Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: Fallout: New Vegas
Заглавие: Сънища
Публикувано на: 11 Фев 2004 11:06

Идеята на тази тема е всеки да напише своя наи-интересен/наи-ужасяващ/най-странен/най-еротичен или каквото още най-там нещо си се досетите. Съжалявам ако има друга такава тема и ви дисаждам, ама съм нов във форума и затова не я знам (ако изобщо има). Та, ако ви кефи идеята пишете.

Профил

Аватар
В момента играе: Белот ...
Заглавие:
Публикувано на: 11 Фев 2004 11:08

Iediata ma kefi , ama moite sanista sa mnogo smaxnati i pove4eto ne sa za pred xora....

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Фев 2004 13:51

Вчера сънувах ужасен сън!
Значи аз съм в некъв небостаргач в София!!!!( ама се едноче от Витоша гледаш града) И небето е супер черно т облаци, ма не вали и изведнъж с облаците става нещо и няква мощна светкавица пада некъде в центъра
След тва се чува и супер мощния гръм както и алармите на няколко избухнали коли! И от линията както е паднала светкавицата изведнъж
се появява густ черен дим! И веднга една ултра-мощна и дебела светкавица пада на същото място, И града както го гледам отгоре става некъв светъл зо момент, побелява така и земата почва да се тресе и тогава се събуждам! Баси нещото беше! Тва сигурно е поличба за некъв скорошен катаклизъм:)

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Фев 2004 17:18

Аз пък като гледах матрицата за 5-и път сънувах, че се бия със агент смит ,обаче във съня ми аз победих, а не той.

Ся някой ако тръгне да успорва искам да кажа че агент Смит победи Нео във третата част(аз за нея казах че съм я гледал 5 пъти)

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 11 Фев 2004 22:05

Хехе,аз си имам един сън дет никога няма да го забравя!
Бях някъде на 5 години и сънувах.Бях в детската където беше компютъра.Брат ми и бартовчедите играха на някъв бейзбол а аз ги гледах.На леглото имаше няква бабка.Ама не каква...Каза ми
–Яла,баба,седни ми в скута!
Аз отидох и седнах.Изведнъж тя се превърна в зомби,от устата и потече кръв и почна да ме яде!
хаахахах..... :lol: :lol:

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 11 Фев 2004 22:20

Може би единственият сън на който съм се кефил беше когато сънувах че съм Спайдър мен.Имах чувството че наистина висях по пайжини и скачах много.Бях много як и се бих с много бобулечки дето искаха да прибият Фелиша(от комикса или от филмчето)и я спасих и накрая за награда.......се сещате.Ама и на други такива сънища съм се кефил.Сънувам че играя на The Crucible na Warcraft 3 TFT и отивам на една мина да бия експириенс и гледам неква пичка малеее да ви не казвам кво стана....

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Фев 2004 22:34

Ами веднъж сънувах, че правя секс с гаджето на една моя приятелка. Беше много истинско, но странното е, че аз ИЗОБЩО не го харесвам този тип. В реалността не бих се загледала по него, а на сън...Шантава работа!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Фев 2004 22:59

High_voltage написа:
Вайолет написа:
Ами веднъж сънувах, че правя секс с гаджето на една моя приятелка. Беше много истинско, но странното е, че аз ИЗОБЩО не го харесвам този тип. В реалността не бих се загледала по него, а на сън...Шантава работа!

:shock: Нямах си и представа, че момичета на твойта възраст сънуват такива неща. :)
Нали ти казах на колко съм! Така че е съвсем нормално!!!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Фев 2004 17:56

Вайолет написа:
High_voltage написа:
Вайолет написа:

:shock: Нямах си и представа, че момичета на твойта възраст сънуват такива неща. :)
Нали ти казах на колко съм! Така че е съвсем нормално!!!

На колко си?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Фев 2004 18:07

Мога да разкажа за 2 мои съня
Първия беше че съм на контролно по алгебра и искам да пиша, но просто за нищо не се сещам.Подавам на госпожата белия лист, а след 5 дена като ги връща имаш 6.На празен лист :D
втория беше че скачам с бънджи от аспаруховия мост.обаче изведнъж така се стегна за краката ми, че те се откъснаха и полетях към водата.
Не се смейте.трагично е :lol:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Фев 2004 19:16

хехе най-странният ми съм, който сънувах наскоро беше:
незнайно как, но в съня си аз бях ГЕЙ, а още по-незнайно родителите ми бяха разбрали за това!
та седя си аз вкъщи и по едно време чувам, че вратата се отключва, поглеждам и виждам как майка ми и баща ми влизат. майка ми, дори не си направи труда да ме погледне, а баща ми в неговия си бъзикчийски стил ми рече: "ооо Жоре, разбрах, че си минал на левия бряг!"
от думите чак се стреснах и се събудих, беше към 5 часа сутринта. после пак заспах... сутринта като видях майка ми си казах на ум:"малееее, ако верно ме хванат, че го правя с момчета, няма да го понеса..."
п.п. :lol: :lol: :mrgreen: :nuts: :nuts: :lol:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Фев 2004 22:20

