Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Май 2004 21:22

Enclave написа:
4е кои клас си,5 4аса да имаш.Аз сам мал1к а п1к само в Пет1к имам 5 4аса
6-ти,само в понеделник имам 5 щото по трудово сме на групи сутрин съм аз после са другите

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Май 2004 21:26

Existence написа:
Бравос Гандалф! ;) :) :) САМО ТАКА ! :wink: :wink: Много ме кефи :) Напомня ми на мен най малкото ;) Не беше ли на 12? Направи ги скоро доколкото помня... или пак се обърках? ;)
13 :live:

Профил Skype WWW

Аватар
В момента играе: Medieval 2: Total War
Заглавие:
Публикувано на: 09 Май 2004 21:27

АХ! Сори ;) :) Моя грешка :)

The jingle is complete

Fading gently,
Jingling through

Nothing else can jingle

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Май 2004 21:31

Existence написа:
АХ! Сори ;) :) Моя грешка :)
Нищо.на 27 март направих 13

Профил Skype WWW

Аватар
В момента играе: WOW
Заглавие:
Публикувано на: 09 Май 2004 22:44

гандалф тва реална история от твоя живот :lol: :lol: :lol: ???

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Май 2004 19:56

Не.

част 3

Беше вече сряда моя телефон иззвъня....Малко се стреснах но после се осъзнах събудих Филип защото Господинова ни беше казала че ако види едно боклуче ще ни "сдъвче".Събирахме,събирахме изчистихме хубаво стаята мина лелката да ни изхвърли боклука от кошчето.Двамата с Фичо теглихме по един освежаващ душ облякохме се и отидохме да събудим и другите но той каза че ще слезне и ще ме чака долу за закуската...банан.Събудих всички плюс момичетата и шести клас слезнахме за закуска.Понеже не обичах банани Господинова ми каза ако ми става лошо да не го ям.Естествено че отказах но по нейно нареждане трябваше да си изпия поне чая но аз го изсипах в тоалетната.Като тръгнахме на разходка влезнахме по-навътре в планината.
Захладня но още грееше хубаво майско слънце.Ходихме до някакви хижи но там нямаше кой знае какво стари дрехи столове и масичка.Седнахме да си починем малко.Като се завръщахме стана по-бързо.
Госпожата-Лапевска ни или по-точно МИ нареди или в игралната зала или в стаята където било по-добре.Аз естествено напук отидох в игралната зала като викнах момичетата Фичо Пламен и Кристян.
Изиграхме два-три жетона за джагите 2-3 лв. за компютърен клуб където играхме с момичетата на Контра ние пуснахме на момичетата за да се кефят,2-3 жетона за билярд и минаха 3 часа и половина.Слезнахме за обяд имаше телешко с варени картофки...мнммм това беше може би най-вкусното през цялата седмица.Госпожата по физическо ни изведе да ритаме около 2 часа.После пак разходка...като всички други...еднообразна.
Тъкмо момичетата започнаха да се гримират ,тъкмо Надя ме хвана под ръка и се оказа че няма достатъчно деца за дискотека.Целия мой 6-ти "б" бе разочарован включително и аз.Нищо уредихме се като накарахме този в билярдната зала да пусне по-силно музиката аз и Филип дадохме по около общо 1О лева за да ги черпим.
В 22:30 този обяви че затваря и ние се изнесохме.
Лапевска ни каза да си лягаме но ние не я послушахме и се събрахме в стаята на момичетата и си говорехме до 2 часа и докато не дойде Лапевска и не ни размандахерца по стаите...

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Май 2004 20:32

Сори за закъснението :oops:

Профил Skype WWW

Заглавие:
Публикувано на: 12 Май 2004 14:41

гандалф, време е нещо с надето да стане... поне една целувка не може ли да има.. а тая лапевска що не вземе да падне в некой поток при следващата разходка... много се забавлявам с тва зелено училище да знаеш... нема да се отказваш да пишеш още, нали?

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Май 2004 16:48

Хиххихи ;) :) :) Гандалф, тва е голям майтап, недей спира да пишеш! ;) :) Много се забавлявам :D :lol: :D :lol: :D Давай в същия дух и, да, трябва да стане нещо с Надето ;)

The jingle is complete

Fading gently,
Jingling through

Nothing else can jingle

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Май 2004 16:53

Existence написа:
Хиххихи ;) :) :) Гандалф, тва е голям майтап, недей спира да пишеш! ;) :) Много се забавлявам :D :lol: :D :lol: :D Давай в същия дух и, да, трябва да стане нещо с Надето ;)
Dajte mi link kym Flex type stoto ne moze da pisa sledwastata chast na latinica

Профил Skype WWW

Аватар
В момента играе: WOW
Заглавие:
Публикувано на: 12 Май 2004 23:50

ми влизаш в дата.бг и пишеш флекс тайп и то ти излиза ве......

