Teма за всякакви обсъждания относно Warcraft III (TFT)
-
CantStopTheBear
- В момента играе: LFS S2
- Обратна връзка:
ok demka@abv.bg tnx
- KuR.Dark_LorD
Красене не се безпокой 10 човека ще се събереме.Мене друго ме тревожи- предлагам да не се допуска ей така който си поиска да се присъединява.Трябва да се докаже като играч и не да има 10 левъл или нещо от сорта, а в пряка с някой от членовете на клана да покаже че заслужава да бъде допуснат.Друг вариант е да покаже свои риплеи.Разбира се ако приемете предложението ми(което се надявам да стане) аз 100% отпадам на този етап, но така е по-добре.
------------------------------
А за име на клана давайте съвети.Ние с Ка3иНоТо мислихме в училище някакви глупости ама най-смилените до които стигнахме бяха CoK, PoM, b0zA и други такива глупости(сигурно жегата в стаята ни е повлияла
)
Май PCM засега остава най удачния вариант.
------------------------------
А за име на клана давайте съвети.Ние с Ка3иНоТо мислихме в училище някакви глупости ама най-смилените до които стигнахме бяха CoK, PoM, b0zA и други такива глупости(сигурно жегата в стаята ни е повлияла
Май PCM засега остава най удачния вариант.
mes que un club
are da si napravimsre6a v europe sarvara v battle.net makar 4e ne sam na nego 6e se prehvarlq.Samo kajete v kolko 4asa tazi sabota i v koi kanal are mi pratete edno li4no da se razberem a za klana lesno e da se saberat 10pi4agi 
ako sazdavame klan az sam vatre!ama v evropeiskiqt mi sarvar mai sam lv8 ili ne6o takova ne sam vlizal mnogo vreme
ako sazdavame klan az sam vatre!ama v evropeiskiqt mi sarvar mai sam lv8 ili ne6o takova ne sam vlizal mnogo vreme
-
CantStopTheBear
- Обратна връзка:
-
CantStopTheBear
- Обратна връзка:
- KuR.Dark_LorD
-
CantStopTheBear
- Обратна връзка:
- KuR.Dark_LorD
- Rainbow_Warcraft
-
CantStopTheBear
- Обратна връзка:
haha znaete li kolko vreme se mu4ih dokato po podkaraqm shibaniq battle.net
kolkoto do wara ne trqbva da go crackvash za da stane rabotata
az napravih taka
1: vzmimash si daemon tools
,tam ima edna opcia "emulation" davash enabe na all
namirah si img na war , faia ti trqbva da e s rashrinie .img , ima i oshte edin maluk fail s razhirenie .sub
mnogo e vajno da si namersih .img zashtoto s drugite colonove ne stava!!
posle go install vash prez daemona i taka ne ti iska disk i stava za igra v b-net
kolkoto do wara ne trqbva da go crackvash za da stane rabotata
az napravih taka
1: vzmimash si daemon tools
,tam ima edna opcia "emulation" davash enabe na all
namirah si img na war , faia ti trqbva da e s rashrinie .img , ima i oshte edin maluk fail s razhirenie .sub
mnogo e vajno da si namersih .img zashtoto s drugite colonove ne stava!!
posle go install vash prez daemona i taka ne ti iska disk i stava za igra v b-net
пичове точно ся свърших ффа и ги скъсах аре можете да си свалите репа от http://www.replayers.com/index.php тук сме четирима а аз ги бия като сме 2ънд и 2 орк аз съм ънд а и там е една много добра тактика за ффа с ъндеад.Препоръчвам ви да го скивате!
п.п. нещо линка не е точен тъйче не знам ами мойто име е bam2005 i tarsete po nego i po 14.b tft i 6e go namerite prepora4vam vi go nai ve4e na tezi koito si tarsqt taktika s und za solo a i s nqkolko promeni stava i za team i o6e vednaj da kaja tozi rep pokazva za poreden pat na vsi4ki 4e s kolkoto pove4e razli4ni vidove edinici igrae6 tolkova po-dobre a ne samo da pravi6 mass fiends naprimer
п.п. нещо линка не е точен тъйче не знам ами мойто име е bam2005 i tarsete po nego i po 14.b tft i 6e go namerite prepora4vam vi go nai ve4e na tezi koito si tarsqt taktika s und za solo a i s nqkolko promeni stava i za team i o6e vednaj da kaja tozi rep pokazva za poreden pat na vsi4ki 4e s kolkoto pove4e razli4ni vidove edinici igrae6 tolkova po-dobre a ne samo da pravi6 mass fiends naprimer
-
CantStopTheBear
- Обратна връзка:
- Rainbow_Warcraft
-
CantStopTheBear
- Обратна връзка:
-
Rainbowww