Тоя Радо е напаст... Разглеждам си аз и другите форуми и какво да видя - плъзнал и из всички... разбира се и там ръси същите дивотии ("с джианти и дриадс е мн имба с/у ъндеад и орц" хахаххахахахах хахаххах ха хах аххахах ха хах аххаха хах ах хахахаххах хах ххах ха ха ххах ах ха хах хса но комънт както се казва )...
STFU-n00b! = STFU-Rado!
P.S. Радо ламзЗз мсж ми в hoff за 1v1 с obs от форума да видят какъв си специалист .....
Asterix написа:ki®roman - той те предизвиква 1х1 ти му викаш 2х2 АТ , как да го тълкуваме това
Тълкувай го по начина ,който съм написал.!!!!Прочети внимателно и ще видиш че съм написал"че може И едно АТ да направим
П.П.Астерикс не се изказвай неподготвен
мда, много добре го видях и не се изказах неподготвен.
Но той ти казва 1х1 а ти споменаваш 2х2 - защо, това ми беше въпросът.
eeasss написа:http://rack5.free.evro.net/free1/eeasss/Zorg%20vs%20Olle_bird.w3g.w3g
ако на някой му се гледа
Ооооо! Ама ти ли си Зорг_бг ??? Засичали сме се неведнъж из чат канала... ^^
Между другото, СТФУ, тая информация за 1.15А от де я взе бе? Няма ни на сайта на близард, ни на батъл.нет. Сега ме мързи да влизам в батълнет и да видя дали има нова версич...Късно е все пак!
Прозяяяяяяяв!
vzek q e ot wcreplays.com btw az sam po4ti prez cqloto vreme away.. kato sam v battle.net
Баси феновете имам... и тайните ми никове знаят Двубоят е днес към 21:00 ... Колкото повече обсървъри толкова по-добре ... НО да не са лагави...
И така :
ДНЕС - 21:00 -> ПИРАДКО ИДВАЙ
ЕЕЕ къде сте бв Джи Джи Джи Джи ахахах къде си бе Габриеле омар батистута ахахха
Направо сте про Мр. и РАДО .... реве ми се имал 200 апм е йк'во .......иииииииииий прах
дам..мончо би ме 3 пяти..но втората игра ( като се оправи датата ще я пусна) ( или ти я пусни) я зе и с лага..щот кат лагна ми умреха 2 грунта и таурен и моя герой зе че се телепортите..без да съм давал порт
се пак гг )-по добър си от мен
Еми аре качете риплеи все пак да видим и ние за какво става въпрос
Спортните залози крият огромни финансови и психически рискове . Не залагайте ако не можете да си позволите евентуална загуба на пари .Ако имате проблеми с хазарта потърсете специалист .