Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Апр 2004 21:28

Аз имам едни свободни вампири и доста силен герой, но още не съм подписал договор с никого... има време.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Апр 2004 21:39

Reaver написа:
Аз имам едни свободни вампири и доста силен герой, но още не съм подписал договор с никого... има време.

Време има, време няма - зависи от гледната точка :lol: А за съюз май не останаха много избори.

in ihrem Blute steckt ein Speer,
blutet leise in das Meer

The Rivalry - онлайн портал и списание за гейминг

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Апр 2004 21:47

Rand_al-Tor ти сам ще разбереш дали в коремчето на моя любимец има въздух :wink: :wink:

LoK]TheGuardian само гледаи накрая фантомчетата да не ти подпалят замачето ( нали четеш частите ) :D :D :D :D

Reaver да видим коя ще бъде твоята раса саюзник ( интересно ми е ) :?: :shock:

Абе хора измислих некви правила за войните междо расите ( междо расите на различни автори ) ама трябва да ги дообработя ! Приемам свежи идеи !

Дали ще се появи днес The_prophet ?

There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 07 Апр 2004 22:43

Хехехехе наказанието за нарушилия нашия договор ще бъде жестоко:)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Апр 2004 22:51

Зло, изпрати ми правилата да ги погледна, моля. Аз смятам да чакам най-подходящият момент. За сега нямам врагове и няма смисъл да сключвам примирие с някого, тъй като не съм във война. Изглежда само аз не съм си донесъл гневът на Ромул, така че имам малко предимство. Единственото, от което може да се страхувам са Ездачите от Памена, но това едва ли ще стане. И запомнете, че примирията са краткотрайни и с тях освен привилегии идват и задължения...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Апр 2004 22:54

Моето съдружие с ездачите на пророка означава главно взаимна защита, което е доста важно! Поне не се обвързваме с много сметки ние :wink:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Апр 2004 23:15

Сега се сетих за нещо което искам да питам отдавна: На колко време е равна една година в разказа?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Апр 2004 23:21

Една година в разказа е равна на осем бойни продължения . Демек осем продължения изцяло в битка са равни на една година . Това е по логика че воените деиствия се развиват бавно и изискват време . Поне така мисля аз !

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Апр 2004 08:10

Това е логично, Зло, но невоенните продължения като колко дълги се считат в случая? Примерно пет военни и три невоенни правят ли година?

Профил

Аватар
В момента играе: Fallout: New Vegas
Заглавие:
Публикувано на: 08 Апр 2004 09:24

Ше ви премачкам армиите като парен влак. Само драконите са трудност. Между другото в замъка си съм инсталирал гигантски балисти, които осигуряват някаква защита срещу драконите. А пък и лъка на Стипур рядко пропуска :lol: . Ако стане тука едно съюзче ще мога да воювам с драконите и на бойното поле.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Апр 2004 10:53

Още един въпрос, който ми се стори много наложителен. Възможно е да си го обмислил в бъдещите правила по воденето на войни, но все пак да питам: Наистина ми е много интересно как ще се избира победител и от какво ще важи! Дали от някакво гласуване като дуелите или от самите разкази!?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Апр 2004 12:32

Хора просто нямам идея как да направя войните между двама автори . Четири пъти писах правила и като ги прочета все ми изглеждат смешни . Аз се предавам . Единствената ми идея те да се водят по взаимно договаряне . Пример. Автора Гошо праща продължението си в което напада Пешо на Пешо ( на личната разбирасе ). Пешо преглежда продължението и отсича дали е добро или кое нему харесва . Гошо оправя лошите неща и побликува часта после същото прави и Пешо . И така всеки от тях пуска по четири продължения в който се говори само за войната междо тях . Накрая всичко завършва с дуел ! Ако всички пишат на логиката да е интересно а не да са победители тогава всичко ще е ок .

И пак казвам ако имате идеи нека ги чуем !

