stfu-n00b! написа:
Ровейки се попаднах на това 3 минутно филмче (10МБ) в което са показани .......surrounds..Голяма част са на Crazy_Assassin....Първите 10 секунди имаха проблем на някой плеари на които го пусках ,но си струва за разлика от CS warcraft movies са малко. http://free.techno-link.com/Marcinko/Ot ... unding.wmv
Филмчето съм си го свалил отдавна, но просто не ще да се отваря и това си е... Дава някъв ерор....
пусни го от 20 сек някаде и би трябвао да ти тръгне и при мен първите няколко сек е преебано
А не вие не спряхте,сега друг се появи,Девил се примири с лошо,трябва ли ти да си следващия???
Спортните залози крият огромни финансови и психически рискове . Не залагайте ако не можете да си позволите евентуална загуба на пари .Ако имате проблеми с хазарта потърсете специалист .
KOPELETA TOZI PA4 NAI TUPOTO NESHTO NQKOGA PRAVENO NAPRAVIH 8 POBEDI REZULTATA E + 25 EXP
QKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO SAMO OSHTE 200 I SHTE LVL UP
А не вие не спряхте,сега друг се появи,Девил се примири с лошо,трябва ли ти да си следващия???
От предишната страница-аре гледай малко преди да пишеш
Спортните залози крият огромни финансови и психически рискове . Не залагайте ако не можете да си позволите евентуална загуба на пари .Ако имате проблеми с хазарта потърсете специалист .
Още от РоК играя само и единствено с елф,обаче тоя пач ше ме накара да сменя расата