Zore , sladur kak si be parcal.... :D :D :D

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Фев 2004 01:32

arwen ti ot Varna li si

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 13 Фев 2004 22:48

Малееее къв сън сънувах направо много се изкефих.Понеже за пръв път от много време насам бях хванал да уча по география и учихме за прилижи и отлижи и за гражитацията на луната и сигурно от това ми е дошъл сънят(или от каунтър страйк уаркрафт3 мода с ъндеад като дигнеш 3 левел левитация).Та сънувам аз че съм на някакъв увеселителен парк и изведнъж луната се приближава много и като скоча се вдигам на височина 2 метра и почнах да се катеря каде ли не и си беше супер и прескачах хора аве много яко досущ като Джедай.

Заглавие:
Публикувано на: 14 Фев 2004 10:06

A я чуите на Иво съня

Вуууууууум........се чу от вентилатора на процесора.Иван беше заседнал на компютъра си когато внезапно одстрани се появи пришълец.БАм Бам се чу и пришълеца беше на земята.Иван скочи от 7 етаж и се приземи на една кола от левия прозорец се виждаше главата на Оззи Оззбоурн.Той я отряза със скоростта на светлината и се затича към училището си там на двора пееха 50 stinki and G UNIT а бесни монахини скачаха и крещяха като откачени.Той не обърна внимание на това и тръгна към класната си стая където видя най-ужасното нещо.Там беше тялото на неговата учителка със главата на ЛИЛИ ИВАНОВА(без грим след бурен секс with ДЯДО КОЛЕДА) изнасилваща БАРТ СИМПСОН.Той бързо истреля една стрела и уцели ЛИЛИ точно във десетката.Тогава от края на коридора почнаха да искачат жаби които страшно приличаха на БРИТНИ СПЕАРС.Той взе FLAMETHROWEра и ги изпържи на жабешки бутчета.Тогава във коридора се появи Ути със чаша вино и със чиния.Той взе две жабешки бутчета сложи ги в чинията и каза
-Ето така приготвяме жабешки бутчета по бруталски-
Иво го изгледа странно и след секунда го направи на сол.Във следващата стая той намери най-гадното нещо което някой някога беше виждал МИКЪЛ ДЖЕКСЪН който се гавреше със Къци и момчетата на късмета.Иво се исмя и застреля двамата със готин пистолет с капси.На третия етаж беше куоминацията.Във стаята АЗИС правеше СТИИПТИИЗ а СЛАВИ ТРИФОНОВ И ГОДЖИ пееха "ЕЛА ЕЛА".Иван се ужаси от гледката но бързо се усъзна и мятна една граната.ТОгава видя че още един тон от жаби идваше а пък той нямаше повече оръжия

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Фев 2004 16:38

По едно време всяка вечер сънувах че ме убиват!Например гледам някакво шосе и тръгвам да го пресичам.И изведнъж изниква някаква кола и ме премазва!Или пък се бия в някаква зала като на "Матрицата 1" с някакъв скелет и изведнъж краката ми се залепват за пода.И докато се мъча да ги отлепя,скелета ми изважда сърцето!След такива сънища сърцето ме заболяваше и се събуждах веднага!Беше ужасно.А напоследък сънавам че се целувам с момичето което харесвам! :D :lol:

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 15 Фев 2004 21:10

Я някой да напише за еротичен сън.Чудно ми е дали ще ме баннат ако публикувам еротичен разказ? :roll: :?:

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Фев 2004 21:12

GboyWoW написа:
Я някой да напише за еротичен сън.Чудно ми е дали ще ме баннат ако публикувам еротичен разказ? :roll: :?:

Не, ма стига да е твой:))

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Фев 2004 21:14

Az bix poblikuval , ama e mnogo necenzuren......

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Фев 2004 20:15

:!: Ami bassi sunq sunyvah 4estno...Sunyvah 4e sum Xari Potur i,4e letq na nqkva hiper qka prahOsmYka4ka :mgun: maii be6e "PHILIPS"i letq si az spokoii no po-centara maii bqh nad "NDK" I gledam az doly vurvi Britney Spears(BRUKNI S PRUSTI)i si pee...Oops pak prudnah v noshta i se ispurdqva moshtno kato BOMBA!!!
:gredande:

I az se subydih adski stresnata...BAHTI SUNQ!HAHHAHAAHA :stooped:

Профил Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com