Автор |
Съобщение |
noob4life
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Мар 2004 13:56
slim_k shto we mainaaaaaa  ( trqqshe da si trugne sus mariq maina ne da q otbluskva
|
|
|
|
 |
ice_boy
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Мар 2004 15:09
ta tq e kurwetka bre  az ako bqh 6tqh da gi zaeba i dwete i tolkowa wsi4ki sa ednakwi!!!!!!!1 
|
|
|
|
 |
slim_k
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Мар 2004 19:57
noob4life написа: slim_k shto we mainaaaaaa  ( trqqshe da si trugne sus mariq maina ne da q otbluskva
Нууб прочети поста под твоя.Щях да ти кажа същото.Тебе ще ти е гот ли с курва която лапа на пърия срещнат.Нали ще се появи някой още по готин от Иво и тя заебе нашия човек.
___________________________________ http://wkoz.net - rap shit 24/7
|
|
|
|
 |
noob4life
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Мар 2004 20:19
Мдаа  няма да имат какво друго да правят освен да се плякат и разказа ще се превърне в някакво копие на кама сутра  не че ще е лошо де 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Мар 2004 09:04
HEito me na i men-МАЛКА но хубава.
КОгато иван дойде в съзнание той видя над главата му намръщеното лице на баща му и уморената му майка.
-ИВане докога ще продължава това-попита бащата-всеки седмица или пребит ,или пиян-продължи той
-БАща ми изобщо не ми е до тебе сега-оспори Иван
-Каквоо-изкрещя баща му и така го зашлеви че подът стана таван за иван.
Иво тогава го погледна и след секунда майка му притърча на помощ
-(не помня как се казва бащата) как можа да го удариш така-пита майката
БАща му не отговори.Той се чувстваше унижен.Сина му да се държи така с него, значеше едно нещо.Той не бе бил добър баща.
ТОй ги погледна и каза:
-ХАйде да си тръгваме
ТЕ се съгласиха с него веднага и се запътиха към колата.
Когато ДжСМът на баща му звънна.Той вдигна и видя че номера не му беше познат.
-Помощ ТАте-се чу глас и след това силен трясък.Баща му и не му мисли веднага се запъти към улицата където сина му гледаше как коли се съзтезават.
-ТАте какво става-пита Иво
-НЕщо с брат ти-той отговори хлъднокръвно.
Тогава Иво си помисли най-лошото.Брат му се е разбил.Той се хвана за главата и почна да се тресе.ДАли щеше да изгуби единствения си брат само господ знаеше.
___________________________________ Respect big pimpin'''
|
|
|
|
 |
NoName
|
 |
В момента играе: Белот ...
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Мар 2004 10:30
Abe iako e , ama mnogo dramati4no .... 
___________________________________ Only god can judge me , is that right ? Only god can judge me now . Only god baby , nobody else , nobody else .
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Мар 2004 11:05
драмата прави разказа.КОй ще пише следващ а?
___________________________________ Respect big pimpin'''
|
|
|
|
 |
Drizt
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Мар 2004 11:59
Абе пичове,вие сега ме изкарахте педал,бе!  Бъзикам се,ама се извинявам,щото първо много мразя някой да ми се сърди,а и от старият ми ник пазя лоши спомени от кавга с един гост.От тогава гледам да избягвам караници...А пичове,искате ли сега да пиша?Щото доста време ме нямаше...Ако видяхте,де  ...
___________________________________ Не прави нещо утре, щом можеш да го свършиш вдругиден.
http://www.retrofans.hit.bg-най-добрия БГ сайт за ретро игри
m3mBeR Fr0m th3 Tolkien Club
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Мар 2004 12:45
Искам да направя едно кратко продължение.
В това време Георги Първанов тегли една псувня по майчина линия на Джордж Буш и започна война.
Атомна Бомба падна в центърана София и всички умряха.
Кефи ли ви а?Естествено че няма да ви кефи!Стига с тия катастрофи убийства и т.н.Дайте нещо по-всекидневно дето всеки си мечтае за него но може да се изпълни само в разказа ви.Надявам се че съм ви насочил добре за да стане разказа още по-готин.
|
|
|
|
 |
noob4life
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Мар 2004 12:53
Мдаа GBowWoW много си прав 
___________________________________ Its all good its all right fuck all day fuck all night
|
|
|
|
 |
Head_HunteR
|
 |
В момента играе: Fallout: New Vegas
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Мар 2004 13:01
Не знам за другото ама забравихме за делото за побоя върху Мишо.
|
|
|
|
 |
Drizt
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Мар 2004 13:10
Ами оня персонаж,май на Слим беше,с текилата къде е?Май Жоро се казваше-дето Иван го преби с един лост  ...
