Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Фев 2004 19:37

Искам да отбележа ,че прякора не е задължителен и в ролята на Смърт е Undead dude.
Очаквайте следващата част утре.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Фев 2004 12:41

Traun написа:
...Смърт е Undead dude...

Well that is a good news! Мерси много!

П.п.
Death will take us all :twisted:

Профил ICQ WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Апр 2004 18:27

Глава 3
Пясъци на времето

Смърт яздеше с всичка сила към къщата на баба Вика ,която беше изживяла достоен живот и й бе време да си отива.Тук бих искал да отбележа ,че Смърт се е качил на скелетен кон.
В движение погледа на скелета с роба и коса(Смърт) съзря малка къщурка,Беше изградена от няколко дъски образуващи елипсовидна форма.
-Спри!-заповяда Смърт ,но като че ли коня не го чу, а продалжи напред.
-Стой!-извика пак скелета със знаете какво и дръпна много силно юздите.
-Спри дявол те взел(това е пълна изцепка защото се досещате ,че това е коня ,на този дето събира мъртвите)!-и дръпна толкова силно юздите ,че главата на кокалестото добиче хвръкна.
След като му изхвърча мозъчната част(ако имаше такава) барабар с главата тялото започна да се върти в кръг и за нещастие на полубожеството като спря да се върти продължи точно към една пропаст.
-Спри ,моля те-извика отчаяно черната фигура ,но "верния" му кон продължи и скоро скелета хвърчеше надоло.Тук може да сме щастливи ,че нямаше граждани от Синдержар ,защото той би казал:"Ебахти бунака" и оплюл пострадалия с нормалната за тях точност като го уцелва право в окото ,а ако е мазохист ще се метне и той.

Маглор обикаляше наляво и дясно чудейки се каде е плана му.
-Дявол го взел!-викаше той обзет от ярост-Толкова работа за какво!Да ги изгубя някъде!Къде са?
-В джоба ви ,сър-чу се глас зад него.
Тогава Вампира(Маглор) бръкна в джоба си и извади един лист хартия.
-А го търсих толкова време-елфа се обърна и видя слугата си-защо не ми каза?
-Извинете сър, но не исках да ви безпокоя докато се къпите.-оправда се слугата.
-Слуга защо се къпя с дрехите си?-попита вече отчаяния елф
-Не знам.-това беше най-точния отговор.
Всъщност искам да уточня ,че Маглор е сунамбу и в съня си е отишал и пуснал душа като студената вода го е събудила и го е накарала да се ядосва за плановете си.

Смърт се изкачваше бавно по скалата.Една стъпка, две стъпки,подхлъзва се 20 метра,пада и отново на горе.
Скелета падна още тринайсет пъти, като последния се наниза на косата си.Искам да уточня ,че когато падна Смърт извика като подивял и предизвика срутване на камани като голяма част го уцелиха.На четиринадесетият път скелета най-накрая стигна върха по образувалата се пътека.

Дризт играеше с приятелите си.
-Сега седни на този стол.-каза единият му прият и Дризт седна на един стол закачен на стрелата на балистра.
-Сигорен ли си ,че е безопастно?-попита разтревожено тъмния елф
-Не- каза приятелят му и натистна лоста, като запоследно видяха героя ни да лети с неоловима за човешкото око скорост.

-Така значи да почвам ритуала-каза младия духовен водач ,който сега щеше да получи някакъв знак.
Той се намираше на една полянка в чиято среда бе разположен метален котел с човешки размери.
-О ,духовете са силни-започна младока и изпустана доста голяма доза газове от задната си част-О ,да аз започвм да ги чувам-и пак изпусна една още по-силна струя-Още малко и ще видя краля на духовете-каза като пусна такъв газ ,че и огре би умряло.
И точно в тоя свещен момент се чу вик и в казана се очерта формата на елф,
-Какво по дяволите означава това?-запита младока

Маглор погледна плановете и разбра едно ужасяващо нещо-водата ги е унищожила.
-Нееееееееееееееееееееееееееееееее-чу се един много див вик от съседната баня.
-На теб пък какво ти има?-попита Вампира
-Къстрирах се с бръснача-отговори същестявото от съседната баня.

