Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие:
Публикувано на: 21 Фев 2004 11:29

[LP]Rado написа:
emi i az 6te zakusneq malko za tura-6te doida kum 16 :10 4e sum na 6iban urok po matematika :(
a koga nai-nakraq na6iq 6a igrae s showtime ?

писна ми от вас. мрънкате че иначе ви било много късно, а сега сте щели да закъснявате. ако от мен зависеше турнира щеше да почне в 20:00 и да продължи ако трябва до 4-5. иначе ако беше чел постовете назад щеше да знаеш че срещата е насрочена за събота ;]

Заглавие:
Публикувано на: 21 Фев 2004 14:06

brojte i men za turnira - headoff acc - tjtony

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Фев 2004 14:36

ee dosta se subrahme-taka posledno 16 :00 v hofa v kanal PCMFT
az 6te doida 10 minutiki po kusno s acc ForTheHorde

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Фев 2004 15:12

S golqmo sujalenie 6te vi kaja 4e nqma da u4astvam prosto 6toto imam po4ti 39 temperatura.....Sry na vsi4ki koito
iskaha da me biat.....sled ponedelnik vtornik koqto ve4er kajete 6te igraq s koito iska ot vas...samo kajete posle...
Save replayte ot tura da moga da gi gledam....
Taka 4e GL&HF na vsi4ki gipo zaemai se s organizaciata bate 4e bez moe o4astie samo ti moje6(ako suda kakvo be6e poslednia put) :)
Aaaa i btw v San Francisko 6e e WCG-to....

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 21 Фев 2004 15:15

stfu-n00b! :arrow: , кофти ... :roll:
но в понеделник и вторник искам да пробваме няколко игри :)
ае оздравявай бързо ;)

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Фев 2004 15:35

stfu,предлагам победителят от финала да играе с теб.Все пак спечели предишния турнир и трябва да видим дали днешния победител е бил достоен или не :roll:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Фев 2004 17:52

Are hora sledva6tata subota i az 6a doida !

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 21 Фев 2004 19:12

То може и да не се намери спонсор за WCG2004 защото хеадофф са отказали да спонсорират повече.

Заглавие:
Публикувано на: 21 Фев 2004 19:46

Така... Първи новини от турнира... Организацията отново не бе на ниво... Отново влизаха външни лица, които само и единствено пречеха и така турнира започна към 19:00... Естествено Радо отново философстваше и разваляше всичко... Показа се и неефикасната система за подбор на срещите... Броя лица беше по-голям от предвидения и отново имаше бараж... Този път Гипо отказа да играе на него и традиция се развали ... Донякъде :) Донякъде, защото другия участник ( АЗ :) ) взех участие в този бараж... Mon4o vs Infection. Играта беше доста стойностна и интересна , въпреки малката продължителност... И така Mon4o [random- Orc] vs Infection [UD] - 1:0... Поради големият брой участници обаче преди се беше решило да се играе по 1 среща... С тази игра баражите (баражът :) ) свършиха... Отново имаше проблеми с организацията и през това време няколко отегчени участници играха showmatch-ове :) eeasss[Orc] победи south- park [Elf], a в интересна игра на The two Rivers продължила 26 минути south-park ме победи :) В 1-вия кръг аз играх с eeasss, но нищо в играта не ми се получаваше ( до голяма степен заради расата и лага... ) И така Mon4o[random- Elf :evil: ] vs eeasss [Orc] завърши 0:1 , а аз станах 1-вия официално отпаднал играч ...
Noob-и къде се покри ве ;) Кога ще ми дадеш официален реванш :)

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Фев 2004 00:51

приятели сори, че излязох, но нета ми прекъсна и в крайна сметка се оправи едва преди 1 час :(
а за отказа ми да играя с мончо - нямаше да ми е интересно да играя игра с предизвестен край, но щях да участвам в турнира, уви...

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 22 Фев 2004 01:02

турнира завърши, нивото на организацията беше много по ниска от миналия път, от една страна заради повечето хора, от друга заради отсъствието на повечето организатори. stfu-noob! - шампиона от миналия път не взе участие - беше болен. бяхме ~ 10 човека, като постоянно влизаха и външни лица. трябваше да се играят 2 баража, едини беше Mon4o_4 - infection, завършил 1:0, другия eeasss - south-park, който завърши 1:0. беше взето решение да се играе по една среща на бараж, защото и без това турнира се бавеше. ckd беше напуснал турнира още преди началото на баражите. след изиграването на баражите останахме 8, но gipo излезна (може би нет-а му спря), което наложи отново включването на south-park в турнира (беше изгубил баража). теглихме жребий, който изправи :

eeasss - Mon4o_4 - 2:0
unruly (Cobra_4) - ForTheHorde(rado) - 2:0
Asterixbg - incognito - 1:2
rebelli0n - south-park - 2:0

вицешампиона от миналия турнир - Mon4o_4 отпадна още в първия кръг.
на полуфиналите се срещнаха :

unruly - rebelli0n - 2:1
incognito - eeass - 0:2 (служебно - incognito беше изчезнал някъде)

финала :

unruly - eeasss - 1:2

шампион стана eeasss, вицешампион - unruly. трети се класира служебно rebelli0n.

както казах организацията беше на много ниско ниво - дори gipo, когато все още беше online "говореше по телефона" ;] турнира продължи ~ 9 часа. айде и другата седмица - нов турнир ;] btw този път достъпа на външни лица ще бъде силно ограничаван. някой да ми даде mail-а си да му пратя replay-ите, че нямам достъп до data.bg и не мога да ги кача.

