???????? ???°?? ???µ ???°?·??????! ???µ ?µ ?‡?µ???‚????! ??? ?????•??????? ????!Lord of Darkness написа:???µ?…?µ, ?·???°?? ???‚???????µ ?‚?? ?µ ?…?????????°?»?°, ?·?°?‰???‚?? ?? ?°?· ???‡?µ?… ???‚ ?????‰???? ???‡?µ?±??????.???????° ?µ ?µ?????° ???????‚?° ?????±???° ?????‚????????, ???‚???????° ???? ???° ?µ???????µ???????µ???‚?????°???µ. ?????° ?‚?? ?‚?????±???° ???° ???????°?? ?‚???? ????-?‡?µ???‚??, ???°?»?? ?·???°?µ??.
?????° ???°??-?????±???µ ???? ???µ???°???‚?????°?? ???????±?‰?µ?????µ?‚?? ?‚?°???°, ?‡?µ ???° ???µ ???·???°???°?? ?????¶?µ?‚?°.
Denqt na edin teeneijur.
Ако можеш да бъдеш орел, защо ти е да си пръв сред гаргите?
?”?° ???µ, ?‚?????° ?‰?µ ???? ?µ ?????? ???°?·???°?·, ???? ???? ?‚?µ?·?? ?????‚??????. ?????????‚?? ???µ ???‚?±?????°?? ?‚???? ????-?‡?µ???‚??.fresh__ написа:???????? ???°?? ???µ ???°?·??????! ???µ ?µ ?‡?µ???‚????! ??? ?????•??????? ????!Lord of Darkness написа:???µ?…?µ, ?·???°?? ???‚???????µ ?‚?? ?µ ?…?????????°?»?°, ?·?°?‰???‚?? ?? ?°?· ???‡?µ?… ???‚ ?????‰???? ???‡?µ?±??????.???????° ?µ ?µ?????° ???????‚?° ?????±???° ?????‚????????, ???‚???????° ???? ???° ?µ???????µ???????µ???‚?????°???µ. ?????° ?‚?? ?‚?????±???° ???° ???????°?? ?‚???? ????-?‡?µ???‚??, ???°?»?? ?·???°?µ??.
?????° ???°??-?????±???µ ???? ???µ???°???‚?????°?? ???????±?‰?µ?????µ?‚?? ?‚?°???°, ?‡?µ ???° ???µ ???·???°???°?? ?????¶?µ?‚?°.?’?????‰???????‚ ???µ ?‚???‡???? ?‚?????° ???? ?µ ?????µ???‚?°. ?”???µ?? ???°?‚?? ???°?·?»?????‚???… ???‚?°?????? ???‡?µ?±?????? ?? ???????°?????°?… ???° ?‚?????°. ???? ???µ ?†?µ?»?? ???° ?????µ???????° ???µ?‰?? ???° ?????‚??????...???µ.
Lord of Darkness написа:Да де, това ще си е нов разказ, но по тези мотиви. Просто се отбивай тук по-често.fresh__ написа:Ииий как ме разкри! Не е честно! ПРОТЕСТИРАМ!Lord of Darkness написа:Хехе, знам откъде ти е хрумнала, защото и аз учех от същия учебник.Това е една доста добра история, струва си да експериментираме. Ама ти трябва да идваш тук по-често, нали знаеш.
Ама най-добре си редактирай съобщението така, че да не издаваш сюжета.Всъщност не точно това ми е идеята. Днес като разлистих стария учебник и попаднах на това. Но не целя да препиша нещо на готово...не.
-
Human_Paun4o
А тъй, подкрепи меHuman_Paun4o написа:На мен пък такива фантасмагории не ми харесватПредишният ти разказ пожън голям успех,не защото беше толкова "оригинален" като този проект,а защото беше...,не знам как да го нарека,някак си реален,близък до масата хора!
ПС:Фреш,изпращам ти лично съобщение с тва дето бях пуснал във форума...
-
Human_Paun4o
А тъй, подкрепи меfresh__ написа:Human_Paun4o написа:На мен пък такива фантасмагории не ми харесватПредишният ти разказ пожън голям успех,не защото беше толкова "оригинален" като този проект,а защото беше...,не знам как да го нарека,някак си реален,близък до масата хора!
ПС:Фреш,изпращам ти лично съобщение с тва дето бях пуснал във форума...
Фреш,зад теб съм!!!
Human_Paun4o написа:fresh__ написа:А тъй, подкрепи меHuman_Paun4o написа:На мен пък такива фантасмагории не ми харесватПредишният ти разказ пожън голям успех,не защото беше толкова "оригинален" като този проект,а защото беше...,не знам как да го нарека,някак си реален,близък до масата хора!
ПС:Фреш,изпращам ти лично съобщение с тва дето бях пуснал във форума...Кажи им , че не го харесвам тоя стил
![]()
[/quo Точно така,не я карайте да пише глупости,другаде й е силата...Да напише подобен на предишния й разказ!!!
Фреш,зад теб съм!!!
Хах как вицове веIHateYou написа:Първия разказ(на fresh) беше много як ще се радвам ако напише още един подобениначе и вицове става
)
-
Human_Paun4o
- SneakyDude
- Обратна връзка:
SneakyDude не съм срещала други разкази с такъв отрицателен герой , но не споря..може и да има.
А на мен как ми хрумна..Има един идиот в моето даскало дето така и не разбра , че не го харесвам
Може би това косвено ме накара така да го нарека. 
- SneakyDude
- Обратна връзка:
-
Human_Paun4o