Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Май 2004 16:56

Айде готова е заключителната пледоария на защитата по делото HighVoltage срещу елфите.

Там кадето си го сложил може и да срешнеш разбиране тъй като 80% от хората там са орки от тия дето прават по 20 грънта остават на tier1 и се чудат що губат.
Ще постна отговора тука защото е по добре нашите да го видят отколкото американците пък и не ми се пише толкова дълго на английски.

HighVoltage написа
Цитат:
Why Night Elf Is The Strongest Race In Warcraft III

1.Huntresses - 195 gold; 3 food; 600 HP; 2 armor; 16-18 normal damage; hits several targets; fast move speed.
2.Warden - Fan of Knives rapes EVERYTHING; Level 3 Blink - 1(one!!) second cooldown.
3.Dryad - gayest unit ever...Immune to magic; Slow Poison.
4.Priestess of the moon - Level 3 Searing Arrow = +30 damage AND WORKS VS BUILDINGS !!!
5.Mountain Giant - Regenerates HP during daytime unlike other Night Elf units (2 HP per second HP regeneration!!!); Resistant skin = -15 damage...
pfff; 1600 Hp; 4 ARMOR; Taunt; War Club.
6.Demon Hunter - Mana Burn costs 50 mana...pfff
7.Hippogriph Rider - unmount archers = GEE GEE, gargoyles!
8.Chimaera - Splash damage + upgrade for increased damage versus buildings...enough talk...
9.Moon Wells - 500 mana...LOL
10.Ancients - TONS of damage + ability to move...enough talk.
11.Wisps - Average move speed unlike other workers that have Slow move speed; 200 damage to summoned units; Drains 50 mana upon detonation;
12.Druids of the talon - Fearie Fire lasts 2 minutes; Cyclone.
13.Druids of the claw - Rejuvenation (400 HP for 12 seconds !!!);
14.Archers - Own any other tier 1 ranged units (except Huntresses).
15.Fearie Dragons - Splash damage. I don't care that it won't affect units without mana pool in 1.15. Splash damage has to be REMOVED.

Conclusion: Think you are good with Night Elf? Try another race and you will see that there is more than just Attack move and "F" spamming.

P.S.I just wrote what came to my mind. I didn't arrange them by cheesiness.

Мда пак се почва.
1.Много добре знаеш ,че са <<<<от полoвината Tier1 i ВСИЧКИ Tier2 и Tier3 единици
за разлика от Fiends,Rifles които са ефективни винаги.
2.2 броя Scroll of Healing и Warden се едно го НЯМА тоя skill.Сега е и сериозно nerf-нат. Ти 10 левъл ли ги правиш уордъните та да имат blink lvl 3? Просто защото вдигането му ако не е използваш книгата (забравих и името) е много тъпо?А искаш ли да ти кажа едно друго умение....Inferno= цялата елфска армия....Айде казах ти начин използван от всички gosu player vs FoK ,ти кажи какво се прави когато Dread Lord дигне левъл 6.Как би постъпил ти ?Stun-a изтича и :би го FF (огромна кръв ,имунизиран срещу магий) давайки достатъчно време на останалата армия да разбие твойта или би го оставил да ти изгори и избие (с огромния си splash) цялата ти армия ?+ тва ъндед имат според мене най-готиния герой DK
3.Е то не може сичко да умира само от геройте ти.Съпостави ги с SpellBreakers примерно.Имат по слаби умения от тях или айде да го кажеме еднакво ценни .Ho Spellbreakers(огромна броня) + Priests =безсмъртна стена.А дриядките горките стават само за hit&run,с мечки или гиганти vs range ,и винаги са си мъртви ако другия има 2 балисти каквито и да били те...
4.Potm става само за 1st,2nd hero vs NE и 2nd vs UD изобщо не може да се впише в най-ползваните герой (познай защо)
5.Защо сложиха според теб MGs ТFT ?За да компенсира останалите крехки NE units.Ако притискаш NE периодично и скаутваш да не е експанднал е НЕВЪЗМОЖНО да ти извади ъпгрейдвани гиганти.Ти като си седиш в базата и не го знаеш какво прави еми нормално е да направи 6-7 MG с сички ъпгрейди и после да ревеш тва е
IMBA не умират ,еми да не умират....Също ще ти припомня ,че MG e най-скъпата единица в играта ти какво искаш да е слаба ли ?Загубата на дори 1 MG струва скъпо,а на ъндед му е достатъчно само да не губи геройте и да ги измъква дори от
битка кадето е загубил 100% от лесно заменимите ghouls&gargs и ти много добре знаещ ,че е така.Гредал си достатъчно риплей в колко от тях си виждал ъпгрейднати гиганти...значи грешката си е в тебе.
6.И малко по скъп да беше на мана се тая...
7.За хипогрифите не мога да говоря щото още не съм го ползвал ,но съм твърдо решил ,че като го направя ако е ефективно ще се превърне в един от стратовете ми.
8.Химерите:силна ,но и скъпа единица (и мнооогоо бавна за строене) единствената игра на елф срешу комбо siege + heavy melee.Намалена скорост ,изключителна слабост е толкова скъпа единица да е безпомощна срещу въздух(+бавна).А btw magic dmg винаги прави splash не само химерите.
9.Маната им е намалена в 1.15.Да и аз смятам за доста imba маната която лекуват,
но са напълно недостатъчни на Tier2 защото като НР не могат ВЪОБЩЕ да стигнат
играй малко елф и ще видиш.Особено когато имаш много наранени единици или пък гиганти направо забрави ,предпочитам мехлемите на орките:/
10.
Ancients:Всяка раса има някаква пасивна защита.Да сравняваш елфската с другите
(милитията въпреки ,че трябва да имащ доста превъзходство за да се биеш и с нея и с армията на human-a,загубата на над 50% от работниците обикновенно е фатална.) e смешно особено с burrows които едновременно ти спасяват и работниците.Доста е тъпо да се набиеш в шамарите на ентите. Не забравяй също ,че сградите на елфите са с около 30% по-малко НР и двойно по-малко броня от на останалите раси и това ,че vampiric aura важи срещу ancients.
11.Ако бяха slow щеше да е НЕВЪЗМОЖНО да измъкнеш wisp oт каквото и да било
помисли ли за това ?
12.Fearie Fire наистина много силна магия и си забрал да поменеш ,че въждаш 2 минути единицата на която е кастнат :)..=== свободен крийп ......
13.НА тях не се играе толкова лесно колкото си мислиш ,може би най-micro intensive
unit в играта.Пък и не забравай Tier3 unit...
14.Аrchers : ефективни срещу почти всичко голям dmg OK ,HO арчери на стойност над 1000 злато могат да изчезнат само от геройте на която и да е раса ОК ?
Chain Lightning ,Spirit Wolves,Blizzard,Thunder Clap,Fan of Knives,Shockwave,Impale......
Кажи ми как се спасяват арчери от ъндедски герой или от FS level 5 ?Никак просто никак.Гледал си и gosu replay никак !
15.Преди много силен unit сега боклук..