Смърт най-накрая стигна вратата и почука."Пак добре ,че съм смърт иначе отдавна да съм труп" помисли си страдалника и в този момент се чу един много приятен глас.
-Кой е?-попита той
-Смърт и съм дошъл да те прибера..-съобщи набързо измъчения скелет ,представяйки си вече топлото легло.
-Само момент.-отговори жената още по-мило.
След няколко секунди вратата падна върху Смърт и от дупката излезе стара жена с дъска ,на която бяха закачени пирони и започна да налага скелета.
-Умри по дяволите-викаше старицата и налагаше с цяла сила.
Тук вече нервите на Смърт тотално се скъсаха, хвана старицата и й каза;
-Астала виста ,бейби-и двамата изчезнаха.
След няколко минути Смърт спеше ,а баба Вика се печеше на бавен огън.
-Така се пада на всеки ,който прави тези номера.Искам да уточня ,че с бабата се печаха още около стотина човека.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Апр 2004 20:58

Радвам се ,че ти хареса ,но се опасявам ,че следващата глава няма да излезе скоро-седмица-две.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Апр 2004 21:26

Ще стана известен с това ,че не си спазвам сроковете :wink: .Както и да е ето я следващата глава.

Глава 4
Пясъци на времето.

-Сигурен ли си Найк?-попита Варваресника
-Да ,напълно!-потвърди джуджето
-Сигурен ли си ,че е безопасно?-попита пак Ейстил
-По дяволите човече това е само тоалетна хартия!-възмути се най-накрая Червената брада(Найк)
-Та ,за какво служеше?-каза Бялата смърт(Ейстил) и Найк започна да му обяснява за седми път за какво служи тоалетната хартия.

Черната цитадела на оркие се издигаше на много,много,адски много,ужасяващо много...сантиметри над земята.
-Пак ни биха.-отбеляза единия орк.
-Тези хора играеха нечестно.-оправда друг орк.
-Много нечестно-потвърди трети.
-Трябват ни нови карти-сети се каточели най-умния орк
-Ако си мислиш ,че в нов пакет карти ще има повече аса се лъжеш.-просвети го един негов събрат
-Откъде знаеш?-очудено попита другия
-Пробвъл съм се-призна си втория
-По дяволите!-въздъхна първия-Значи имаме нужда от нов водач ,който ще се бие ,а няма да играе карти.

-Излез твар, покажи се.Аааааааааааааааа!Излез, дявол те взел.Ааааааааааааааааааааааааааааааааа.-викаше и стенеше Ейстил над тоалетната чиния-Оооооооооооооооооооо!-чу се изведнъж един много приятен стон.
-Не забравяй ,не с ръка ,а с таолетна хартия.-напомни Найк.
-О, какво е меко и приятно това руло хартия-Каза Ейслор излизайки-Трябва да си вземем в университета такива.
-Но вие имате.-осведоми го Найк.
-Не знаех.

-По дяволите, счупи се!-каза Фириоко продавача-Бедната ваза!
-"С нея и черепът ти"-напомни Смърт
-Остави ми главата глей ква кочина-завайка се магазинера-колко време ще ми трябва да го подредя ,а?
-"Въпросът е колко ти остава"-поправи го Смърт
-Черепа ще заздравее ще видиш ,но тази баркотия няма да се оправи сама.-каза още по натъртено продъвача
-"Виж ,че ще заздравее ,ще заздравее ,но..."
-Какво ,но аз съм жив, нали във вените ми тече кръв!
-"И отрова"
-Черепа ми заздравява.
-"Няма да е достатъчно бързо с тоя скалпел в него"-заключи Смърт-"Аре да ходим"

Двата орка седяха един срещу друг.Баща срещу син.Маккагонорот срещу Каргат.
Маккагонорот бе облечен със снаяражение изцяло изковано от орки,докато Блейдфист бе с елфски меч и снаяражение изковано от джуджета*.
Битката започна и свърши бързо Бащата замахна ,но когато се срещнаха двата меча оркският се счупи на две и от силата на удара бронята се разполови ,а колана се откъчи в следствие, от което се видя зеленото дупе на Маккагонорот.Сещате се след това какво стана и след клането(Ако може да се нарече клане) се избра нов водач-Каргат.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------
*Ако ви интересува от къде ги е взел може да попитате кмета Восков ,който сега се намира на четири метра под земята в ковчег и с текила в ръка.

Ако съм обидил някой с разказите си sorry i peace.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Апр 2004 14:40

High_voltage написа:
Хахахаха!
Направо ти се чудя как може да измисляш толкова остроумни неща!
БРАВО!
Имаш невероятно хубаво чувство за хумор!

П.П. Къде се дянаха всички бе? Никой не поства тука! :(

Ей, ме тука!
Малко закъснях, ама карай:
Име: Фон Ван Стършел
Прякор: Стършела
Раса: Мутирал Гном
Тип: Селяндур, много псува. Общо взето нещо като Бай Ганьо
Божество: Ха,Ха! Нищо общо. Даже е сакат!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Апр 2004 15:54

The CROW написа:
Якоооо!Много яко!Само да попитам...ъъъ...кой е Смърт?Щото аз съм божество Смърт и подозирам, че съм аз :) Искам продължение!

