Teма за всякакви обсъждания относно Warcraft III (TFT)
-
Гост
- Horde[G2H]
eee 6te igraem li v subota ?-az predlagam da bude pak ot 16 : 00 kato 6a 4akame do 16 : 30
ta taka kazvaite koi 6te igrae da vi zapisvam:
zasega sum samo az
-ForTheHorde
...
gost 6te igraem(ako igraem) v subota -vse o6te neznam v kolko 4asa-v headofa-v kanal PCMFT
ta taka kazvaite koi 6te igrae da vi zapisvam:
zasega sum samo az
...
gost 6te igraem(ako igraem) v subota -vse o6te neznam v kolko 4asa-v headofa-v kanal PCMFT
Storm , Earth and Fire -heed my call!
LP forevar!
LP forevar!
-
CantStopTheBear
- В момента играе: LFS S2
- Обратна връзка:
за съжаление аз няма да мога да взема участие в турнира тази седмица - имам проблеми с pc-то си и не съм играл цяла седмица (което означава че съм изгубил тренинг ;]). вие, надявам се да го проведете и без мен ;]
demis - провеждаме турнир на wc:ft, с хора от форума, в headoff. за повече информация - чети назад.
btw идеята за лига е добра, но трябва да сме централизирани - да има желязна ръка ;] освен това преди лигата трябва да проведем няколко турнира, за да се обиграе организацията. btw още от сега предупреждавам че някои хора като stfu-n00b! няма да прегърнат идеята за лига, така че ваше е решението ;]
demis - провеждаме турнир на wc:ft, с хора от форума, в headoff. за повече информация - чети назад.
btw идеята за лига е добра, но трябва да сме централизирани - да има желязна ръка ;] освен това преди лигата трябва да проведем няколко турнира, за да се обиграе организацията. btw още от сега предупреждавам че някои хора като stfu-n00b! няма да прегърнат идеята за лига, така че ваше е решението ;]
- stfu-n00b!
Ot nqkolko dni vi 4eta postovete i se 4udaaaa ma aide po-dobre da zapaza mnenieto si za sebe si...
Unruly ne znam za6to re6i 4e nqma da mi haresa vsi4ko tova s ligata.....
Za napravo obojavam podobni ne6ta
i sum s dve ruce ZA...Samo vremeto na sre6tite da ne e kogato spa predi 12 na obqd ili puk da ne suvpada s ve4er v koqto igraq s otbora CS.......
Unruly ne znam za6to re6i 4e nqma da mi haresa vsi4ko tova s ligata.....
Za napravo obojavam podobni ne6ta
Albert Einstein: Only 2 things are infinite, the universe and the human stupidity, but i'm not sure about the 1st!
-
high_till_i_die
- Обратна връзка:
- Horde[G2H]
-
CantStopTheBear
- В момента играе: LFS S2
- Обратна връзка:
[LP]Rado написа:Един въпрос?-Ще играем ли въобще ?-казвайте на който му се играе да го записвам!-хил-тилл-и-дие кажи си ника в хеадофа
засега сме двама
не е 'хил' а 'хай'.Цялото име значи един вид "винаги напушен"
Ако рганизацията е като преди аз няма да участвам в тоя турнир.
Знам че лигата е доста мащабна като проект но както казах с малко мерак сичко става
- Rainbow_Warcraft
- Rainbow_Warcraft