За attack move.Знаеш ли коя е аttack move расата? Human :human players 30 lvl използват контрол 1 за всички бойни единици (footmans,rifles,heros,elementals,knights) и контрол 2 за кастърите.
Знаеш ли какво ше стане ако аз не използвам 4 понякога и 5 контрола за армията си, а играя така.За 3 секунди ще са ми останали само геройте (ако и тях ги има изобщо !) !С human хора по 25ти левъл имат микро 0 тъй като не им трябва освен в самото начало.Орка пък с единици на много кръв има достатъчно време да ги дърпа (в повечето ситуации).Говорих с nec_roy (Gochev) за Zeod и знаеш ли какво ми каза :"Неговото микро = 0 играе с imba раса и може само да посочва " става дума за 38ми левел играч !
С елф най-малкото трябва ПОСТОЯННО да следиш каде в битката се намират арчерите ти ,да не говорим ,че с тях и дриадите се играе само на FF.Гледа ме доста игри срещу кобра видя... когато си оголвах арчерите падах, когато ги прегрупирах добре печелех.Не мисля ,че нямам микро......
Елф и Ъндед са най-микро intensive расите.

И накрая , трябва да кажа ,че с ъндед можеш да си tech-ваш за каквото решиш поради недостъпността на базата ти.Опасно е само towerrush на орк.Елфа няма необходимите единици и още повече балисти.Хората се прогонват лесно атакувайки крехкия AM.Знаеш ли сега се сетих нещо.Знаеш ли кога за полседен път
съм влизал и печелел в UD база още рано.Еми twisted meadows 1.12 BM creep golem за 2 summon items купувам още 1 (2) от пазара в центара и влизам.Значи прави си сметка ,че са необходими BM abuse и summon items abuse за да стане.Е друг е въпроса ,че ъндед не може почти да попречи на tech or FE.... :)
Тва е от мене мога да ти препоръчам да изиграеш 15тина игри с елф и да ми пратиш ръплейте.Ще ти е достатъчно за да се обедиш ,че казаното от мене е поне на 90% вярно.Аз гледам на играта безпристрастно.
Гледа ме достатъчно игри срещу unruly знаеш какво мога и какво не мога да направя...e покажи ти :).

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Май 2004 17:48

stfu не ми се четеше всичко ама да допълня ако не си го казал.

huntress-ите са unamrored,а той е написал 2 armor.

