Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие:
Публикувано на: 15 Мар 2004 21:07

Хора,много съжалявам!!!Отсъствието ми бе породено от много големи тъпотии.Първо winboz-а ми се прецака,след тва записах XP което пък е супер гадно,а накрая-наложи се формат на С заради над 600 вируса.Най-гадното обаче е че продължението на разказа ИЗЧЕЗНА!!!
Моля да ме извините за проблемите.В най-скоро време ще ви дам и шеста част!!!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Мар 2004 21:15

[LoK]TheGuardian написа:
Хора,много съжалявам!!!Отсъствието ми бе породено от много големи тъпотии.Първо winboz-а ми се прецака,след тва записах XP което пък е супер гадно,а накрая-наложи се формат на С заради над 600 вируса.Най-гадното обаче е че продължението на разказа ИЗЧЕЗНА!!!
Моля да ме извините за проблемите.В най-скоро време ще ви дам и шеста част!!!

Надявам се пич,щото се чудех какво става с тебе.Очаквам новата част с нетърпение...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Мар 2004 22:36

Кофти ситуация Дард. Ама ти пиши ей. Не ставай като Мат.

Профил ICQ Skype

Заглавие:
Публикувано на: 15 Мар 2004 23:11

Ето част 6(не е дълга колкото я бях писал,ама нали знаете кво стана...):
---
Джак Спароу продължи на запад.През това време Луис Де Савона приготвяше “Жана Д’Арк” за издирването на пиратът.
-Абе кой беше тоя?-попита Уйлмор.
-Де да знам…Някъв смешко.-отговори Резидент.
-Олеле!!!Ама вие не знаете кой е тоя ли бе?!-разпали се Лонгшанкс.
-Не,Джо.Може би ти ще ни просветлиш?-отвърна Резидент.
-Та това е Джак Спароу!Капитанът на “Черната Перла”!!!
-Бас ловя,че ще спука Блек!!!-каза Уйлмор.
Джони устреми яростен поглед към Лордът.
-Ама ти наистина си просиш големия бой!!!-извика той като се нахвърли върху Уйлмор.
Заби му силен удар в ченето и отстрани изхвърчаха няколко зъба заедно с доста кръв.
Уйлмор се ядоса и налегна Джони със силните си удари.Те нацелваха корем,глава и гърди.
Морякът се строполи на земята.Отвсякъде му течеше кръв.
Уйлмор победоносно вдигна ръце.
-Сега виждаш кой е по-силен,нали!?-с лукава усмивка каза той.
-Дъртак прост,сега вече си мъртъв!-отвърна Джони и се изправи.
Почнаха серии от удари.Двамата паднаха на горещия пясък,но не спряха да се млатят.
По едно време изглежда Уйлмор взе връх и стоеше върху Джони.Забиваше му невероятни юмруци.Джони едва ли не умираше,но нещо странно се случи.
Изведнъж Уйлмор спря побоя си над Джони.От корема му се подаде меч.Зад него стоеше Блек.
-Надявам се не те е наранил.-каза пиратът като прибра меча в калъфа му.
-Не достатъчно.-каза Джони с усмивка под мустак.
-Качи се на “Морско Зло”.Вече си един от екипажа ми!А…Тези тук-каза той като посочи Джо,Резидент и Димиртий-закачат ли ти се?
-Не.Остави ги.
Двамата се качиха на кораба и потеглиха.
-Три дни…Три дни!За само три дни се случиха толкова много неща!Първо Джони,след това “Черната Перла”,вие,последва Джак Спароу а за черешка-Блек взе Джони!!!-крещеше Резидент.
-Спокойно-каза Джо.
Докато тримата спореха кой имал най-гадни дни,”Морско Зло” засече “Жана Д’Арк”.
-Каладрон!-извика Блек.
До него довтаса Калалуей.
-Да,сър.
-Знаеш процедурата.
-Хайде на оръдията!Бруно вземи хората си,Папи-ти също,и започвайте абордаж!
-Да разбием тъпите франсета!!!-крещяха всички пирати.
-Няма да се предадем!-надъхваше пък Савона своите хора.-Кои сме ние?
-Французите.-отговориха другите.
-Не ви чувам!
-Французите!
-Кои???
-Французите!!!
-Я пак!
-ФРАНЦУЗИТЕ!!!
-Така ви искам!-зарадва се Луис.
Французите застанаха на оръдията и почнаха обстрел над “Морско Зло”.Оръдията на пиратите обаче бяха много повече.
Изглежда Блек и екипажа му надделяваха.Абордажаджиите вече ходеха по дъските и започваха битките с французите.
По едно време се чу непознато оръдие.Последваха още.Снаряди дупчеха корпуса на “Морско Зло” отзад.Там беше английския “Одисей” с капитан Кирил Велики,който имаше българско потекло.
Англичаните се качиха на пиратския кораб и ръгаха когото им падне.Хванаха в плен Блек и Каладрон.
Пиратите,които бяха на френския кораб,се отчаяха и умираха с погледи,устремени към Кирил.
-Така!Кой бил тука!!!Каладрон Какалуей и самият капитан Блек!-зарадва се Кирил когато вече всичко се бе затишило.
Блек се изплю в лицето на Кирил.
-Глупак,не знаеш,че ще те убия!-ядоса се пиратът.
-Може да изглеждам спокоен…-той насочи револвера си към крака на Блек-…но винаги избухвам.-той натисна спусъка и Блек оглуши с агонията си околностите.
Капитанът на “Морско Зло” се издърпа от ръцете на моряците и се нахвърли върху Кирил.Почна да го налага със силни юмруци и го остави в безсъзнание.
През това време “Жана Д’Арк” бе напуснал бойното поле и се оттегляше към Бордо.Оцелелите пирати връхлитаха на моряците и ги пребиваха от бой.
-Никой не може да ме победи!НИКОЙ!!!-крещеше Блек.
-Мислиш ли?-каза познат глас зад палубата.
-Кой си ти?-пита Блек като се надвеси от палубата.
-Джак Спароу,капитан на “Черната Перла”.
---
Следва продължение

