Автор |
Съобщение |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Май 2004 02:07
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
MetalGearRex
|
|
Мнения: 2086 Местоположение: Alaska secret underground military base
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Май 2004 11:51
Golqm fluud ste udarili be! S toq Sacred...
Zna4i vav 4etwartak mi se skapa kompa (otgovarqh na Existance i mu bqh napisal golemi4ak post, a to mi kaza, 4e iska da se logna nanovo i mi istri posta, qdosah se i ritnah 4antata si, a tq udari kutiqta... Sega harda mai e skapan... ). Dneska moga gore dolu da se opravq, no ne garantiram, 4e 6te sam tuk dove4era. Ako moga, 6te doida. Ako ne, moje nqkoi drug da igrae s moeto djudje. Naprimer Join...
Za posta na Eksa imah dosta dobar otgovor, no sega mai ne mi se pi6e otnovo. Moje drug pat. Ama mnogo se iznervih, 6toto go pisah nad 4as mai, a nakraq vsi4ko se skapa. Sega dori i kompa mi e skapan. Sorka...
|
|
|
|
|
Existence
|
|
В момента играе: Medieval 2: Total War
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Май 2004 14:13
ИИИУУУИИУИУИУИУИУИУИУУИИИ!! Ама аман!! Пак няма да мога да се включа и таз вечер Че съм на имен ден
Рекс - кофти,е , разбирам те до толкова че знам какво е да пишеш 1 пост 1 час
Тааа... положителен ли беше отговора ти или отрицателен? Ебати изпуснах цялата ваканция (не че съжалявам, имаше моменти за които си струва да загубя Крак!! само и само да ги преживея отново )
Тааа... хммм... май това, а?
___________________________________ Ahhh, she looked into your jingles, And saw what laid beneath, Don't try to save yourself, The jingle is complete
Fading gently, Jingling through
Nothing else can jingle
|
|
|
|
|
MetalGearRex
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Май 2004 19:30
Екс, беше и положителен и отрицателен. Ама не ми се пише въобще, така че най-вероятно няма да го видите.
Мога да ви кажа, че в момента хич не съм в настроение да играя каквото и да било и затова давайте без мен. С героя ми правете каквото щете, дори и да умре, ще си измисля нов.
Екс, какви бяха тия положителни неща дето и крак даваш за тях? Хех, завиждам ти...
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Май 2004 23:01
Аз викам(крещя,дера се и т.н.) да измислим ден и час,в който всички да са свободни и след това да приказваме по въпроса!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Май 2004 23:37
Предлагам понеделник вечер или утре, т.е. днес вечерта!
|
|
|
|
|
Existence
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Май 2004 08:51
___________________________________ Ahhh, she looked into your jingles, And saw what laid beneath, Don't try to save yourself, The jingle is complete
Nothing else can jingle
|
|
|
|
|
Левиатана
|
|
Мнения: 272 Местоположение: location: У гъзЪ на геЙографията!;) function: "clean the street" master
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Май 2004 08:52
Хах...
Ами аз съм съгласен когато и да е, само да започнем най-после!
Екс, и аз съм левичар!
___________________________________ ...и нито един човек, демон или ангел няма да остане невредим...
Human_Paun4o написа: Ne sam rasist,obijdate me! Az daje sam protiv rasizma,mangalite,negrite i drugite podobni jUvotni!
;]
|
|
|
|
|
Existence
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Май 2004 10:05
Ами хайде тая вечер де! Поне за да се уговорим Че както знаете (може би), Джоин не се задържа често/дълго след 22 часа. А сега е казал че е свободен, така че... да действаме!!
Nothing else can jingle
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Май 2004 12:03
Значи:
1.Нека да вметна че и аз съм левичар
2.Имам проблем че от Неделя до Четвъртък мога да стоя пред компа само до 23 часа(1-ва смяна съм ЦЯЛАТА ГОДИНА )
П.П.Ако може или по-рано да почнем или само до 23 ще играем(ако почнем в 22...)
|
|
|
|
|
Existence
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Май 2004 12:15
Nothing else can jingle
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Май 2004 12:25
Благодаря
|
|
|
|
|
MetalGearRex
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Май 2004 15:46
Сорка, ама аз не мога да си правя планове за толкова далчено време!
Не знам кога ще съм свободен. По принцип всеки ден, ама не знам кога ще ми се спи и кога майка ми ще ме командирова в леглото.
п.п. Аз пък съм десничар!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Май 2004 16:41
Ми аз съм навит когато и да е,само да съм жив
П.П.МуХаХаХаХа и аз съм левичар!Левичарите като че ли са по-интелигентни...Не само,защото мислят с дясната част на главата!Пък и да речем на футбол или нещо такова...Доста е гадно да играеш срещу левичар!
|
|
|
|
|
Existence
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Май 2004 16:44
Хехех не я умея тая игра, Пазачо Но ... хм... аз знам че е гадно да правиш спаринг с левичар
Nothing else can jingle
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Май 2004 19:48
Да ама и левичар срещу левичар е гадно, щото са свикнали срещу десняци. То всичко си опира до свикването, иначе е все едно с кого ще играеш футбол, правип спаринг или фетоваш(не ми дойде нищо друго на ум, за което да е от голямо значение с коя ръка боравиш).
Гард, как ти хрумна, че мислиш с дясната част на главата си. Е, ако левичарите правят всичко само с лявата си страна, то аз използвам и двете.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
MetalGearRex
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Май 2004 20:19
Ха, всичките левичарчета (левачета ) да ми дойдете, ще ви поема! Хаха...
Аз днеска не съм в настроение и ще си погеймя от вкъщи. Утре по-може. Ако съм тук добре, ако не - давайте без мен.
|
|
|
|
|
Existence
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Май 2004 20:51
Ето! просто се чудех кога някой ще каже "леваци" не "левичари". Е, поне сте предвидими Та аз съм тук, кой друг?
Nothing else can jingle
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Май 2004 21:13
|
|
|
|
|
MetalGearRex
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Май 2004 21:19
TheGuardian написа:
Значи с мен и Екса ставате 5! Сорка, обаче на мен лично не ми се прави нещо такова в момента. А и Мастъра трябва да е тука все пак.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|