Диабло ІІ разказче
- _BL00DRAYNE_
Диабло ІІ разказче
Тва е може би "поредната тъпотия" на БЛУУДРЕЙН и ако на членовете на форума не им хареса се моля на всевишният г-н Администратор (както и да се казва) да изтрие темата......
І-ва глава (въведение): Децата
_BL00DRAYNE_ и Saruman^ бяха обикновени сестра и брат,докато шаманите и карвърите на Диабло не ги разделиха с родителите им- бащата и майката бяха убити в опит да защитят децата си.....Децата гледаха окървавените и бездушни тела на родителите им от гардероба....
-Хмммм....надушвам нещо- изрече един от шаманите
-Месоо- изрече карварът,който беше най близо до децата
Като чу Saruman^ това,той взе ловният дагер на баща си и спря да диша.Сложи ръката си на устните на _BL00DRAYNE_ и прошепна "шшшшт".
Карвърите и шамана се огледаха,но не намериха нищо...
-Ето го месото- посочи шамана към една дървена чиния,където имаше прясно сготвено агнешко месо.След това шамана се нахвърли на чинията и исяде всичко,вкючително и кокалите....Останаха само децата........
Ако ви е харесало ще има продължение....и от сега казвам ще вкюча най-много 6 човека
І-ва глава (въведение): Децата
_BL00DRAYNE_ и Saruman^ бяха обикновени сестра и брат,докато шаманите и карвърите на Диабло не ги разделиха с родителите им- бащата и майката бяха убити в опит да защитят децата си.....Децата гледаха окървавените и бездушни тела на родителите им от гардероба....
-Хмммм....надушвам нещо- изрече един от шаманите
-Месоо- изрече карварът,който беше най близо до децата
Като чу Saruman^ това,той взе ловният дагер на баща си и спря да диша.Сложи ръката си на устните на _BL00DRAYNE_ и прошепна "шшшшт".
Карвърите и шамана се огледаха,но не намериха нищо...
-Ето го месото- посочи шамана към една дървена чиния,където имаше прясно сготвено агнешко месо.След това шамана се нахвърли на чинията и исяде всичко,вкючително и кокалите....Останаха само децата........
Ако ви е харесало ще има продължение....и от сега казвам ще вкюча най-много 6 човека
- _BL00DRAYNE_
-
Гост
- Dark-Agent
- Обратна връзка:
- MasTer*YoDa
- Обратна връзка:
Anonymous написа:Saruman написа:II глава(въведение(още:))
Super sa i dvete samo taka6te napravim roleplayning game ako si trebe.Ama oshte 5-6 geroq nema da e zle da se vklu4at
men 6e me zemete li???
iskam da nosq imeto Yoda,da sam malak,zelen i da govorq naobratno[spravki-fun razkaza za darth veidar poslednata 4ast] i nai-vajnoto ---da vladeq silata...[leleiii kolko sam skromen...]
te nadqvam se da me vkliu4ite...
If you wanna be пиян drink vodka,not айрян!!!
m3mb3r of th3 tolki3n club:)"
-
TheGuardian
- _BL00DRAYNE_
хммммм прав си донякъде....... но все пак не съм някоя магьосничка която като вземе да пише нещо грешно, перцето да се спира,да затрива и пише наново сичко :}TheONEGOD написа:BLOODRAYNE...ти колко разказа наведнъж правиш???А???Само да ти кажа,че с всеки нов разказ,все повече доказваш,че се изчерпваш от идеи...вече около три твои разказа са все,ама все от ИГРИ!!!И поне намери начина да преведеш имената...как ти звучи:”Кърварите надушиха кръв...”...ХАхахаХАХА...
- _BL00DRAYNE_
Хм
добре се е полу4ило има нужда от продължение
само 1 забеле6чица кам саруманчо
) , бате в харогат (варварския град ... трудно ще се намери сорцерес и друид
)) там има 1 ле4ител(малах) 1 некромансер(нихлатак) и останалото са варвари
) ама продалжи го добре е
))
само 1 забеле6чица кам саруманчо
Burn baby Burn !!!
Storm Earth and Fire Hear my call
Storm Earth and Fire Hear my call
_FL00DRAYNE_... ахахахахах. Resident рулира! Ако Saruman продължи с разказа нещата ще станат, ама ако блъди се захване пак... не, недейте да ме стресирате.
Eins Hier kommt die Sonne
Zwei Hier kommt die Sonne
Drei Sie ist der hellste Stern von allen
Vier Hier kommt die Sonne
http://www.qe2idu.hit.bg
Zwei Hier kommt die Sonne
Drei Sie ist der hellste Stern von allen
Vier Hier kommt die Sonne
http://www.qe2idu.hit.bg
- MasTer*YoDa
- Обратна връзка:
Atentator написа:Пак казвам - ако някой ще пише,то да пише Саруман.
Bloodrayne ще я повикаме,ако решим да правим пародия,или нещо от сорта
"Кърварите надушиха кръв"
vsi4ki sa suglasni s teb,atentaore!:))
ta,Saruman,4akame produljenie!
If you wanna be пиян drink vodka,not айрян!!!
На следващата сутрин те пристигнаха във селце, наречено Ралгар.
Старецът произнесе някакво неразбираемо заклинание и вратите се отвориха. Стъписани Блудрейн и Саруман прекрачиха портите и се оставиха на стареца да ги води. Когато стигнаха една схлупена колиба, направена от най-примитивни материали те спряха.
през сламената врата си проправи път един войн със сини очи и светлоруса коса. неговата брада , по която личаха бели косми издаваше възрастта му.
-Влезте, очаквахме ви! - каза с плътен глас и посочи с ръка тясното помещение.
Двамата младежи се спогледаха и се запътиха към къщата.
-Ти ела с мен. - каза стареца на младата магиосница.
Тя отправи поглед към брат си и в отговор получи кимване. Докато ходеха тя попита:
-И все пак , няма ли да ми кажеш името си ?
-Аз се казвам Хай'Волтейдж. (
) - каза изненадан ,че не беше им казал преди той.
-А къде сме се запътили? - Блудрейн отново зададе въпрос.
-Търпение, ще видиш.
Ами тфа мисля да напиша за ся... сори че толкова рязко се включвам в темата но страшно ми се искаше и аз да участвам .... моля отново за извинение
Старецът произнесе някакво неразбираемо заклинание и вратите се отвориха. Стъписани Блудрейн и Саруман прекрачиха портите и се оставиха на стареца да ги води. Когато стигнаха една схлупена колиба, направена от най-примитивни материали те спряха.
през сламената врата си проправи път един войн със сини очи и светлоруса коса. неговата брада , по която личаха бели косми издаваше възрастта му.
-Влезте, очаквахме ви! - каза с плътен глас и посочи с ръка тясното помещение.
Двамата младежи се спогледаха и се запътиха към къщата.
-Ти ела с мен. - каза стареца на младата магиосница.
Тя отправи поглед към брат си и в отговор получи кимване. Докато ходеха тя попита:
-И все пак , няма ли да ми кажеш името си ?
-Аз се казвам Хай'Волтейдж. (
-А къде сме се запътили? - Блудрейн отново зададе въпрос.
-Търпение, ще видиш.
Ами тфа мисля да напиша за ся... сори че толкова рязко се включвам в темата но страшно ми се искаше и аз да участвам .... моля отново за извинение