Заглавие:
Публикувано на: 22 Фев 2004 01:07

btw забравих да кажа че този път специално похвали заслужава - mclaren - той не игра, което не му попречеи да помогне в организирането на турнира - да хоства игри и дори да изчака самия му край. всъщност без него нямаше да се намери host, който да host-ва финала. може би единственото похвално нещо този път е че 1-2 пъти се играха паралелни срещи. айде, лека от мен, аз отивам да уча за олимпиада ;]

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Фев 2004 01:29

vijte tozi replay mnogo e lud http://rack5.free.evro.net/free1/eeasss/mdaaaa.w3g
na men vs mun4o e

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Фев 2004 01:34

Mail-a mi e hoff_evenstar@abv.bg 6te se radvam da vida nqkoi i drug ma4 osobeno finala....
A za turnira gg na vsi4ki...
S risk da prozvu4i nadmenno moga da kaja 4e taka i o4akvah da se slu4i kato se po4ne ot
organizaciata,otkaza na mnogo 4lenove na foruma i se stigne do pobeditelq...

Vajnia vupros koito triabva da re6im sega e :
TRIABVA LI DA SE DOPUSKAT VUN6NI HORA DO TEZI TURNIRI (eeasss,Infection,South_park i mnogoto drugi koito ospqh da razbera 4e sa iskali da igraqt drugia put ....NOidea simosixkiller,crazy_elf......)
Az mislq 4e vie triabva da re6ite tova ima edin golqm + i tri -.. :
+ : 6te se vdigne nivoto na turnira,6te se povi6i mnogo silno konkurenciata,6te se suberem nqkoi put(moje bi o6e drugia) zavetnite 16+++ du6i..Puk i eto dne6nia pobeditel ima stabilen Northrend acc.....
- : razvalq se prvona4alnia zamisul na turnira
- : tva e i po-vajnia az sum tvurdo protiv vun6nite lica ako tova 6te dovede do napuskane
na vutre6ni hora (vse pak pravim tova na purvo mqsto za nas i 4ak togava ako re6im za hora izvun foruma)..
- : 6te se zatrudni o6e pove4e provejdaneto poradi golemia broi u4astnici
Vidqhte dnes hora kato CKD.... ne sa igrali moje bi zaradi tova moje bi i zaradi organizacionnite trudnosti...Taka 4e do next tourney ima vreme da re6im dali iskame da igraem s vun6ni lica....

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 22 Фев 2004 02:24

High_voltage написа:
Ми не играх защото беше слаба организацията. :( Външните лица развалиха всичко. :(
Даже сега се изненадвам като чувам че е имало турнир даже...

Коментари по турнира:
Ами доста изненадващи резултати...
Хубаво е, че сега някои игри са завършили с резултат 2 на 1. Миналия път беше само 2 на 0. :)

Виждам, че някои от външните лица са се регистрирали днес. Това е нечестно. Те няма да бъдат допускани!

организацията беше слаба - да. това не те оправдава, че се отказа - нали и ти трябва да правиш организацията, а не всичко на готово. btw къде видя изненадващи резултати ? за мен те никъде не присъстват ;] за моите игри, които са завършили 2:1 вие сами ще видите - stfu-n00b! ще качи риплеите. съгласен съм с теб външни лица да не бъдат допускани, ако не се стигне бройка 16. достигне ли се те могат да играят. т.е. явяват се нещо като резерви. eeasss беше писал и преди във форума че ще участва - чети назад.

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Фев 2004 03:06

Predi predi predi nqkolko dena se e registriral taka 4e se6ta6 se......6te vidim kakvo 6te e mnenieto na drugite az moito s polojitelnite i otricatelni strani ve4e go izkazah....
Ili eeasss i vsi4ki ostanali ili nikoi...nqma da se pravim na cigani

Tova sa replay-te koito mi bqha izprateni ka4il sum gi za da gi gleda koito iska 6toto drugite imaha nqkakvi problemi s upload-a.. :
http://evenstarbg.data.bg/wc3replays/PCMFT2/

Neska sum spal cql den sega pak otivam da si lqgam ,4e imam 4uvstvoto 4e 6e se razpadna :( si4ki muskuli me bolqt...
Otnovo gg na vsi4ki i do utre po nqkoe vreme...

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 22 Фев 2004 04:42

а какво ще кажете за победата на insomnia срещу showtime с 2:1 ? ;] X-а отново демонстира добър militia control в няколко ситуации ;]

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Фев 2004 08:07

Ami da va pitam sq drugata subota az i simo 6a mojem li da u4astvame ???

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 22 Фев 2004 08:11

UNRULYYY sledvashtiqt put shte osumnesh ograden ot pluten stroi Watch Towers okolko blight area-ta ti
!!! Osobeno se draznq kak zagubih 3-tata igra :[ :angrycomp: I'll be back ... for you

Заглавие:
Публикувано на: 22 Фев 2004 08:13

rebelli0n написа:
UNRULYYY sledvashtiqt put shte osumnesh ograden ot pluten stroi Watch Towers okolo blight area-ta ti
!!! Osobeno se draznq kak zagubih 3-tata igra :[ :angrycomp: I'll be back ... for you

..... btw poveche nqma da uchastvam v taq bezmislena zaguba na vreme :{ cql den ciklene v channel-a

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost