Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Нов разказ с герои от форума.
Публикувано на: 19 Апр 2004 19:53

Здравейте,
аз искам да напиша един разказ с герои от форума! Той ще бъде фантастично-сатеричен разказ в реално време. Всички които искат да ги включа да пишат. Ще издавам следващата част на разказа всеки понеделник. Ще започна с 1-вата част на 26-ти април (понеделник :D). Обещавам, че ще има много продължения и всеки ще има смислена роля, а не просто споменаване! Е ... чакам ви! Записване до 23-ти април (петък). Хайде!

Профил WWW

Аватар
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
Заглавие:
Публикувано на: 19 Апр 2004 22:18

Интересно ми е какво се прави в един такъв разказ, щото не съм участвал досега (не съм хващал никой отначало). Затова се записвам! И какво трябва да правя сега? :D

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Апр 2004 09:47

И аз искам :D
Искам да съм някакъв Супер-Робот дето унищожава всичко наред (и да не умирам в втора серия :))

Профил WWW

Заглавие:
Публикувано на: 20 Апр 2004 10:47

Аз искам да съм командир или капитан на умиротворителски кораб... или нещо такова.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Апр 2004 11:53

Аз искам да съм древен почти изчезнал вид зъл пришелец, който се добира до кораб и след като изпие всичките му енергийни запаси отива на друг кораб (нещо като чума) и да може да се вселява в чужди тела.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Апр 2004 12:17

Аде и аз да се включа. Нека съм някакъв наемник, може би отличен убиец и изкусен крадец, който е добър снайперист и се промъква добре. Въпреки, че героят е наемник, може да работи и сам.

П.П. Да има разни свръхтехнологични джунджурии.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Апр 2004 14:43

Аха, сега герой трябва да си измисля! Ясно. Ами понеже автора на темата хич няма да го направи както трябва моя герой, или поне не и както аз си го представям, ще съм:
Пешо Пешовски (ударенията са на първите срички!) - Хуманоиден мутант с четири ръце и къса опашка, малка муцунка, зелен на цвят, носи оранжеви дрехи макар и всички да му се смеят за това (щото това му е работния костюм, иначе си има фрак с папионка, но го носи само на специални случаи!), каска с фенерче на нея, кафеви ботуши без връзки, а с лепки, щото не може да си връзва обувките сам, жълти ръкавици от тип "за миене на съдове". Техник по проводници и ел. захранване. Пилотира кораб, но кара само в права посока, щото не знае как точно "се завива" и чете по половин час упътването за да се оправи. А, забравих - малки цайси! Умее да се бие много добре - ляга на земята и се прави на умрял... От пори на ръцете си изпуска смрадлив гас, който е много неприятен на мирис и люти на очите. С бластер не уцелва казан за смет от две крачки, но се опитва... :live: Та нали има 4 ръце - пуца като на автоматичен. Има страст към ракетометите - щото са самонасочващи се! Много добър на MinesWeeper! Обича кибер-игри и е доста добър. Яде желязо, щото организма му го изразходва много бързо и неведнъж сам е наръвфлал собствения си "джуган" (компютър, за незнаещите). Органична материя яде главно от желязна чиния. :D Обича сладко и са му развалени зъбите заради това. Но ги мие редовно и след ядене дъвче Орбит, който възтановява рН и се опитва да ги поддържа здрави.
Засега стига с персонализацията! :lol:
Упс, май се престарах, а? :oops: Сори!
Или да си измисля друг герой?

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Апр 2004 16:50

Изненадан съм от нископроевения интерес, но се надявам с напредването на сериалчето да се намерят желаещи. С риск да ви разочаровам ще ви кажа, че не приемам предложения отностно героите ви. Аз ще ги създам, защото все пак аз пиша разказа и ще ми е много лесно, ако аз си измислям нещата а не ми бъдат задавани от други. Та ... тези които за сега са заявили участие ще ги уважа, но не и героите им! Хайде ... чакам още хора до петък!

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Апр 2004 17:27

Джон Крайтън мисля че първо трябва да се докажеш като автор ( тук де ) и чак тогава да чакаш наплив от хиляди хора . Чесно казано "фантастично-сатеричен " не звучи никак гот ( това е лично мнение ). А и да ти кажа веднъж седмично е просто умряла работа . Са виждам фен си на фарскеип ама и него го пускаха двапъти седмично .

There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Апр 2004 17:28

Mи добре! Щом тай ... нема да правя! Забравете я тая тема! Край!

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Апр 2004 17:32

Абе ти верно си синчето на някой . Ако мислиш че будиш некви симпатии в мен или чуство за вина просто можеш да ходиш да си пръснеш черепа !

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Апр 2004 17:41

Хахах идеята ми изобщо не е била да предизвиквам чувства в малката ти кратуна ... просто като се замислих наистинта 1 път на седмица е малко, но за повече немам време а и мозака ми нема да стигне а и ... бързо ще ми омръзне! Нема да пиша!

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Апр 2004 23:58

Джон, ако ти ще ги измисляш героите, ще пишеш разказа, при това на Фарскейп тема (тема, която аз много много не харесвам), ще измисляш героите НИ, то какъв е смисъла на "разказ с хората от форума". Виж, аз малко се улях с моя (но кажете, не е ли "ГОТИН"? :D ), но това не ти дава право да си ги измисляш ти. Не знам, може би така се прави тук, но според мен е тъпо и НЕзабавно за нас - твоите читатели.
Щом казваш, че няма да пишеш, приеми това като градивна критика за бъдещите ти творения (надявам се да имаш такива!).
Зло, ти май пък пишеш "злобно" само и само за да кажеш после "Ако щете ме наречете лош и зъл човек, но на мен не ми пука за вашето мнение!" или "Ако си мислите, че будите в мен симпатии или състрадание, жестоко се лъжете!". Така ли е? :D

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Апр 2004 12:59

Пиша каквото смятам за правилно и го пиша така както ми харесва . Във първия си пост изложих критика а не оплювах идеята . Но човека просто си търсеше предтекст да се откаже ! И какво се очаква от мен ? Да го разобеждава ? Е сори ама не е познал .

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Апр 2004 13:43

EviL, аз точно втория ти пост имах предвид. Първия си е супер!
Но пък ти защо си мислиш, че е искал да го разубеждаваш (то пък и точно от теб - "безчувствен, съсухрен злобил" :D ). Ако беше така, аз щях да отида при мама... :cry:
:D

Профил ICQ Skype

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Заглавие:
Публикувано на: 21 Апр 2004 15:59

Джони тъкмо си викам и аз да се вклю4а па ти зе 4е спираш темата

недей така бе 4ОВЕК !!!

:|

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Горд Пролетарий
Аватар
В момента играе: Serious Sam
Заглавие: Re: Нов разказ с герои от форума.
Публикувано на: 05 Сеп 2013 22:28

Джон Крайтън написа:
Здравейте,
аз искам да напиша един разказ с герои от форума! Той ще бъде фантастично-сатеричен разказ в реално време. Всички които искат да ги включа да пишат. Ще издавам следващата част на разказа всеки понеделник. Ще започна с 1-вата част на 26-ти април (понеделник :D). Обещавам, че ще има много продължения и всеки ще има смислена роля, а не просто споменаване! Е ... чакам ви! Записване до 23-ти април (петък). Хайде!

Аре малко отсрочка дай, че искам да се включа, а ся виждам темата... :D

Профил Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost