Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие:
Публикувано на: 29 Мар 2004 22:03

Евил,10x за съвета,ей ся ше почна продължението...а между другото,искам сега да излеза на Горната Земя...Разрешено ли ми е?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Мар 2004 22:07

Ами да разрешено ти но явно ще трябва да направиш доста дълго продължение защото трябва да се отбиеш и през "Мрчната крепост"( там можеш да подпишеш договор с някоя неутрална лоша раса или да пинеш една гореща кръв :twisted: ). Това за Мрачнта крепост нали го знаете ? Ако не погледнете на първа страница . Или я подобре аз да ви го кажа . Веднъж на всеки две части можете да посетите горната земя . Веднъж на всеки две части трябва да посетите Мрачната крепост .

There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 29 Мар 2004 22:17

Добре де ама имам още един въпрос...кои са неутрално лошите раси???Нали не са онея на Земята огряна от слънце??
ЕДИТ:
Най-добре ела в /server irc.unibg.org /j #pcm

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Мар 2004 22:21

Са нямам време . НАчи неутрални са тези които неса заети ( пример Вишите нечестивци ) ! Това разбирасе не значи че можеш да си ги присвоиш или поробиш !

Профил

Аватар
В момента играе: Белот ...
Заглавие:
Публикувано на: 29 Мар 2004 23:10

Iak razkaz ste napisali .........

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Мар 2004 23:31

Благодаря, MM13_666, трябваше ми малко подкрепа на самочуствието за да почна да пиша.
EviL, може ли чак на 3тата или 4тата част моят герой да се отбие в мрачната крепост, защото той е малко нов в този свят и не знае още за нея, пък и съм написал вече 2ра част и не ми се поправя и преработва(което е истинската причина). На моя герой съм му измислил повод да отиде в мрачната крепост при първа добра възможност. Също така малко му задълбах историята и не искам изведнъж да го тиквам веднага в политически интриги и разни други интриги.

Профил

Аватар
В момента играе: Fallout: New Vegas
Заглавие:
Публикувано на: 30 Мар 2004 10:21

Може ли и аз да се включа като 11 герой. Ще съм някъв ангел, изгонен от Рая и ще съм приел човешки облик. Ще имам две три спициални умения: 4 пъти по-силен от нормален човек, мога да скачам на големи разстояния, не се влияя от телекинеза и телепатия, както и умствен контрол.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Мар 2004 11:45

He@d_Hunter, аз не мога да кажа дали ще можеш да се включиш като играч, но тоя герой няма да мине със сигурност. Ако ти позволят да се включиш си направи герой по правилата в началото.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Мар 2004 12:47

Абе, хора, не знам! Мога само да ви разваля темата. Силно съм притиснат от времето и като напиша някоя глупост ще съсипя темата. :cry:
П.П- TT2 извинявай. Въобще не съм искал да се караме.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Мар 2004 12:51

Сега какво, ще се отказваш ли?
Може да пишеш когато имаш време, а после просто да го пуснеш.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Мар 2004 13:50

Тъмния с теб се разбрахме на личната . Разбирам че времето ти е ограничено ( на кой ли не е?) и затова приканвам Drizt да приготви своята част и да бъде готов да заеме мястото ти за тази врътка . Но моляте пусни едно предопреждение ако нямаш възможност да пуснеш своето продължение навреме.
Едно правило се променя . Вече мрачната крепост е позволено да се посети на третото продължение . Пример . Пускам първа част следва втора част и на третата част моя герои задължително трябва да посети Мрачната крепост и дори и само зада пие една вода !!!

Както обещах сега ще пусна проектите на правилата за дуелите .
Първото правило е че дуелите могат да започнат най-рано след като всеки автор е побликувал две продължения .
Как започва един дуел .
Автора желаещ да осъществи дуел с някои друг автор пуска събщение в тази тема ( обсъждания и мнения )( пример " Искам да се дуелирам с героя на Evil" ). Предизвикания на дуел автор отговаря кратко и ясно дали иска такова нещо да се осъществи ( пример " Аз Evil съм съгласен да ти спукам задника демек навит съм на дуел ). Ако предизвикания автор се съгласи следва гласуване . Всички автори се задължават да гласуват ( освен двамата които ще се дуелират ) като в поста в които гласуват трябва да кажат дали са "за" или "против" дуела , кой да победи и дали победения герой да загине . Автора победител получава правото да опише битката в едно от своите продължения а загубилия автор е длъжен в последното си продължение да остави героя си на подходящо място ( пример-" И Гошо стигна долината на смъртта в очакване на Пешо " ).
Автора победител получава правото да реши съдбата на клана на победения автор ( пример " И Пешо след като погуби Гошо и ПОРОБИ клана му Д'Гошко , Пешо стана властелин за замъкът му Черния Геш ")
Не е никак желателно победителя в дуела да опише смърта на вргът му ( или само победата ) по позорен начин ( пример " Пешо леко въртеше меча а Гошо с калпави движения се опитваше да се защити ).
За тези правила значително спомогна Ривър ( благодаря ).

NoName благодаря за положителното мнение .

Сега да отговоря на остналите въпроси .
Ловецо (He@d_HuNteR ) знаи че в отговора ми съм абсолютно неутрален по относшение на старите ни караници . Сега говоря като ораганизатор . За момента е просто невъзможно да се включиш . Вече сме десетима човека и е доста сложно и объркано . Бих ти запазил място ако някои се откаже но такова нещо няма да направя защото ще уручасам проекта ( пък и е обидно за останалите а и за мен ).
Ако някои ден се включиш в проекта то ти няма да можеш да описваш приключенията на този паднал ангел и това е така по две причини . 1 Расите са много точно определени . 2 Всеки би желал да си съчини собствена раса но тогава ще стане ужасна мешавица .

Ако някои мисли че няма да се справи по-добре още сега да си каже . Просто по този начин той няма да ни кара да чакаме а и той самия ще е по спокоен и няма да се притеснява че не може да пусне всоето продължение .

И както вече казах ако някои не е съгласен с нещо в поста ми спокоино да си го каже зада обсъдим какво може да се направи !

Профил

Аватар
В момента играе: Fallout: New Vegas
Заглавие:
Публикувано на: 30 Мар 2004 14:03

Искам да се извиня, че си съчиних раса, но просто си помислих, че всеки трябва задължително да е различна раса и затова си измислих някаква друга.
Ае ако някой се откаже да ми пише ЛС да играя на негово място.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Мар 2004 14:24

Ако, намеря свободно време ще скалъпа набързо някакъв разказ, но далеч няма да е с високо качество. (ех, кога ли съм писъл нещо с високо качество) Така, че не смятам да излизам от срокове! :wink:

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 30 Мар 2004 19:16

EviL мога ли аз да пусна продължението си ако до утре The_Prophet ne пусне своя разказ?Щото моя вече е готов.....

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Мар 2004 19:42

[LoK]TheGuardian ами виж сега трябва да спазваме редът ( въпреки че се получава че аз не съм го спазил ) .

Ето редът ( който не се е променял от миналата страница ).
1 Reaver
2 [LoK]TheGuardian
3 ТТ2
4 The_prophet
5 Evil.
6 The Dark One
7 Drizt
8 MM13_666
9 DEBILCHO
10 Deywona

Само похвали можеш да отнесеш от моя страна че се държиш сериозно и си написал вече следващото си продължение . Ако искаш редактираи го и напиши още едно и направо ги пестни на едно ( все едно са една част ).
А The_prophet явно днес няма да се появи . С това твърдени съм наясно че може да има технически проблеми . Затова ще му дам още един два часа ( демек до 22:00ч. днес) преди да постна моето продължение . The Dark One бъди готов да постнеш своето продължение утре ( или веднага след мен ).

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Мар 2004 20:04

EviL току що си скалъпих мойта скрап, става ли сега да я пусна. Мързи ме (ех, мързела е големо нещо) да си поправя разказа (а има много за оправяне). Стана много зле. Все пак ако тръгна да го поправям ще трябва направо да пиша нов разказ, а както казах преди малко ме мързи, а и нещо ми я няма музата :(

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Мар 2004 20:39

The Dark One даваи ти си на ход ! :lol:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Мар 2004 20:49

EviL написа:
The Dark One даваи ти си на ход ! :lol:

Каква е тази емотиконка: : " :lol: "?
Да не се шегуваш?

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 30 Мар 2004 21:04

The Dark One,имам няколко забележки към теб:
1.Битките са...Как да кажа,просто само от контекста може да се разбере,че има битка :? :lol:
2.Малко си се объркал...Мисля,че Личовете не са християни и още по-малко лич да каже "Света дево"!...Доста нелепо
3.Доста правописни грешки...смъртта се пише с двойно т!
Е,без тези работи,които не са много сериозни(освен първото-помисли в/у него),ако ги изключим разказа е добре свършена работа!
-
EviL,кво да кажа...Страхотно.Забележки почти нямам...с изключение на 3-те звездички(*).Можеше да ги добавиш в скоба,ама нищо.Пак е добре.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Мар 2004 21:17

Опитите са пътя към успеха (критиките са много важни)!
1- Не съм се хвърлял да описвам битките, защото просто нямаше важни битки, но следващия път няма да правя такава грешка.
2- Това за "Света, дево" и аз не исках да го пиша, само че не знаех какво друго от сорта да каже (не само аз съм допускал тази грешка).
3- Според мен EviL e допуснал повече правописни грешки, но това си е лично мое мнение.

Според мен съм се изложил. :oops:

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com