иначе е готина давай по следващата част ама верном много така с надето поне едно цун да има :) да е зарадват децата :) :lol: :lol: :lol:

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Май 2004 20:16

Леле това все по-готино става :))) Сега ми изплува един спомен от зелено училище преди години..Помня , че имаше (естествено винаги има черна овца :) ) една учителка като тази твоя Лапевска и не ни даваше да стоим до късно , помня , че момчетата оставаха в нашата стая и като минеше тя на проверка се криеха кой където може.. :P :) :) :) И после си лафехме до тъмни зори проблема беше , че тя заключваше стаята и те не можеха да излезнат :P :) :) Години..години..
Айде стоп на флууда! :)

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Май 2004 20:36

А аз помня... как една госпожа (Кърджиевааа!! Мам*** хехе, така де ;) ) ми откърти такъв шамар!!... щото исках да остана буден. Бяхме си взели с един приятел фенерчета и да си светим, нали разбирате, и тя като разбра ни взе фенерчетата, а на мен ми постави шамар! Беше брутално! А помня че в предишното ми училище имаше пак една госпожа ("Дррррумева, като дрррум" както обичаше да се изразява тя) при която се махнах година преди да почне да бие учениците си с пръчка през пръстите и това през зимата!! Таа... всъщност тая Друмева... аз само първи клас бях при нея де... а Кърджиева, тая П***А (Патка), тая... Пу**а (Пуйка) така ме дразнеше... та тя ми беше до четвърти клас... е, отмина това хубаво време, имаше и много хубави моменти :) Затова ме кефи това разказче! ;) Гандалф, ясно ни е на всички (предполагам) че този разказ ще свърши... имаш ли други такива историйки? ;) Защото... It brings back memories ;) :D И ся малко флууд... Помня един Иво, тая Кърджиева (по БЕЛ) му вика нещо и той "Ъ?" и тя "Ъ! Ще вика "Ъ" на госпожа по Литература!" и той "А?" ххахахахахахахахах :lol: :lol: :lol: :lol: Това незнам защо но винаги ме е карало да се смея ;) :D Та така де... това беше малко offtopic... нека се върнем към разказа... ;)

The jingle is complete

Fading gently,
Jingling through

Nothing else can jingle

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Юни 2004 21:12

Гандалф,защо заряза разказа?Беше хубав.

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Юни 2004 15:12

Да,наистина връща спомени.Личи си че героите са на неповече от 12."С гаджето сме само понякога,когато се държим за ръка...седяхме по стаите и си говорехме",никви алкохоли,никви наркотици => СТРАШНА НОСТАЛГИЯ!...Иска ми се да се върнат тези времена...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Юни 2004 21:00

slim_k написа:
Да,наистина връща спомени.Личи си че героите са на неповече от 12."С гаджето сме само понякога,когато се държим за ръка...седяхме по стаите и си говорехме",никви алкохоли,никви наркотици => СТРАШНА НОСТАЛГИЯ!...Иска ми се да се върнат тези времена...

Зарязах го защото вие го зарязахте

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Юни 2004 21:06

Ахахахах е как сме го зарязали бе човек!? :) :) Просто ти нищо не написа повече, ти го пишеш тоя разказ все пак ;) Айде сега хвашай си пръстите, клавиатурката и направи едно хууубаво продължение че очакваме с нетърпение :) :) :)

The jingle is complete

Fading gently,
Jingling through

Nothing else can jingle

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Юни 2004 21:58

Existence написа:
Ахахахах е как сме го зарязали бе човек!? :) :) Просто ти нищо не написа повече, ти го пишеш тоя разказ все пак ;) Айде сега хвашай си пръстите, клавиатурката и направи едно хууубаво продължение че очакваме с нетърпение :) :) :)
добре утре

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Юни 2004 19:36

Ухаааааааааааааа...... Еееееееех! Спомени, Спомени, Спомени...... ЕЕЕЕЕЕХ. Как ми се иска пак да ходим на зелени училища..... Такива спомени имам.... Честно казано, не се обиждай, но както го пишеш ми се струва че си някакъв мъничък.... Както бяхме всички... И много не ни пукаше за разни неща.... Пък ни пукаше за разни тъпотии... Ех, искам да се върне всичко това!

Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com