|
Заглавие: Публикувано на: 11 Мар 2004 19:06
Дам, съгласен съм. Спрете се бе, хора! Бе, честно и аз преди няколко месеца напраих един такъв, но усетих, че е тъпо.
Сега до теб - мноо ме дразни, че всяко съобщение го одебеляваш, просто едва ги чета! Ади, моля те спри вече, Мооооля!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
fresh
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=3120.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Мар 2004 19:18
Mat, da Demon написа: Дам, съгласен съм. Спрете се бе, хора! Бе, честно и аз преди няколко месеца напраих един такъв, но усетих, че е тъпо.
Сега до теб - мноо ме дразни, че всяко съобщение го одебеляваш, просто едва ги чета! Ади, моля те спри вече, Мооооля!
А пък аз мислих, че така и хората, имащи проблеми със зрението ще могат по-добре да разчитат гениалните ми постове ![Crying or Very sad :cry:](./images/smilies/icon_cry.gif) Е щом казваш - let it be!
___________________________________ Ако можеш да бъдеш орел, защо ти е да си пръв сред гаргите?
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
NoName
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=671_1696426624.jpg) |
В момента играе: Белот ...
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Мар 2004 20:29
Sto be , mene me kefiat , pak i ne sam zabeliazal da sa 4ak tolkova . Az dosega sam u4astval samo vav 2 .........
___________________________________ Only god can judge me , is that right ? Only god can judge me now . Only god baby , nobody else , nobody else .
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Sasuke
|
![Аватар](http://img.photobucket.com/albums/v513/ch0/avatar24118_6.gif) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Мар 2004 20:33
Това е творчески форум и след като тези разкази се приемат толкова добре(най-посещаваните са) не виждам проблем.
___________________________________ Когато ружите цъфтят, не виждаш другите цветя.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
MM13_666
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=3200_1250528310.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Мар 2004 20:52
И аз мисля че са си супер разказите с герои от форума.
___________________________________ Drink their blood,
Kill them all,
Send their souls to hell.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: "Разказ за разказ с герои от форума" с герои о Публикувано на: 12 Мар 2004 12:12
fresh__ написа: Уважаеми форумци,
Официално Ви умолявам да спрете с тия теми за разкази с герои от форума. Не съм си правила труда да броя колко вече са на брой подобните творения , но са над 50 Не ви ли писна - все в еднакъв стил? Е..допускам и възможността голяма част от форумците да се забавлюват по този начин ама мен ме хвана вече ортикария.. Надявам се да разгледате молбата ми. Пък ако не..здраве да е. Ще си я караме в същия дух и това е..
Искрено Ваша : fresh__
Е, намери се някой да им го каже най-после.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Phantom
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=3307.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Мар 2004 16:12
Според мен щом има хора, които искат да са герои в тях и ги посещават значи не са омръзнали. Освен това съм попаднал и на някои доста интересни
___________________________________ "Когато критиците говорят, дори и авторът мълчи."
by Phantom
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
fresh
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Мар 2004 19:46
Аааай чак сега светнах - държите преди да им се сложи край всички форумци да са участвали в минимум 5 ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) ОК.. ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
___________________________________ Ако можеш да бъдеш орел, защо ти е да си пръв сред гаргите?
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Phantom
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Мар 2004 20:51
fresh__ написа: Аааай чак сега светнах - държите преди да им се сложи край всички форумци да са участвали в минимум 5 ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) ОК.. ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
Не, просто докато има интерес към тях няма защо да се махат. Ако никой няма желание за дадена тема, то тя ще бъде изместена от първата страница и няма да ти дразни очите. Но ако има желаещи за нея според мен не е честно да си налагаш мнението _Фреш
___________________________________ "Когато критиците говорят, дори и авторът мълчи."
by Phantom
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
slim_k
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=2466_1276425665.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Мар 2004 00:27
Съгласен съм с Фантом,щом се приемат добре и хората искат да участват(дори след 10-ия такъв),защо да ги няма?Въпроса е да са оригинални,защото фентъзи темата започна да се изчерпва.
___________________________________ http://wkoz.net - rap shit 24/7
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Manny_Calavera
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=427.jpg) |
Мнения: 199 Местоположение: Велико Търново/Бл-град Occupation: Travel agent
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Мар 2004 03:10
Ok, spiram!
___________________________________ Революцията е запазена марка на човешката еволюция
шол мъст гол он
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
slim_k
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=2466_1276425665.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Мар 2004 14:00
___________________________________ http://wkoz.net - rap shit 24/7
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Manny_Calavera
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=427.jpg) |
Мнения: 199 Местоположение: Велико Търново/Бл-град Occupation: Travel agent
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Мар 2004 14:10
___________________________________ Революцията е запазена марка на човешката еволюция
шол мъст гол он
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
fresh
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Мар 2004 15:32
Phantom написа: fresh__ написа: Аааай чак сега светнах - държите преди да им се сложи край всички форумци да са участвали в минимум 5 ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) ОК.. ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) Не, просто докато има интерес към тях няма защо да се махат. Ако никой няма желание за дадена тема, то тя ще бъде изместена от първата страница и няма да ти дразни очите. Но ако има желаещи за нея според мен не е честно да си налагаш мнението _Фреш
Между "излагам на показ" и "налагам" има разлика.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Phantom
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Мар 2004 21:55
Добре, каза си мнението и другите си го казаха аре пийс
by Phantom
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Мар 2004 22:54
И мен тея разкази ме дразнят вече!!!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|