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Апр 2004 12:44

Знам, че ще прозвучи тъпо, но нека всеки да изтъкне доводи защо той ще спечели... Идеята на Злото е по-добра.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Апр 2004 13:55

The_prophet виждам че не си влизал в нета ( във форума ) но знаи че времето ти тече . Имаш време да постнеш часта си до 20:00ч и после аз поствам моята !

Даваите идеи за воденето на войни междо авторите !

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 08 Апр 2004 20:40

Айде бе The Prophet закъсня тоя дето е след него да поства(мисля че беше The Dark One).

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Апр 2004 20:47

Дам, жалко, че не писа, това значи ли, че аз ще описвам договора в Тъмната крепост или от нас си зависи?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Апр 2004 20:56

He@d_HuNteR написа:
Ше ви премачкам армиите като парен влак. Само драконите са трудност. Между другото в замъка си съм инсталирал гигантски балисти, които осигуряват някаква защита срещу драконите.

Успокой се, с теб май повечето хора си имахме сериозен разговор за божествеността на 7-метровия нечестивец с артефакти за защита от повечето (да не кажа всички) видове щети, сега пък гигантски балисти срещу единствената слабост - драконите. Ще те помоля поне това да не слагаш, то се е видяло, че другото няма да оправиш. Знаеш ли, мислех, че си си взел поука от критиките ни по отношение на нечестивеца-полубог и после за тридесет и двамата, справили се с многократно по-многобройни войски, но не би... Старай се в бъдеще да възприемаш критиката като такава, не като обида, защото подобни балисти, артефакти и други само развалят баланса и оттам самия разказ, а аз искрено се надявам това да не става.

Значи май ще трябва главният нечестивец да изгуби някак си артефактите, бойците му да станат около два пъти по-слаби и балистите да се счупят до една по пътя към замъка, защото трябва да запазим баланса - основата на интересния разказ. Все ще измислиш нещо, няма да ти се мешам повече. Някоя черна магия например, ММ13_666 и вещиците могат да помогнат с това :P

Старах се да бъде максимално обективен, така че не мисля, че имаш право да се обиждаш :D

in ihrem Blute steckt ein Speer,
blutet leise in das Meer

The Rivalry - онлайн портал и списание за гейминг

Профил WWW

Аватар
Местоположение: location: У гъзЪ на геЙографията!;) function: "clean the street" master
Заглавие:
Публикувано на: 08 Апр 2004 21:02

Хора следя разказа от доста време и до сега се получава много добре. Идеята също е перфектна, бе мноо ме кефи! Продължавайте в същия дух, аз бил желал да се включа, но като гледам няма да стане в скоро време, защото никой май няма да се отказва... Нищо, ще се надявам. :D

Human_Paun4o написа:
Ne sam rasist,obijdate me! :x Az daje sam protiv rasizma,mangalite,negrite i drugite podobni jUvotni!

;]

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Апр 2004 23:37

Такам виждам че продължение няма следователно до час ще пусна моето .
Ловецо вслушаи се в критиката ( това не е вид обида ). Както се досещаш това е преди всичко разказ и чак после игра . Тук победителя е този който пише най-звладавящо и интересно !

The_prophet както се забелязва закъсня . Следователно получава жълт картон .

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Апр 2004 00:29

Мисля, че героя на ловеца в момента е доста лесен за убиване. С всичките тези джунджурии по себе си, той трябва да е адски бавен, което дава възможност на всеки негов враг, по-леко въоръжен и по-маневрен да го остави да се измори докато не се просне по очи и после да му махне короната и да му забоде нещо в главата, което ще го довърши. 8) Това е плана за битка с него, да се опитваш да го надвиеш със сила си е просто идиотщина, освен ако не си 10 метров демон или нямаш двутонен дракон :)
П.П.Още обмислям дали да сключа договор с някого...чудя се дали ще има добри предложения.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com