___________________________________ Не прави нещо утре, щом можеш да го свършиш вдругиден.
http://www.retrofans.hit.bg-най-добрия БГ сайт за ретро игри
m3mBeR Fr0m th3 Tolkien Club
|
|
|
|
 |
BG-GeorGi
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Мар 2004 16:44
are sq kajete na koi e red 6oto 6e mi doide muzata sled malko i pak az 6e pi6a a i da sorry ama mai verno nikoi ne se seti za deloto
|
|
|
|
 |
NoName
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Мар 2004 17:33
Da be , kvo stana s deloto .....
___________________________________ Only god can judge me , is that right ? Only god can judge me now . Only god baby , nobody else , nobody else .
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Мар 2004 18:11
И не само с него. Както каза Дризт къде се дяна Жоро Текилата ? Ами какво стана с приятеля на Иван/Иво от Варна ? Щеше да идва в СФ и да си търси квартира... Още нещо: струва ми се глупаво в живота на Иво/Иван да се случват само гадости.
П.С. Разказа е супер, но има много за доискусуряване.
___________________________________ Невъзможно не е факт. То е убеждение. Невъзможно не е твърдение. То е предизвикателство. Нежъзможно е осъщестиимо. Невъзможно е ... нищо!
|
|
|
|
 |
slim_k
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Мар 2004 19:37
Сега сори че малко ще се ядосам на читателската аудитория.Преди като имаше главно побои,всички казваха "Еее Супер яко Още екшън искаме!".След 2 страници ви омръзна("Дайте малко различно!.Вкарайте ченгета!").Измислихме го различно,като със всяка нова част имаше нещо ново(море,наркотици,съзтезания),което го нямаше в предишните.То се развиваше малко и после пак по ваше желание бе сменяно с нова тема.И сега вече минахте границата "Дайте нещо за което всеки си мечтае!".Ти не си ли мечтаеш да отидеш на улични състезания бе?Ти не си ли мечтаеш да ти лапат докато си в колата?Ти не си ли мечтаеш за момиче,което да те обича толкова много като Йо?А не си ли мечтаеш да го правиш като пичка с Мария?Е аз си го мечтая брато!Кажи си мечтите да ти ги сбъднем!
|
|
|
|
 |
SmokE_CreW
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Мар 2004 19:55
High_voltage написа: slim_k написа: Сега сори че малко ще се ядосам на читателската аудитория.Преди като имаше главно побои,всички казваха "Еее Супер яко Още екшън искаме!".След 2 страници ви омръзна("Дайте малко различно!.Вкарайте ченгета!").Измислихме го различно,като със всяка нова част имаше нещо ново(море,наркотици,съзтезания),което го нямаше в предишните.То се развиваше малко и после пак по ваше желание бе сменяно с нова тема.И сега вече минахте границата "Дайте нещо за което всеки си мечтае!".Ти не си ли мечтаеш да отидеш на улични състезания бе?Ти не си ли мечтаеш да ти лапат докато си в колата?Ти не си ли мечтаеш за момиче,което да те обича толкова много като Йо?А не си ли мечтаеш да го правиш като пичка с Мария?Е аз си го мечтая брато!Кажи си мечтите да ти ги сбъднем! Много добре казано! 
Мдаааааа
Добре казано 
___________________________________ Не съм светец с изпит иконен лик
Не съм и грешник Даже и грешил
Аз знам на този свят че съм длъжник
и никога не бих се отплатил
|
|
|
|
 |
noob4life
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Мар 2004 20:13
Мдаа наистина имаш право  хайде няма ли някой да пише ?
___________________________________ Its all good its all right fuck all day fuck all night
|
|
|
|
 |
slim_k
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Мар 2004 20:53
Нууб нещо много бързо си смени мнението  Преди малко ГбойВоВ беше правия.Сори че ти говоря с такава злоба,ама две неща мразя на тоя свят и едно от тях са слабохарактерните хора.
|
|
|
|
 |
NoName
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Мар 2004 21:26
Skivaite sia razkaza si e super iak i mene li4no ma kefi ... Oba4e ne moze samo poboista ili samo drama ili samo ebane .... Spored men triabva da se kombinirat malko nestata , da ima ot vsi4ko po malko za da se nameri to4niat balans ......
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|