Teма за всякакви обсъждания относно Warcraft III (TFT)

Игри за PC
Публикувай отговор
Аватар
Horde[G2H]

Мнение от Horde[G2H] »

da be-i pri men taka-igraq kvo igraq-onq se diskonectva-davam quit-i zaguba :(
a tva amp za kvo e ? :lol:
Storm , Earth and Fire -heed my call!
LP forevar!
Mon4o

Мнение от Mon4o »

... събота към 21:00 в hoff :)
CantStopTheBear
В момента играе: LFS S2
Обратна връзка:

Мнение от CantStopTheBear »

[LP]Rado написа:da be-i pri men taka-igraq kvo igraq-onq se diskonectva-davam quit-i zaguba :(
a tva amp za kvo e ? :lol:

apm = action per minute ( трябва ли още да ти обеснявам :?:
Не ме ебе къде е купона.
rebelli0n

Мнение от rebelli0n »

Xexexe t'va aPm e pulna glupost ..... seki moje da si dokara apm-to do 150-200p.m.
Аватар
LB

Мнение от LB »

rebelli0n написа:Xexexe t'va aPm e pulna glupost ..... seki moje da si dokara apm-to do 150-200p.m.

освен мен :lol:
Аватар
Horde[G2H]

Мнение от Horde[G2H] »

mon4o-nqma6 problemi-hofa v kanal pcmft-v 21 :00-a apm to e ne6to kato FPS to sigurno?
LP forevar!
Аватар
Cyrax
Обратна връзка:

Мнение от Cyrax »

21:00 значи.Ами за съжаление тогава най-вероятно ше съм подпийнал малко и няма да ми до игра :D :D :D
Mon4o

Мнение от Mon4o »

Като става въпрос за APM ... Гледахте ли replay от турнира... На абсолютно всички срещи имам почити 2-но повече apm от противниците си (apm-то ми варира от 130-150, а като съм Hum до 170). Така е дори в срещата ми с Noob :) А тази "гадина" :P се скри и не дава re :(
Аватар
Cyrax
Обратна връзка:

Мнение от Cyrax »

Mon4o написа:Като става въпрос за APM ... Гледахте ли replay от турнира... На абсолютно всички срещи имам почити 2-но повече apm от противниците си (apm-то ми варира от 130-150, а като съм Hum до 170). Така е дори в срещата ми с Noob :) А тази "гадина" :P се скри и не дава re :(

Az gledah repovete i se nakefih iako.Ama taka i ne razbrah kvo e tva APM
Mon4o

Мнение от Mon4o »

Action per minute
Гост

Мнение от Гост »

казано на български действия за минута - брой селектвания, натискания на копчета и т.н.
Аватар
Horde[G2H]

Мнение от Horde[G2H] »

hehe tva bilo-natiskane na kop4eta v sec :)
a dnes v 21:00 koito iska da e v hofa v kanal PCMFT da igraem piqn turnir :)
LP forevar!
Аватар
Cyrax
Обратна връзка:

Мнение от Cyrax »

Как мога да ви покажа някой мой риплей?
Аватар
Horde[G2H]

Мнение от Horde[G2H] »

emi ada6-uploadva6 go toq rep v nqkoi sait-da kajem datata-registrira6 se i tam ima6 nqkvo svobodno mqsto za uploadvane i gotovo-po dobre 6te ti go obqsni hight voltaje :)
LP forevar!
Аватар
stfu-n00b!

Мнение от stfu-n00b! »

Mon4o написа:Като става въпрос за APM ... Гледахте ли replay от турнира... На абсолютно всички срещи имам почити 2-но повече apm от противниците си (apm-то ми варира от 130-150, а като съм Hum до 170). Така е дори в срещата ми с Noob :) А тази "гадина" :P се скри и не дава re :(

Na turnira igrah qko zaspalo vidqh 4e ima6 130-140 APM puk az na turnira imah 80......
Ina4e moito obiknovenno e okolo 110-115.....Btw 6toto vijdam 4e ia mnogo koito ne znaqt apm nai ob6to moje da se kaje kato "deistvia v minuta"....I ne mislia 4e nqkoi ima problem
da gi napravi kum 250-300...s nomera s kontroliranite zgradi v na4aloto......Ako iska6 na drugia turnir moje da imam 250 APM 8)
Ne sum se pokril prosto dnes 6te izlizam s priateli i ne moga utre puk 6te hodim da igraem cs 6-7 4asa....
Albert Einstein: Only 2 things are infinite, the universe and the human stupidity, but i'm not sure about the 1st!
Аватар
eeasss

hm

Мнение от eeasss »

hm stfu-noob vijdam 4e gi razbirash neshtata
pls shte mi kajsesh li kak da igraq v pvpgn?
Mon4o

Мнение от Mon4o »

К :) Значи не си се покрил, обаче днес и утре няма да можеш да играеш ? (7+2=9 дни вече):) Супер!
А и колкото и да се напрягаш 250 ДЗМ не можеш да направиш :) ShowTime едва прави 240 :)
Аватар
stfu-n00b!

Мнение от stfu-n00b! »

Mon4o написа:К :) Значи не си се покрил, обаче днес и утре няма да можеш да играеш ? (7+2=9 дни вече):) Супер!
А и колкото и да се напрягаш 250 ДЗМ не можеш да направиш :) ShowTime едва прави 240 :)

Ne sum osobeno zapoznat s pvpgn...pitai kazinoto ili raven te mai igraeha tam.....

Samo ot smisleni deistvia nemoga......No nali se se6ta6 za edin trick izpolzvan i ot nqkoi ot progamers za oveli4avane na APM.....Pravi6 si CTRL+1 (primerno) tree of life CTRL+2 altara
CTRL+3 primerno moonwell-a CTRL+4 minata....I purvata edna minuta,minuta i ne6to dokato o6e nqma kakvo mnogo da pravi6 cuka6 qko 1,2,3,4.....Posle ve4e si vliza6 v igrata s pone
100tina APM otgore v kraia....O4udvam se 4e ne znae6 tova 6toto 50% ot progamers go izpolzvat...... :wink:
Albert Einstein: Only 2 things are infinite, the universe and the human stupidity, but i'm not sure about the 1st!
Tormozko

Мнение от Tormozko »

Като става въпрос за АРМ има и играчи като Kenshin.WeRRa или WCB.Rainbow които почти всяка игра си правят ок.300 а в SC BW може би най-добрият играч в момента [ReD]NaDa прави средно 350 :P ...даже и в началото да стигнеш peak ~450 от hotkeys на сгради пак не може да се постигне 200 за цялата игра,ако нататък не поддържаш това темпо.Именно затова в началото се правят толкова безсмислени на пръв поглед действия-за поддържане на темпото.Повече за нуждата от АРМ:
http://www.gosureplays.narod.ru/files/fastclick.rar
Btw напоследък упражнявам различни стартове с UD и в първите 4-5 минути имам ok.200-220 APM,тъй че не е толкова невъзможно =_=.И в заключение-колкото повече,толкова по-добре.Няма gosu играч с под 100 APM...
CantStopTheBear
В момента играе: LFS S2
Обратна връзка:

Мнение от CantStopTheBear »

na men mi trqbva help s world editora
a za sega imenno - da dava pari kogato ubie6 protivnikovi edinici ...
ne moga da razbera kakav editor trqbva da napi6a 4e da stane ...
Не ме ебе къде е купона.
Публикувай отговор