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Май 2004 18:15

Е не всички но + грифоните и hawkа на BM

Вида броня била тя heavy ,unarmored,няма нищо общо с точките броня които действат като определен процент dmg reduce.Тука HighVoltage е прав huntresses имат 2 armor.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Май 2004 18:43

High Voltage ahahahah брато ти не си добре ахахаха
буахахаха Тиняк ше страдаш

i wont let u go

Профил WWW

Заглавие:
Публикувано на: 13 Май 2004 19:55

якооо

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Май 2004 19:58

ок и аз сам оферта за турнирче само кажете кога

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Май 2004 20:00

Турнирче скоро няма да има.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 13 Май 2004 20:09

http://www.aljazeera.net/ сайта е на арабски, но все пак -
горното кръгче на анкетата е за оправдаване на българите, а долното за изпълнение на разстрела... гласувайте

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Май 2004 20:14

Турнирче скоро ще има и то точно в събота ;] High_voltage, не си прав да мрънкаш че NE>ud, имат предимство само в началото (колкото и голямо да е), ако успееш да качиш lvl на героя си и да не му позволиш да хване експанд по нататък играта става лесна. По мое мнение UD>NE. Само hum imba... ;]]] В момента за ud играчите има проблем срещу orc - ако играят на ghouls стават уязвими за tower rush, ако играят на fiends...hex imba (1.14). stfu-n00b!, ~ си прав за това което си казал ;]

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Май 2004 20:27

Unruly написа:
Турнирче скоро ще има и то точно в събота ;]

И как ще има като няма лаунчер за 1.15 :?:

Edit:В смисъл явно имаш предвид,че повечето записали се са още с 1.14б ама май не е така?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Май 2004 21:30

Добре казвайте кога и версия ако трябва ще реинстал за да си върна 1.14....
А елфите вече и в началото не са по силни без ботуши.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 13 Май 2004 21:32

1.14 estestweno... btw noob 6te byde zakulen kato Piro-X :P
П.С. МрХУУ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Май 2004 21:57

Сънувай сънувай хубаво е да имат мечти хората.....Така де трябва да имаш цел в живота пък била тя и недостижима.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Май 2004 22:12

на 1.14?
абе вие луди ли сте ?

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 14 Май 2004 08:54

:P

Заглавие:
Публикувано на: 14 Май 2004 08:55

:P

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Май 2004 09:00

ам съгласен съм на турнир....обаче хофа явно скоро няма да изкарват 1.15 лънчер...а не ми се реинсталва варкрафта :)
ам и според мен УД са > от Не
ако уд героите (дк,,ли4) дигнат 5 левел играта се обезмисля освен ако елфа не прави само дриади или има герой 6 левел :)
и последно ако ще играем турнирче кажете кога и на коя версия
бтв..новия герои е машина кат дигне 6 лвл (истински багер :wink: )

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 14 Май 2004 10:55

noviq geroi predizvikva smeseni 4uvstva v men :)
един път ме кефи ,един път - не.
Обаче по-често е вторият случай :)
а пък това за УД героите 5 лвл ако са двата- какво е правил елфа през това време ^^

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Май 2004 12:08

Не знам казвайте за турнира докато е време.......

А новия герой е пълен боклук....Единствения melee intelligence герой....Но все имам чувството ,че ако се напрегне някой корейски ум (а това ще стане) Pocket Factory има потенциял да му се измисли такова приложение ,че да стане ОГРОМЕН abuse в играта.А като дигне левъл 6 имам чувството ,че играя Command&Conquer.......страшно ми прелича на танкчетата от Tiberian Sun...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Май 2004 14:40

stfu-n00b! написа:
Не знам казвайте за турнира докато е време.......

А новия герой е пълен боклук....Единствения melee intelligence герой....Но все имам чувството ,че ако се напрегне някой корейски ум (а това ще стане) Pocket Factory има потенциял да му се измисли такова приложение ,че да стане ОГРОМЕН abuse в играта.А като дигне левъл 6 имам чувството ,че играя Command&Conquer.......страшно ми прелича на танкчетата от Tiberian Sun...

за факторито и аз си мислех същото.Може да послужи за заклещване на герой или нещо такова.Друга идея е да се сложи зад мината на елф.Не знам дали ще стане нещо но все пак ще пробвам.Дръпнах 1.15 и я качих без да реинстал-вам играта.(странно че стана, поне за мен).Разгледах героя и пак без никви копирания на .ехе-та и секви такива си качих обратно 1.14.Сега като съм в Батъл-а и искам да вида статса на некой ме изхвърля и ми пише за некъв еррор в вар3.ехе.(понякога ми се е случвало и преди).Тва е супер тъпо щото понякога по инерция си цъквам 2 пъти в/у некой е ме изхвърля.Плс кажете как да го оправа тва щото е много дразнещо за секи да пиша /статс

Профил Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost