По кой предмет сте най-добре?
-
- King_Of_Sword
- Обратна връзка:
- NoName
- В момента играе: Белот ...
- Обратна връзка:
математика
25% [ 8 ]
Abe xora vie lidi li ste be ... Kak moze matematikata da e na parvo miasto be , taia matematika e nai-tapoto nesto na svete , da mu sera na matematikata na koito ia e izmislil .... Ne razbiram kak moze disciplini , kato (trudovo , risuvane , muzika ) da sa s po 0-1 glasa , a matematikata da e na parvo miasto s 25% . Ei tva naistina ne moga da si go obiasnia . A otnosno anketata , kak moze da se izpusne nai-vazniat predmet v u4iliste , a imeno (seksologiata).
25% [ 8 ]
Abe xora vie lidi li ste be ... Kak moze matematikata da e na parvo miasto be , taia matematika e nai-tapoto nesto na svete , da mu sera na matematikata na koito ia e izmislil .... Ne razbiram kak moze disciplini , kato (trudovo , risuvane , muzika ) da sa s po 0-1 glasa , a matematikata da e na parvo miasto s 25% . Ei tva naistina ne moga da si go obiasnia . A otnosno anketata , kak moze da se izpusne nai-vazniat predmet v u4iliste , a imeno (seksologiata).
Only god can judge me , is that right ?
Only god can judge me now .
Only god baby , nobody else , nobody else .
Only god can judge me now .
Only god baby , nobody else , nobody else .
- The Dark One
- Lord_Death
Дотук сме 4-ма за информатиката и се чудя защо продължава да я няма.
Иначе по немски и психология ми предават едни патки и, само заради това тия предмети ги намразих.
П.п. не знам за останалите от 9 клас, но моето мнение е, че се учат егати простотиите(освен по история).
Иначе по немски и психология ми предават едни патки и, само заради това тия предмети ги намразих.
П.п. не знам за останалите от 9 клас, но моето мнение е, че се учат егати простотиите(освен по история).
What has been shall never be again
- Cpl. D.Hicks
- В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
- Обратна връзка:
Определено по английски език съм най-добре! 

Код за потвърждение: Избери целия код
"History is written by the victors."
a.k.a Хикс
- niki9205266661
haha
abe hora neznam ama az po angliiski sam first napravo ako imashe 6+ shteha da ia pishat na men tuiche e i matematikata ne e zle obache tai godina imam samo 4-5-6 tuche i tam sam ia zagazil nali razbirash abe ako ne beha momichetata v moito daskalo sam go za e*** oshte odavna
- MetalGearRex
- В момента играе: GTA IV, Heroes 6
- Обратна връзка:
Ами какво да ви кажа - Светът е МАТЕМАТИКА. После идват инфо, english (мразя тоя Deutsch), истерията, физиката, химията е готина тая готина (щото имаме супер як даскал). Да не забравяме физическо. За сексологията - еми не съм карал и (може би) за това не съм гласувал за нея!
И за накрая да ви се похваля кажа защо Maths Forever - Еми деля 10 - 16 място в страната!
И за накрая да ви се похваля кажа защо Maths Forever - Еми деля 10 - 16 място в страната!
- MetalGearRex
- В момента играе: GTA IV, Heroes 6
- Обратна връзка:
А, забравих да кажа че съм десетокласник!
имам и предложение - кажете (ако има) какви състезания сте печелили (или имате добри резултати), но в областа на училище! Така ще видим какви УМОВЕ има сред нас и ще стигнем до извода че сме супер умни и готини пичове (и пички де!). От ПЦ мания ще видят че ги четат и силни в училище хора.
Аз вече казах, но иначе съм участвал а, и печелил доста други състезания,но най-вече в родния Сливен! Това горе ми е най-големия успех!
имам и предложение - кажете (ако има) какви състезания сте печелили (или имате добри резултати), но в областа на училище! Така ще видим какви УМОВЕ има сред нас и ще стигнем до извода че сме супер умни и готини пичове (и пички де!). От ПЦ мания ще видят че ги четат и силни в училище хора.
Аз вече казах, но иначе съм участвал а, и печелил доста други състезания,но най-вече в родния Сливен! Това горе ми е най-големия успех!