Ми, доколкото разбрах Смърт е Умрелия приятел (Undead Dude) :wink:

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 15 Апр 2004 15:55

Хе хе много е готинко!!! :D :P Продължавай все така :live: :live: :live:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Апр 2004 18:14

Спокич CROW.В пясъци на времето нямам намерение да те включа ,но когато свърша с тях(пясъци на времето) започвам Баланс ,а там смятъм да те включа като един от главните герой.

За тези ,който още на са включени искам да кажа ,че ще се опитам да им намеря място в Баланс.Пясъци на времето ще свърши скоро така ,че няма да чакате дълго.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Апр 2004 10:22

Хехе много яко разказче. Има ли място за още един?!

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Апр 2004 11:45

1.Daemon
2.Dire Wolf
3.Горски елф
4.Друид-въркулак

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Апр 2004 12:22

†Хисарският поп† написа:
Хехе много яко разказче. Има ли място за още един?!

Би, трябвало да има, защото повечето хора са натикани в "Пясъци на Времето".
Значи в "Баланс" има място (това са имената на двата разказа).
П.П- Traun, ти вчера игра ли на Enemy Territoy?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Апр 2004 21:38

Не не бях играл и искам да се извия на всички чакащи продължението ,заради закъснението ,което ще се получи.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Апр 2004 22:06

Traun написа:
Не не бях играл...

Защото играх една игра и на първо място беше човек с ник Traun. (аз бях на последно (не си правете грешни изводи, това е заради връзката, иначе ще ви скъсам всичките :lol: ))

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Апр 2004 22:13

Май не само аз чета Star Wars.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Апр 2004 22:15

Traun написа:
Май не само аз чета Star Wars.

Явно...
П.П- И какво стана с разказа?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Апр 2004 22:20

Няма да излезе днес(разказа де).

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Апр 2004 21:28

Може и да не излезе вчера ,но днес излезе.
†Хисарският поп†,Dire Wolf и т.н. спокойно винаги има място за нови лица.

Глава 5
Пясъци на времето.

-Дали диша?-попита Маглор
-Не ,защо?-отговори слугата
-Уви ,но все пак живя много интересен живот-заяви Вампира
-Сър не смятам ,че смъртта още при раждане е интересен живот-намеси се пак прислужникът
-Разбери ги ,котки!.-заключи темата Маглор

Дризт се бе готвил от години за този момент.Сега щеше да докаже дали е мъж.Той бе вложил толкова години и ето ,че сега можеха да го издигнат в чин "Върховен главнокомандващ" и го разделяше само един тест от това.
-Сър, да ви повикам ли лечители за всеки случей?-попита единия слуга.
-Че за к'во ми е,готвил съм за всякакви опасности-огрета,вампири,магьосници....-отговори Сянката(Дризт)
-Ясно ,сър!-произнесе слугата и излезе от стаята*.
След това Дризт излезе на сцената да се докаже.

Днес всички ковачи работеха на пълен оборот ,за да приготвят достатъчно оръжие за инвазията.
-Кой ще нападнем последно?-попита слугата
-Джуджетата-отговори маглор
-Да питам ли защо?
-Не ,недей!

Сцената бе един голям колизейум.Голяма тълпа се бе насъбрала и чакаше представлението.
-Дами и господа,тази сутрин ще се реши съдбата на народа ни.-започна коментатора
Словото му бе дълго и отегчително и предполагам ,че никой от вас не иска да чува всички родове и връзките им с другите родове.
Докато представлението започна гледката беше следната-елфите заспаха ,а други(голямата част) отидоха да хапнат по един тутманик с бира(отврат нали) като само половината се върнаха.Сигурно се чудите, къде се дяна другата част- е отговорът е прост- или се бяха напили до довечер или бе свършил кукленият театър "Лека нощ деца".
-И сега нашият бъдещ водач ще се изправи срещу злите ни кучета-това оживи публиката и пострестна леко Дризт-те са кравожадни убйици, и сега ето ги и тях.
Пред Сянката бяха излезли две кучета.Като излезе срещу куче, човек първо гледа зъбите и след като се увери ,че са по-остри от шип се паникьосва ,но друго одивително нещо беше ,че зъбите бяха избелени.На вратовете си носеха каиши с шипове ,а лапите им бяха цяла планина от мусколи.Тогава публиката се втрещи от изумление ,а Дризт успя само да извика:
-Пудели?!

Два тъмни елфа седяха на една маса и си говореха най-спокойно ,докато пред очите им не изникна магьосник.Давате си сметка ,че когато видиш някой насреща ти способен да те прокълне,прати в друго измерение и т.н. побягваш панически ,но пред очите им се случи нещо ни чувано,ни виждано от елф.Този магьосник държеше жезъла като буздоган и скочи да ги налага.