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Мар 2004 23:19

Хех, страшно е! Много ме кефи и почти нямам поляквания, ама много юмруци се раздават, отпусни и някой и друг ритник.

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Мар 2004 09:43

Dosta e dobro! :wink:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Мар 2004 13:56

Кой от форума беше Уйлмор? Горкият човек! А, аз съм "в последната дупка на кавала"! Рятко ме споменават и при мен няма обрати (не, че се оплаквам, но не е честно)!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Мар 2004 17:56

Супер е!Дарк Уан на 2 ра страница има не пълен списък на героите

и никога не бих се отплатил

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Мар 2004 18:20

SmokE_CreW написа:
Супер е!Дарк Уан на 2 ра страница има не пълен списък на героите

"Мерсю, мусю!": )))

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 17 Мар 2004 21:45

Айде 7-ма част!
---
Когато видяха Джак и екипажът му,всички онемяха.Блек знаеше,че това най-вероятно ще бъде краят на “Морско Зло”.
Когато Каладрон видя Спароу,той се катурна зад борда и плисъка на водата озари околностите.
-Прокетник!Избяга!!!-ядоса се Блек.Стана и вдигна пушката на мъртъв моряк.Насочи я към Джак.-Толкова лесно!Как лесно ще бъде просто да натисна спусъка и…-получи силен удар във тила и падна в безсъзнание.Зад него стоеше Марк.
Дерек нареди на своите хора да пленят екипажа на “Морско Зло”.
Не след дълго Блек и неговите подчинение стояха клекнали на колената си със оковани във вериги крака и ръце.
През това време на острова,където Резидент,Джо и Димитрий пребитаваха,отново стана случка.
Резидент бе отишъл да лови акули.Джо и Димитрий бяха сами в момента и стояха под сянката на палма.
-Кога ще се измъкнем?Защо не дойде някой кораб да ни забере,както при Джони?-питаше се Лонгшанкс.
-Спокойно…Нещо става.Преди малко се чуваха гърмежи наблизо.-отвърна Владимирович.
Нещо привлече внимание на двамата заточници.Чуха звуци като на плаващ кораб.Обърнаха се и видяха холандския кораб “Рок” с капитан Келог-едър с дълга брада.Той съзря острова и неговите “жители”.
-Хвърлете тук котва!-заповяда той на екипажа си.
“Рок” застана до острова.Джо и Димитрий повикаха Резидент и заедно се приближиха до холандците.
-Кои сте вие?-попита Лонгшанкс.
Келог го пренебрегна и погледна Резидент.
-Ти…ти си Резидент!-зарадва се той и се затърча към него.
Резидент бръкна в джоба си и вместо да отговори на прегръдката на капитана,той извади кама и я забучи в корема му.
За радост моряците не забелязаха това.Резидент направи знак на Джо и Владимирович да вземат пушката на капитана и да изтребят холандците.
Лонгшанкс се запъти към Келог докато Резидент се правеше,че го прегръща,и взе пушката от кръста му.
-Всички залягайте или ще измрете!Хвърлете оръжията във водата!-заповяда Джо като насочи пушката към моряците.
Те го послушаха и хвърлиха каквото имаха в морето.
Сега Резидент пусна Келог на земята и се запъти към кораба.Качи се и пое ремъка,като останалите го последваха.
-Към свобода!!!-крещеше Джо.
-Край на мъките и гладът!-извика Димитрий.
-Хора…Знаете ли,че извършихме пиратско дело?-попита Резидент.
-Да…И к’во от т’ва?!-отвърна гръмогласно Джо.
-Нищо…
-А…Резидент,тоя откъде те познаваше и защо го уби?-попита Димитрий.
-Преди бях на негов кораб,но той ме бутна зад борда.Убих го…за отмъщение.-отговори Резидент.
---
Следва продължение.....

