Автор |
Съобщение |
Silent Fear
|
|
|
|
Заглавие: Есенен дъжд . Публикувано на: 31 Яну 2004 14:53
Отново валеше като изведро . По мрачните и тясни улички се стичаха поточета мътна вода . Нова светкавица озари небето . Една самотна сянка плавно се плъзгаше по мокрите стени . Ицо не помнеше от кога се скиташе по тези тъмни и самотни улички . Сякаш цяла вечност той бе обикалял в мрака в търсене на тази мистериозна сянка която бе една единствена за него . Понякога му се струваше че само да се протегне и ще оспее да я докосне . Но винаги щом опиташе да я погали тя изчезваше както се появяваше . Сега беше също . Подгизналото му тяло го молеше да се скрие от дъжда но душата му знаеше че само в мрака може да види тази сянка която изпълваше мечтите му . Той бръкна в джоба си и извади малка намачкана снимка с избелели краища . На нея едно нежно лище с тънки красиви устни , дълбоки кафяви очи и дълга черна като нощ коса сякаш го викаше при себеси . Ицо се вгледа в изображението и потръпна леко . Той я бе загубл толкова одавна . Погледат му бавно се отмести от снимката и се издигна към небесата . Първите лъчове светлина известяваха края на ноща . Той нямаше повече работа тук време беше да се прибере в тъмната си квартира . Бягаики по тясните тротуари като кошмар от светлина той стигна до малък порутен блок и бързаики се изкачи до втория етаж и още по-бързо отвори издрасканата желязна врата . Ицо огледа картината пред себеси . Малки прозорчета покрити с дебели завеси който сякаш не бяха дърпани никога , тясна стая с един диван и телевизор пред него , малка маса по която се търкаляха празни бутилки и легло покрито с непотребни вещи без никаква стоиност . Той свали якето си и го заметна на земята . Тръгна бавно към телевизора и вкара една касета във празния отвор на вграденото видео , после бавно отиде до дивана и се отпусна на него . Екрана пред него бавно засия и почна да показва образи , образи толкова одавна загубени че човек можеше да си помисли че са излезли от предишен живот само зада изпълват с болка наблюдаващия ги . Там бе и Ицо усмихнат ,чист , щаслив а до него едно прелесно момиче с дълга черна коса и мека усмивка която нежно го прегръща . Малка сълза се стече по набразденото от тъга лице на наблюдаващия . Той бе гледал тази касета хиляди пъти и щеше да я гледа още много . Тя запълваше празнотата в него , тя бе неговия живот . Нощем той обикаляше в търсене на една сянка а денем гледаше касетка изпълнена с щастие от миналото . От слънчевата светлина той единствено не понасяше повече сънят . Той продължаваше да гледа замрелия екран дълго след като касетата беше свършила . Бавно ссъзнанието му се пробуди . Вече бе нощ и той трябваше да излезе на лов . Но той не бе ловеца а дивеча , ловеца вече го беше ранил в сърцето . Сега всяка нощ той бягаше като ранено животно по тясните и тъмни улички в търсене на спокоиствие . И там той я съзря . Тя бе все така красива с дълга черна коса , с нежна усмивка . Ицо се приближи към нея и протегна ръка . Молеше се това да не е мираж , да не е поредната илюзия на неговите очи . Пръстите му нежно докоснаха румената и тъи нежна буза . Тя се вгледа във него със свойте дълбоки очи но не продума . После плавно вдигна едната си ръка на нивото на лицето . Ицо не разбираше какво иска да му каже . И тогава съзря малък златен пръстен . Сега вече разбра тя се е омъжила . Той отново се гледа в красивотой лице и я целуна нежно по челото . Той се прибра в квартирата си оспокоен и усмихнат , облече костюма от абитиоренския си бал , среса косата си , отиде до леглото и извади една кутия после седна на дивана . Огледа масата пред себеси , разбърка празните бутилки и намери една полупразна междо тях . Той изля жадно горчивия алкохол в гърлото си и се отпусна изморено назад а канапето плавно пое тежеста му . Ицо се вгледа в кутията която лежеше на масата пред него и се замисли колко е прекрасен живота . Той бръкна в нея и извади позлатения пистолет който му бе подарил бащаму . Той дръпна кожуха и оръжието изщрака в знак че е заредено . Ицо се осмихна отново и се застреля .