Дризт се биеше отчаяно с опасността да падне повален от....от..отегчение като чели.Пуделите седяха и го гледаха,а той не можеше и да ги доближи ,алергичен е към къчета, пък камоли обезопаси.
.Така си седяха те три дни и най-накрая кучетата заспаха ,а публиката вече бе престроила колизеиума,боядисала го наново и обзавела с най-модерните неща-маса,стол,тапицерия,климатик и т.н..
Бе избран главнокомндващия ,който ще поведе древния народ срещу ниския народ.

--------------------------------------------------
*След това слугата отиде да извика лечителя ,но понеже го нямаше извика конски доктор ,от който,слава богу,нямаше нужда.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Май 2004 20:43

Глава 6
Пясъци на времето

Двамата елфски пленници седяха в една мръсна килия.Цялата бе покрита с прах и антракс.
-Дали това нещо наречено антракс е опасно?-попита единият
-Глупак нали знаеш ,че шефа се беше лекувал с това.-получи отговор
-Да де ама кат стана въпрос за шефа с него ко стана?-зададе пак въпрос първия елф
-Ами нали знаеш умря казват ,че си вземал лекарствата рядко.-отговориха му

Един скелет седеше в пустиня и чакаше.Какво чакаше никой не знае ,но бе ясно ,че ако не го получи означав край на някакви негови надежди. Защо се налагаше да чака толкова дълго?
Изведнъж от небето се спусна върховният бог.Той беше целия в злато ,а на външен вид по красив от него няма.Великият яздеше една мършава птица два пъти по малка от него останала почти без пера.
-"Добре дошли Админестраторе на малкия ни свят."-полубога говореше с администратора на вселената.
-Искал си отпуска така ли?-започна направо админа-Искаш да си починеш?
-"Ако е възможно."
-Тук си от 356 723 000 години мисля ,че си заслужил месец почивка.
-"Благодаря!"
Скелетът каточели се ободри и радост се изписа по черепа му(не беше трудно да се види) след ,което изчезна.Админа се ухили и каза сам на себе си:Сега да видим как ще се почувства човек в отвъдното?

-Добре тъмни мазнета сега говорете!-каза едно джудже доктао извеждаше затворниците.
-Нищо няма да кажем.-заядоха се тъмните елфи
-Бой с бича!-чу се един глас

-Дризт готов ли си?-попита Маглор
-Да сър и бих искал да отбележя ,че тактиката е отлична.-отвърна Сянката(Дризт)
-Добре тогава напред към моята попеда.-извика Маглор
-Шах-мат-зави Дризт
-Подяволите пак ме би ,но не мога да разбера защо пешките на белите се телепортират-каза Вампирът(Маглор) ,който играеше с черните.
-Сър ,не съм измислял аз правилата-заяви Дризт ,който знаеше игрта много добре ,но не обичаше да губи.

-Е елфи решихте ли да говорите-попита пак джуджето.
Клетите изморени нещастници седяха пребити.
-За нищо на света-отговориха гордо.

-Отиваме към пещерите на джуджтата-обясняваше Магло-всички напред.
И всъщият момент хиляди войници тръгнаха към домовете на дребния народ.

-Ясно е ,че няма да говорите и затова ви пращаме специален човек.
Всъщият момент от вратата се появи един магьосник.Двамата го разпознаха веднага-лудият с жезъла
След две минути те си зпяха всичко.Какво гие накарал да проговорт все още е спорен въпрос ,но от всички тези са останали само две:
1.Грубите думи на Ейстил
2.Непоносимата воня на всички подпочвени създания идваща от чорапите на магьосника.
-Щом ще ни нападат да се приготвим-каза Найк и тръгна към оръжеината.

Бяха се сабрали двете армйи-на джуджетата и на елфите.
Битката бе жестока хвърчаха тела,глави,ръце,крака и полови органи.Много умираха и се моряха.Герой падаха и на тяхно място се изкачваха други.Битката бе в разгара си.Изведнъж дребния народ усети ,че губи.Всички джиджета тръгнаха да се евакуират тихо от снежния връх към пещерите.
Изведнъж един елф извика:радостно с цяло гърло.Естествено това направи голямо раздвижване на снега или иначе казано лавина, която помете войската на тъмните ,а джуджетата не бяха пострадали ,защото се намираха в пещерте когато се случи този инцидент.

КРАЙ

Очаквам мненията ви по пясъци на времето-коя глава ви хареса най-много,какво ви харесва,мнения по главата и т.н.

Сори за грешките ама го написах набързо.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Май 2004 14:17

В тази глава нямаше много хумор (освен това за половите органи :lol: ), но като цяло The Sands Of Time ( :wink: ) стана доста добре. Очакваме следващата част.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com