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Мар 2004 22:41

Можеш и по-добре. Тва не е особенно интересно, но не е зле.

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Мар 2004 18:05

И двете части са яки.Мене малко ме нямаше и затова не съм писал.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 20 Мар 2004 21:59

Сори че не писал дълго време но съм доста зает.В скоро време следващата част!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Мар 2004 22:02

Ок. Ще чакаме.

Профил ICQ Skype

Заглавие:
Публикувано на: 25 Май 2004 21:47

LAST PART:
---
Морето тихо бучеше.Вълни се блъскаха в корпуса на "Черната Перла" и леко полюляваха кораба.
Джак Спароу бе седнал на една бъчва.До него на пода се бе излегнал Блек.Двамата,като да не повярва човек,говореха като близки приятели...Каквито са всъщност.
Някога били заедно в екипажа на германския кораб "Бертих".Капитан бил Фредерих Гергстер.Сух и суров мъж,но неповторим като командващ.
Така,те тръгнали към Перу-тяхна цел била да разкрият тайната на острови Хуан Фернандес.
Около крайбрежието на Аржентина,те се блъснали в подземна скала.Принудени били да спрат на остров Огнена земя.
Месеци отнело да поправят щетите,нанесени на кораба,но най-сетне успяли.Капитана решил да мине през Магелановия проток.Там била и грешката.
По пътя през протока,Фредерих забелязал изоставен кораб.Решил,че там има съкровища.
Напълнили всички възможни джебове и торби догоре със скъпоценностите.Тръгнали към собствения си кораб и...Били обкражени от пирати.
Кратка схватка-останали само Джак и Блек.Тъй като пиратите били на два кораба,решили да не убиват тези двамата-според тях били "надеждни кучета".Джак се качил на бъдещата "Черна Перла",а Блек-на "Морско Зло".
Двамата си говореха за станалото след раздялата им.
-Не можах да те позная...-каза Блек.
-Нито пък аз.Едва когато забелязах татуировката на ръката ти...-двамата бяха татуирали горяща змия в череп на своите ръце,в знак на тяхното приятелство-...Съжалявам,Блек...
-Няма проблем...
-Ще се реванширам!В знак на нашето приятелство,ще те направя мой втори помощник,наравно с Дерек!
-Това е толкова...Добре!-каза Блек,макар да не бе много доволен.
"Черната Перла" тръгна към остров Тринидад,за да отпразнува възроденото приятелство.
Е,не винаги щастието е съпроводено с добра съдба.
Близо до остров Мартин Вас,който бе "съсед" на Тринидад,"Жана Д'Арк" настигна "Черната Перла".Луис бе над неща като отказване.
Пиратите отрано забелязаха французите.Оръдията бяха приготвени вече,а дъски бяха намерили мястото си в ръцете на чакащи удобен момент за абодраж.
Двата кораба спряха.
-ОГЪН!!!-извика Джак.
Огромен залп от снаряди хвръкна към "Жана Д'Арк".Платна се скъсъха,корпуса се натроши,но това не отказа Луис Де Савона.
-Разбиите тези пирати,нека предсмъртния им вик се чуе до НЕБЕСАТА!!!-нареди Луис.
"Жана Д'Арк" имаше много повече оръдия от "Черната Перла",все пак бе фрегата.
Огромен тътен.Дим навсякъде.Мирис на барут...Когато се разясни пушека,ясно се видя-"Черната Перла" бе раздупчена като небето от звездите!
-DIABLO*!Да отстъпим,Джак,няма да успеем!!!-каза Блек.
Дерек предложи същото.
Джак Спароу прие.Все пак обществото печели,пък и той самия мислеше,да бяга.
Както никога преди,"Черната Перла" позорно тръгна на юг.Французите веднага се втурнаха в дива гонка.
Както се очакваше,пиратите бяха много по-бързи.
-Знам едно място,където ще съжалява,че ни е подгонил...-каза Блек.-Отивай към Магелановия проток!
-Сетих се какво ти е на ум!Така да бъде!
"Черната Перла" вече мина Фолкландските острови,а "Жана Д'Арк" още бе край залив Сан Матиас.
Не след дълго Джак и Блек спряха в средната част на Магелановия проток.
-Така като гледам,кораба наистина прилича на изоставен!-каза Блек,когато вече всички излязоха.
Наоколо имаше доста храсти и дървета.Пиратите се скриха край тях и зачакаха...
Появиха се французите.Всички видяха "изоставения" кораб."Жана Д'Арк" спря.Всички излязоха и се запътиха към,според тях,"съкровищницата".
Екипажът обираше каквото имаше вътре,а отвън зачака Луис Де Савона.Имаше лошо предчувствие.Погледна кораба и видя...Надписа "Черната Перла".
-Това е засада!-извика Луис,но бе късно.
Като хищници,пиратите изскочиха от храстите и се нахвърлиха върху французите.Луис пръв умря-куршум се заби точно в челото му.Той умря,но умря геройски.При изскачането на пиратите,той дори не трепна!
Като глутница вълци,пиратите влязоха в собствения си кораб и избиха всички вътре.
-Ха-ха,колко лесно!-каза Джак.
-Лесно...определено много лесно!-каза и Блек с усмивка.
Взеха всичко от кораба на французите и се качиха на своя.
Решиха,че най-доброто място,където могат да си поправят кораба е Валпарайсо.
Спряха на доковете и наредиха на двама от местните да им поправят щетите,като един от екипажа остана да ги наглежда.
Валпарайсо тогава бе малък пристанищен град.Имаше само една пивница,а къщите не бяха повече от двайсе-трийсе.
Джак и Блек влязоха в пивницата.
-Едно вино,моля!-каза Джак и седна заедно с Блек на една маса.
-Аз не обичам вино!Нека бъде ром за мен!-каза капитана на "Морско Зло".
-Contra gusto no hay disputa**!Но нека да поговорим още малко за станалото,след раздялата.Беше ми много мъчно...-Джак говореше,а Блек просто се бе загледал в една от сервитьорките.-Слушаш ли ме?!
-НЕ...н погледни това момиче!Направо не мога да си представя колко приятни са мелодичните звуци,излизащи между тези устни,в сравнение с глухото бучене на морето и ужасното свирене на вятъра в такелажа и скрипците!
Пък за Резидент,Джо и Димитрий нямаше почти следа.Резидент единствено бил намерен в плитчините на Карибско море-мъртъв.
Джо и Димитрий изглежда добре са се комбинирали-из морските истории са плъзнали слухове,че корабът Рок е видян...като пиратски,тъй като тогава той нападал испански кораб.
Наети са много капитани да уловят Рок-наградата била безценна...
*-По дяволите(испански)
**-Въпрос на вкус(испански)
---
КРАЙ!!!
Дано ви е харесало!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Май 2004 22:23

