си. Зло, ти също. Не искам да обиждам никой конкретно, но съм забелязал, че голяма част от юзърите, са..., не "тъпи", а по-скоро неспособни да опишат това, което мислят. И да, затова често просто четат, а не пишат рецензия. Но трябва ли да е така? Да, наистина може би е по-добре авторите сами да си изпипват творенията, но нима получават стимул да творят, че дори и да усъвършенстват творбите си, ако никой не им казва по някоя дума, а мълчи и се крие в сенките? Уж нещата се пишат за да се четат от другите (наистина има и изключения от това правило) и ако заслужават, да оберат някоя и друга похвала. Но най-вече се прави за забавление, и на автора, и на читателя. А кога един автор се забавлява докато твори? Точно когато сам съзнава, че е написал нещо добро. А как може да се усъвършенства като автор? Точно като получава критика от читателите, съвети, мнения, въпроси, т.н. Трябва да има диалог с авторите! С авторите на истински книги този диалог е труден за постигане, но тук във форума, това е лесно за осъществяване.
С други думи, читатели, ако искате нещата в този раздел от форума да са добри, пишете!
___________________________________ Never save anything for the swim back!
|
|
|
|
|
OnePageLife
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Мар 2006 12:37
Колко много истина има в думите ти Ивъл. Напълно си прав, за наше огромно съжаление.
___________________________________ humanity... it is a thing, that is not meant to last...
|
|
|
|
|
Head_HunteR
|
|
В момента играе: Fallout: New Vegas
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Мар 2006 17:20
Ироничното в случая е, че ще си позволя да го нарека най-великото творение във форума (Един ден в ада 2) остана без край.
|
|
|
|
|
EviL
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Мар 2006 15:43
Мда Ловецо иронията ти е на място . Но когато си пионка на дъската на живота нямаш думата . Това се случи с нас . Бяхме разместени и къде пожертвани къде заменени оставени без възможност отново да се съберем . И все пак липсата на край поне за мен в този случаи е нещо от сорта " Вечната битка просто няма край ! " . И все пак беше забавно и все още го помня а щом го помня значи е било значимо ... Жалкото само е че си развалих отношението с човек който ми допадаше . Гордост мамаму не мога да се извиня - по лесно е да изчезна Аиде до нови срещи .
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|