___________________________________ I fear no Death for she’s my mother, I fear no Pain for she’s my sister, I feel no fear for I’m the Fear - the maddening, nameless, silent Fear , who suffocates you in the face of Death !
|
|
|
|
|
Loco De Remate
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Яну 2004 18:03
Happy ending!
Cool!
Кефи ме!
___________________________________ AAAAAAAAAAAARGH!
The Fear! The Fear! The Fear! The Fear! The Fear! The Fear! The Fear!
|
|
|
|
|
Sasuke
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Яну 2004 18:12
Като изключим натрапчивите повторения на личните местоимения,много ме трогна.Добро усещане за мрак и отчаяние.Добро е несъмнено!
___________________________________ Когато ружите цъфтят, не виждаш другите цветя.
|
|
|
|
|
EviL
|
|
Мнения: 893 Местоположение: Д'Драгонленд в крепоста Д'Драгонхарт !
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Яну 2004 20:20
Деем нямога да мовярвам че има още някой като мен в този форум . За_Сталин много е как да кажа "красиво" по свои гротесен начин. Продължавай . Ако това нещо има някакъв вид продължение ми се иска да го прочета . И междо другото приеми един савет от човек който пише само в този стил . ВНИМАВАИ ДА НЕ ЗАГУБИШ ВРЪСКА С РЕАЛНИЯ СВЯТ !!!
___________________________________ Злото винаги ще е по-силно !
There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.
|
|
|
|
|
†Попѫтъ†
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Фев 2004 16:07
Страхотна работа комрад!
___________________________________ دشت شما درد نکند
|
|
|
|
|
NoName
|
|
В момента играе: Белот ...
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Фев 2004 00:22
___________________________________ Only god can judge me , is that right ? Only god can judge me now . Only god baby , nobody else , nobody else .
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Фев 2004 10:40
cool.dude!
айде още едно
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Фев 2004 10:38
Ама ти освен заклет комунист, си бил и позйор явно, крадеш и идеи, и мотиви, и изразни средства, че и заглавието си откраднал, и малко си го променил...
а и освен това си прегледай разказ4ето за правописни и пунктоационни грешки...
Езиковата култура ти е на нивото на петокласник.
--->ЛЪЧ в множествено число е ЛЪЧИ, а не ЛЪЧОВЕ...
Прочети една две книги преди да започнеш да пишеш глупости.
А и тез сладурковци, които толкова те хвалят... май и те владеят българския език толкова перфектно, колкото и ти...
___________________________________ еи, богу, колко сме смотани само....
|
|
|
|
|
Silent Fear
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Фев 2004 11:46
L-I-N-K здравеи как си ? Виздам че си изпълнен с чняв и се чудя защо ? Да не съм те засенчил нещо ?
Комунист съм и не го крия . Позйор може и да съм ( съжалявам немога да ти отговоря със сигурност защото не знам какво значи този термин ) но това теб какво точно те бърка ?
"крадеш и идеи, и мотиви, и изразни средства, че и заглавието си откраднал, и малко си го променил " - добре бе пич и от къде съм крал ? Това което съм написал е претворение на личните ми чувства .
"Прочети една две книги преди да започнеш да пишеш глупости. " - за теб глупости за мен и някой други не ! Това че на теб нети харесва мен какво ме засяга ?
"Езиковата култура ти е на нивото на петокласник.
--->ЛЪЧ в множествено число е ЛЪЧИ, а не ЛЪЧОВЕ... " - непомня да съм го крил ! Може правописа да ми е под всякаква критика но аз казвам че не буквите са важни а съдържанието което се крие под тях .