Всъщност,аз не бях видял последните две части и сега като ги отворих...
Да,разказа ми хареса,но моя герой излезе същия тъпак ,за какъвто го мислех и в началото ...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Май 2004 13:13

Браво Гард на ниво както винаги. Жалко че го приключи, имаше място за още доста, но ти си автора и сам си решаваш.

Профил ICQ Skype

Заглавие:
Публикувано на: 26 Май 2004 19:53

MM13_666 написа:
Браво Гард на ниво както винаги. Жалко че го приключи, имаше място за още доста, но ти си автора и сам си решаваш.

Ми,наистина имаше,но се занимавам с твърде много неща,за това реших поне тоя разказ да го съвърша.Пък и не трябваше да стои незавършен,нали;)
Слим,не знам защо мислиш,че героя ти е тъпак... :roll: :? :? :shock:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Май 2004 19:36

TheGuardian написа:
MM13_666 написа:

Ми,наистина имаше,но се занимавам с твърде много неща,за това реших поне тоя разказ да го съвърша.Пък и не трябваше да стои незавършен,нали;)

Е аре моля ти се не ми се прави(а може би си забравил кой герой беше моя :? ).
1.Издаде локацията на акостиране на кораба си,само защото се напи
2.Накрая като първия страхливец избяга пред надвисналата опасност.

Както и да е.Не искам да си мислиш, че ти се сърдя тебе.Във всеки разказ трябва да има и такива герои,но просто ме е яд(надявайм се да ме разбереш :) )

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 27 Май 2004 20:02

slim_k написа:
TheGuardian написа:
MM13_666 написа:

Е аре моля ти се не ми се прави(а може би си забравил кой герой беше моя :? ).
1.Издаде локацията на акостиране на кораба си,само защото се напи
2.Накрая като първия страхливец избяга пред надвисналата опасност.

Както и да е.Не искам да си мислиш, че ти се сърдя тебе.Във всеки разказ трябва да има и такива герои,но просто ме е яд(надявайм се да ме разбереш :) )

А,щом така смяташ,ок.
И само да ти кажа защо героя избяга...защото той и корабокрушенците са ключа към следващата част(продължение на разказа!)Не обещавам да е скоро,но то ще се появи!

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com