Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Апр 2004 08:06

AshamanBG написа:
Само внимавай пред кой си изливаш душата.

Спокойно! То малко хора ми разбират люлинския диалект! :lol:

Профил

Аватар
В момента играе: Белот ...
Заглавие:
Публикувано на: 23 Апр 2004 09:02

Бреи бреи , големи психолози станахте бе ... :!:

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Апр 2004 09:06

NoName написа:
Бреи бреи , големи психолози станахте бе ... :!:

Ми къде другаде ще си показваме гяволъците ако не тук! :)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Апр 2004 16:34

Не разбрах дали трябва да изкажа своята гледна точка или само да коментирам твоята? :?
Ще направя и двете .
Харесва ми до някъде начина ти на мислене. В някои неща си права. Други не ми допадат много , но ще запазя подробния коментар за себе си.

А мен какво ме дразни.
- Очуждението на околните към чуждите проблеми. Всеки си има едно на ум `нали е една педя по-далеч от мен` ....няма я съпричастността , разбирането , съчувствието...

- Превръщането на сериозните и понякога тъжни и трагични случки в иронични намеквания. Не всичко в живота е комедия.

- Когато единия от половете мисли не с главата върху раменете си и изрича неподходящи за конкретен случай реплики..

- Завистта.

- Подмолното `подливане на вода` ....

- Когато някой клюкари за теб зад гърба ти..

- Още много неща...

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Апр 2004 19:52

fresh написа:
А мен какво ме дразни.
- Очуждението на околните към чуждите проблеми. Всеки си има едно на ум `нали е една педя по-далеч от мен` ....няма я съпричастността , разбирането , съчувствието...

- Превръщането на сериозните и понякога тъжни и трагични случки в иронични намеквания. Не всичко в живота е комедия.

- Когато единия от половете мисли не с главата върху раменете си и изрича неподходящи за конкретен случай реплики..

- Завистта.

- Подмолното `подливане на вода` ....

- Когато някой клюкари за теб зад гърба ти..

- Още много неща...

Опитвала ли си с писане да предизвикаш съвестта на останалите?Или пък да разобличиш лицемерите, водоизливачите и клюкарите? Какво правиш, когато се натъкнеш на такива?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Апр 2004 04:29

Като начало "искам ИСКАМ искам ! много бих искал да видя ......." ахахахаха. Не бе сериозно
Та значи тези "неща" който ще напиша са малка част от и... можеби те ме нервят най-много .
-Ненавиждам да ме лъжат ^ ^
-Клюкаренето не толкоз - повече мразя да говорят глупости от мое име които дори не съм и изрекъл (това се случва мноого често)
Оффффффф леле колко съм зациклил немога да се сетя за повече неща тцтцтц...

Аааа м/у другото за "очуждението на околните към чуждите проблеми..." - бих помогнал на .... хора които знам ,че ще помогнат и на мен .
Мн. ясно , че няма да помогна на някой лебед , който ако аз съм в неговото положение най-много да ми каже "
"ааа духай бе робот"" или нещо от сорта ....
а колкото до "подливането на вода" - мисля , че това за голяма част от хората е ежедневие и .... предполагам повечето са посвикнали с това "всекидневие"
HF

i wont let u go

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Май 2004 11:11

Ами...(въздишка) такъв е животът...

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 05 Май 2004 20:38

Най ме дразнят някви завистливи тъпаци.Например оня ден изкарах 6 по географя и веднага почнаха да ми викат зубър!
Или пък(както е почти винаги де) не съм си учил урока,просто съм слушал в час и отговоря там нещо и пак "зубър,зубър".
Също много ме ядосва подмазването.Например някой по-голям каже нещо,аз почна да споря и онез викат,че той е прав...Страх ги е.Пък и повечето са дървени философи.Кат им кажа "Аре на бас" за нещо си,в което съм сигурен,те се ми викат "Аа,да,ти няма да ми дадеш парите!"Просто...тъпа работа.Или някой който счита,че всеки трябва да си приготвя лафовете два дена преди тва!Викам му нещо,а той се чуди дали вчера съм го измислил...*Пляс по челото*!
Също и да речем викам аз,докато някой говори нещо меко казано "фантастично",казвам "Къде беше чаршафа като се събуди?" и оня,баси тъпака,разпрая на останалите...*Пляяс по челото*...пита ги без въобще нещо даже да са казали "Къде беше чаршафа като се събуди?" и викат "Тва го измисли Жоро!"......Малееее...Пази боже таквиз глупци да ги има още!

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com