Начина по който бе написан постати ме наведе на мисълта че си имам работа с творец и затова прегледах страниците на " Творческия форум '. Както си и мислех ти наистина пишеш . Не бих могъл да си искривя езика и душата и да кажа че прочетеното беше лошо ( напротив беше доста добро )"Безименният от Сенките". Освен това прочетох и "Тъмнината..."( следкато прочетох изпълнения с любов пост които плясна в темата) . Незнам какво да кажа ! Да прилика има ( но както и теб са те споходили тъмни мисли така и мен ) но аз написах за нещо много лично ( половината от историята ми е реална случка )
С последните редове искам само да кажа че агресията ти е неоправдана ( нека нети звучи като оправдание опитвам се да бъда културен и да ти покажа грешките ти ) и ти неби трябвало да се подчиняваш сляпия си гняв .
___________________________________ I fear no Death for she’s my mother, I fear no Pain for she’s my sister, I feel no fear for I’m the Fear - the maddening, nameless, silent Fear , who suffocates you in the face of Death !
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Фев 2004 14:49
позьор значи плагиатор най просто казано.
а тва за глупостите, грешно си ме разбрал човече, смислени неща са писани, но стила на писане ти е ужасен. Тва имах и предвид, като казах да прочетеш някоя книжка! Това ще ти помогне да си вдигнеш стила...
А ме ядоса заглавието...
Есенен Дъжд.
Много преди теб аз написах и публикувах Летен Дъжд.
Само дето не знам дали архивите на форума го пазят.
Нямам нище против теб иначе, просто малко се издразних.
Пиши си колкото искаш, ама си прегледай граматиката
___________________________________ еи, богу, колко сме смотани само....
|
|
|
|
|
XaMcTeP
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Фев 2004 15:20
Много е яко браво !!!!!:)
___________________________________ Nothing here ^_^
|
|
|
|
|
†Попѫтъ†
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Фев 2004 17:43
L-I-N-K kato smqtash 4e toi plagiatstva dai da vidim i twoq razkaz, ka4i go nekade v neta! I kakvo imash protiv komunistite be! Az sam vurl takuv!
___________________________________ دشت شما درد نکند
|
|
|
|
|
Sasuke
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Фев 2004 18:11
Хайде да не си коментираме стиловете на писане става ли?Не виждам смисъл някой да критикува друг за нещо толкова глупаво.Освен това неща тип"Прочети някоя и друга книжка" са адкси жалки.Айде да те видя ти колко си чел,че ми се правиш на професор.За твое сведение също така думата лъч има три множествени числа,които се употребяват в различни случаи."Лъчи" се използва винаги в членуваното множествено число на думата,не знам някой да казва "лъчовете",така че си е абсолютно развносилно.Лъчове си е също вярно,макар и да не звучи толкова добре.Подобно е на "мечове".Също така има и "лъча"(с ударение на първата сричка),което също се използва.Нека не спорим на такава обширна,необятна и некатегорична тема като българската граматика,транскрипция,пунктуация,правопис-не би имало смисъл.Линк,разказите ти бяха добри,ама честно да ти кажа "Летният дъжд" не е еквивалент на това по-горе,има си разлики.
___________________________________ Когато ружите цъфтят, не виждаш другите цветя.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Фев 2004 18:26
L-I-N-K написа: Ама ти освен заклет комунист, си бил и позйор явно, крадеш и идеи, и мотиви, и изразни средства, че и заглавието си откраднал, и малко си го променил... а и освен това си прегледай разказ4ето за правописни и пунктоационни грешки... Езиковата култура ти е на нивото на петокласник. --->ЛЪЧ в множествено число е ЛЪЧИ, а не ЛЪЧОВЕ... Прочети една две книги преди да започнеш да пишеш глупости. А и тез сладурковци, които толкова те хвалят... май и те владеят българския език толкова перфектно, колкото и ти... Mnooogo to4no kazano! Bravo!
|
|
|
|
|
Sasuke
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Фев 2004 18:28
Хахаха,без коментар
|
|
|
|
|
Silent Fear
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Фев 2004 21:11
Линк искрено се моля този новорегистрирания да не си ти ! Относно подкрепата от страна на другите членове от форума благодаря ( благодаря и за добрите изказвания ).
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|