Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Какво правите като завършите книга която ви е много интересн Публикувано на: 27 Апр 2004 05:05
Какво правите като завършите книга която ви е много интересна?
Аз лично съм раздвоен.Не искам да свършва пък и ми е кеф че съм я прочел.
|
|
|
|
|
Sasuke
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Апр 2004 06:44
Започвам нова, която се надявам да е не по-малко интересна. Пък и за мой късмет любимите ми книги са всъщност доволно дълги поредици, които се пишат и в момента
___________________________________ Когато ружите цъфтят, не виждаш другите цветя.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Апр 2004 06:53
Просто сядам на компа.Попринцип последната ми книга която съм прочел е Буквара за 1-ви клас
|
|
|
|
|
Sasuke
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Апр 2004 06:56
Това е много тъжно, Релвокс. Не би трябвало да се радваш за тази загуба!
___________________________________ Когато ружите цъфтят, не виждаш другите цветя.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Апр 2004 07:00
Да не мислиш че говора сериозно?! Доста съм чел.
|
|
|
|
|
Sasuke
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Апр 2004 07:03
Успокоих се. Трябва да се чете просто, няма начин
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Апр 2004 07:04
Трябва...но трябва и компа да си поглеждаш от време на време.
|
|
|
|
|
Riven
|
|
В момента играе: Много и все различни неща :)
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Апр 2004 13:18
Като прочета някоя интересна книга чувствам удоволетворение от това, след което обаче обикновено лягам да спя, защото съм си "загубил" целия ден с четене и съм скапан.
___________________________________ "Който говори много, все ще каже нещо, което не е трябвало да казва.", Конфуций "Надеждата е нещо хвърковато - то, кацайки в душата - те намира - и пее свойта песничка без думи - и никога не спира." - Емили Дикинсън
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Апр 2004 16:36
Като свърша една книга, обикновенно почвам друга, която продължава историята. Ако няма такава книга ми е малко кофти, че съм я прочел, но пак си оставам доволен. Същото е и като изиграя някаква игра с хубава история.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
Existence
|
|
В момента играе: Medieval 2: Total War
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Апр 2004 16:40
Обикновено ако е била хубава (а аз други не съм чел) винаги ми е мноого гадно че е свършила... и обикновено сядам да си мисля... мечтая си И с една игра е същото... (ако е била с готина историйка)
___________________________________ Ahhh, she looked into your jingles, And saw what laid beneath, Don't try to save yourself, The jingle is complete
Fading gently, Jingling through
Nothing else can jingle
|
|
|
|
|
MetalGearRex
|
|
Мнения: 2086 Местоположение: Alaska secret underground military base
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Апр 2004 16:54
Po prинцип ме е яд, че е свършила. Но пък всичко си има край, който е неизбежен... Мисля си още малко за книгата и т.н. и почвам следващата.
|
|
|
|
|
Head_HunteR
|
|
В момента играе: Fallout: New Vegas
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Апр 2004 17:54
След като прочета книга сънувам кошмари, защото обикновено чета книги на Стивън Кинг. Иначе другите книги ако са били тъпи ги забравям на втория ден, а ако са били интересни търся да гледам и филми по тях.
|
|
|
|
|
The Dark One
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Апр 2004 16:56
He@d_HuNteR написа: След като прочета книга сънувам кошмари, защото обикновено чета книги на Стивън Кинг. Иначе другите книги ако са били тъпи ги забравям на втория ден, а ако са били интересни търся да гледам и филми по тях.
След като си прочел книгата няма голям смисъл да гледаш филм по нея, защото филма е окастрена и екранизирана според представите на режисьора, версия на книгата.
Аз по едно време четох Хрониките на Амбър, но спрях (не питайте защо), за което в момента много ме е яд. Днес хванах книгата от поредицата, до която бях стигнал (преди две години) и започнах да чета.
А обикновено, когато свърша дадена книга, около седмица я обмислям и след това вече мога да се захвана с друга книга.
___________________________________ ܚܤܠܝܜܐܟܚܬܗܠܜܢܡ Mors ultima linea rerum est Vulnerant omnes, ultima necat
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Май 2004 09:45
аз пък се надявам да има/излезе нова част от дадената книга, за да я прочета и нея
пп. така стана с книгите за уаркраф и диабло:))
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
PowerPuff_Girl
|
|
|
|
Заглавие: Re: Какво правите като завършите книга която ви е много инте Публикувано на: 01 Май 2004 12:16
Evra Von написа: Какво правите като завършите книга която ви е много интересна? Аз лично съм раздвоен.Не искам да свършва пък и ми е кеф че съм я прочел.
Ми, започвам друга от същия автор, след това още една....В един момент се фанатизирам и в стаята ми започват да се трупат купища книги...Например, последната ми мания беше по Балзак..Ужас!!Понеже не исках да забравя най-важното от книгата, започнах да пиша цитати по тапетите на стаята ми. Сега вече имам една напълно изписана стена с цитати! И смятам да продължа!!
|
|
|
|
|
fresh
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Май 2004 19:58
Ако е много хубава просто не искам да свършва .... става ми тъпо , а понякога почвам да я чета отново Не съм привърженичка на четенето и на други книги от същия автор. Разочаровам се. Така стана с "Алхимикът"
- невероятна книга. Сред любимите ми е , после четох "Вероника решава да умре" и "11 минути" на същия автор , но изобщо не ми допаднаха.
___________________________________ Ако можеш да бъдеш орел, защо ти е да си пръв сред гаргите?
|
|
|
|
|
SOVIETS_ARMY
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Май 2004 20:30
Почват се едни размишления как продължава живота на героите.Странно чувство.Това показва,че книгата е добра!
___________________________________ Memento mori!!!
Rivalry се нуждае от теб!Присъедини се сега!
"Щастие за всички даром и нека никой да не бъде пренебрегнат!"-Последните думи от една велика книга!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Май 2004 21:36
По принцип чета легнал и след като завърша някоя много яка кнгига,се отпускам и се опитвам да осмисля тва,което съм прочел и се наслаждавам на мига.След 3-4 минути ме хваща яд,че съм я прочел,а не съм си я оставил за по-нататък.Последната книга,която прочетох беше "Хари Потър и Орденът на феникса" през пролетната ваканция.Нещата,които ви описах по-горе се случиха...Сега съм на "Роувъррандъм" на Толкин,но е тъпичка,щото е предзнаначена за-по малки...Преди да я купя,забравих да прочета резюмето...
|
|
|
|
|
Phantom
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Май 2004 23:08
еми ако е моя я слагам във витрината да чака време когато няма нищо друго интересно за прочитане и да бъде прочетена пак. Ако не е моя я връщам и ми се иска да отида да си я купя когато пак ми се прочете.
___________________________________ "Когато критиците говорят, дори и авторът мълчи."
by Phantom
|
|
|
|
|
Dr Dracula
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Юни 2004 14:40
аз 4ета на периоди - напр. 2 месеца не поглеждам книга а следващите два само 4ета, дори не гледам тв и не пипам компа(е у4а малко естествено). И така в един хубав ден отивам до библиотеката, взимам 4-5 книги и ги по4вам. Кат свърша една веднага по4вам втората и т. н. после в мъртвия период(когато не 4ета(сега съм в такъв)) обмислям на спокойствие про4етеното.
___________________________________ But I feel I'm growing older
And the songs that I have sung
Echo in the distance
Like the sound
Of a windmill goin' 'round
I guess I'll always be
A soldier of fortune
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|