Автор |
Съобщение |
Sasuke
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Яну 2004 20:13
?????°?‚???? ?°???° ???µ ???µ?„??!
___________________________________ Когато ружите цъфтят, не виждаш другите цветя.
|
|
|
|
|
MM13_666
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Яну 2004 20:15
?????????????“?? ???? ????? ?•????! ???°???»????! ???°???»????! ???°???»????!
___________________________________ Drink their blood,
Kill them all,
Send their souls to hell.
|
|
|
|
|
Sasuke
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Яну 2004 20:17
?????? ?·?°???????µ???µ ???‚ ???µ??,?‰?µ???µ ???° ?????±?µ???? ???·?µ???° ?‚?°???° ?‡?µ ?±?»?°???????°???? ???° ???????????°?? ?‡?µ ?‚?°???° ???µ ???‚?µ?????…?° ???µ?‰?°?‚?°.?”?°???? ?????±?µ???°?‚?° ???° ?µ?»?„?° ???° ?µ ?·?°???????????‰?° ???µ!
___________________________________ Когато ружите цъфтят, не виждаш другите цветя.
|
|
|
|
|
MM13_666
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Фев 2004 09:54
Е, начаках се!
И двамата използваха и магия и сурова сила. Битката продължи цял един ден, но на края, вместо да има победител имаше само две тежко ранени и много изтощени същества. Двамата лежаха на земята и събираха сили за поредния сблъсък, когато в залата се появи Сарджерас. Той се запъти към Орела без да обръща никакво внимание на двете тела на пода.
"Виж, ако някой трябва да има Орела, то това е един от нас. Какво ще кажеш да покажем на този демон, че не е чак толкова могъщ"- двата полуелфа можеха да общуват чрез телепатия и Маглор реши да се възползва от това.
"Да не предлагаш да се съюзим срещу Сарджерас" - отвърна Некрос.
"Колкото и да не ми е приятно точно това имам предвид"
"Е, добре тогава събрах, доста сила за да те довърша, но си прав. Да се отървем от натрапника и тогава ще се разбираме"
Сарджерас още беше далече от Орела когато полуелфите се надигнаха. Той ги изгледа учудено.
- Азера? Чух че си се освободил, но не очаквах да те срещна тук. А този кой е, някой от питомците ти?
- Нищо не разбираш, нали демоне?
- Какво!- гласът на Сарджерас беше колкото учуден, толкова и гневен - Да не си се побъркал след толкова години в затвора на елфите?
- Наистина не разбира, нали Маглор?
- Маглор? Но как?
- Не, не разбира. Е да го разкакаме от тук и да продължим това което той прекъсна, а?
- С голямо удоволствие!
Двамата нападнаха едновременно. Сарджерас не очакваше това и те успяха да го повалят, но това беше само началото...
Kill them all,
|
|
|
|
|
MM13_666
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Фев 2004 19:50
Абе хора, ако сте де отказали от идеята свиркайте. Не че немога да я продължа и сам, но все пак...
Kill them all,
|
|
|
|
|
Sasuke
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Фев 2004 19:52
Моля те,недей така.Аз също пиша,просто сега чакам Кироман.Ако до утре по това време не е постнал аз ще постна.Няма да чакам сума си време!
|
|
|
|
|
MM13_666
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Фев 2004 19:56
Това малко ме успокоява, но май ще останем само ние двамата
Kill them all,
|
|
|
|
|
Sasuke
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Фев 2004 20:02
И Дебилчо се включва навреме.Трима не е чак толкова зле а Мат и Кироман все някога ще намерят време да пускат по нещо,пък било то и по-рядко!
|
|
|
|
|
MM13_666
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Фев 2004 20:05
Дано си прав! Чесно миналата седмица за малко да се откажа да пиша тук.
Kill them all,
|
|
|
|
|
Sasuke
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Фев 2004 17:30
Сарджерас избухна в пламъци и отхвърли Маглор и Азера на няколко метра от себе си.Въпреки нечуваната сила на ударната вълна,двамата само се изправиха ядосани и тръснаха глави с гняв.
-Как си позволяваш,демоне?-прокънтя гласът на Азера и той започна да реди тихо заклинание.В това време полуелфа до него хвърли мощна кълбовидна светкавица към мощните гърди на противника си.Сарджерас беше много по-слаб от враговете си в тази зала,но пък за сметка на това беше напълно отпочинал и със здрави сили.Той мълниеносно изгради блед зеленикав щит около себе си и електрическата енергия само премина по повърхността на защитата и избледня.Маглор изруга тихо и се пресегна със сноп енергия в ръка.Сякаш нещо прониза съвсем бегло демона срещу него и той първоначално се изсмя,но след секунда се смрази.Щитът около него изчезна и Сарджерас усети че не може да привлече магията около себе си.Изкрещя с все сила и се хвърли към Маглор.Полуелфа нямаше време да реагира и се вкопчи с ярост в противника си.Двамата се затъркаляха по пода.Изведнъж чуха гръмовен смях и се обърнаха ококорени по посока на звука.
Точно в центъра на залатс се извисяваше Азера,разперил някакси твърде огромните си криле и лицето му започна бавно да се преобразява.Фигурата му ставаше все по-голяма и мускулите му придобиваха още по-чудовищни размери.Беше събрал ръцете над главата си и между пръстите му се процеждаше ярко проблясващ сноп светлина.Грозна усмивка се разля по лицето ми и от очите му изригнаха пламъци.
Наистина мисля че 48 часа бяха достатъчно.Дано ви хареса!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Фев 2004 17:34
Класа!
|
|
|
|
|
Lord of Dragons
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Фев 2004 17:36
Опаааа!Забравих съвсем за разказа си.Радвам се че вие продължавате да пишете.А и мене ме нямаше за няколко дни и
нямах възможност да гледам темата.Благодаря.Скоро ще пиша.Продълженията са много яки.Очаквайте продължение след около час-два.Join,видях че ти хареса.Искаш ли да се включиш?
|
|
|
|
|
MM13_666
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Фев 2004 18:28
Ранд, предателю, ще ти го върна в Гилдията! Но иначе ми хареса
Kill them all,
|
|
|
|
|
Lord of Dragons
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Фев 2004 19:37
Маглор и Сарджерас се втренчиха в него.Беше огромен!Те се зачудиха какво да правят.Но Азера не чакаше.Той ги нападна веднага.Сарджерас се поотдръпна за малко от битката за да измагьоса демони за помощ.Но Азера видя,и го спря.Бяха в капан.Азера се изсмя зловещо:
-Май се поуплашихте,а?Пригответе се да се уплашите още повече!
Той вдигна ръцете си високо и създаде огромна огнена топка.Тялото му се обви с бляскава светлина,вероятно магически щит,и той трясна топката с всичка сила по земята.Беше предпазен и се наслаждаваше на гледката.Сарджерас и Маглор трепериха от страх.Приготвиха се за удар...ТРЯС!Азера изрева силно.Беше поразен от собствената си магия.Не можеше да повярва:
-Как го направихте?Как?
По лицата на останалите двама се появи усмивка.Маглор погледна Сарджерас:
-И ти ли си мислиш това същото като мен?
-Да.Да го вземаме и да се махаме.
Те взеха "Орела" от ръцете на Азера,и тръгнаха.Тогава Азера прошепна едва доловимо:
-Щом няма да е мой,няма да е ничий.
Той се изправи.Набираше мощ.Енергиен заряд го обгърна,той изрева силно.Очите му горяха от ярост.
|
|
|
|
|
MM13_666
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Фев 2004 19:40
Хареса ми Аз ли съм на ход?
Kill them all,
|
|
|
|
|
Lord of Dragons
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Фев 2004 19:43
MM13_666 написа: Хареса ми Аз ли съм на ход?
Радвам се че ти харесва.Ти си.Засега ще пишем ти,Ранд и аз.Ако друг иска да се включва,да казва.
|
|
|
|
|
The_CROW
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Фев 2004 19:45
И аз!
|
|
|
|
|
MM13_666
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Фев 2004 19:48
Гарване само моля те дай ми това продължение, ти пиши след мен(само този път).
ПЛС.....
Kill them all,
|
|
|
|
|
The_CROW
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Фев 2004 19:49
От мен да мине!
|
|
|
|
|
Sasuke
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Фев 2004 21:41
MM,ах ти!Знам какво ще направиш!Ще се видим в Гилдията!А иначе там към кои ще си-към тези с Алириа към елфския трон или с другите?
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|