windows boza li e ?

Вашите разкази и истории

Windows boza li e ?

da
8
36%
ne
14
64%

Общо гласове: 22

Аватар
ivanatora
Обратна връзка:

Мнение от ivanatora »

Victor Ivanov(NFS Master) написа:???‚ ?????? ?·????? ?”?° ???µ ?±?? ?›?????????? ???° ?µ ???·?»?µ?·???» ?????µ???? ??????????????... ?…?°?…?°?…?°?…?°??? ?? ?????? ?‚?? ???????????? ?·?° ???????› ???»?? ??'?????‚?? ?? ???° ?µ ???»?????????‚??. ???°?·?°?…, 4?µ ?µ ?±???·?° ?‰???‚?? ?—?? ???•?“?? ???•???? ?????©??????????????????!!!!!

???°?????? ???±?‰?? ?????° ???°?‚?°?‚?° ???° ???·?»???·?°???µ ???° ?µ?????° ?????µ???°?†?????????° ???????‚?µ???° ?? ???µ???????‚?µ ???°?‡?µ???‚???°? Win95 ?µ ???·?»???·???» ?????µ???? WinXP, ?‚?????° ?·???°?‡?? ?»?? ?‡?µ ?µ ????-???‚?°?????‚?? ?µ ????-?????±?????
???°?????‚?????° ?????? ???????????? ?·?° ???????›? ???µ ?????????????? ?·?° ???»?????????‚??, ?° ?·?° ?????‚?µ?????µ?‚ ?‚?µ?…?????»????????. ???µ?± ?????????????? ???°?????????µ??.
Изображение
?? ???°?????? ?µ ?·?° ?‚?µ?± "?’?????§????"? Diablo, CS, AOE, FIFA, Mortal Combat? ?????? ?‚?????° ?µ ?‚?°???° ???????±?‰?µ ???µ ???? ?????°???? ?‚???????° ???° ???? ???‚???????°??????.
?????? ?????°?? ?????µ???????? ???µ???????·???? ???????µ???????°?»???? ???????????°???? ?·?° ???°?·???? ?‚?°?? ?????·?°?????? (Photo Shop), ???????µ???‚?? (M$ .NET) ?? ???????‡???µ.. ???????‡???? ?‚?µ ???? ?????°?‚ ?±?µ?·???»?°?‚???? ?µ?????????°?»?µ???‚?? ?·?° *NIX. ???????° ?‡?µ ???µ ???? ?‚?????????» ?? ???µ ?·???°?µ?? ???‚ ???????µ ???° ???°???µ?????? ???? ?µ ?»???‡???? ?‚?????? ???????±?»?µ??.
theonly

Мнение от theonly »

???· ???µ ???¶???‚???°?? ???° ????????, ?? ???·????4?µ?????µ ???° ???¤?? ?? ?‚?? ???°?»????. ?—?°???????°???°?? ???µ ?? ?????°???µ???µ ???° ?‚?µ?…???? ?????·?????° ?? ???»??6?°???µ ???° ?????·?????°.
Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former.
- Albert Einstein
Аватар
†Попѫтъ†
Обратна връзка:

Мнение от †Попѫтъ† »

?—???°?‡?? ???????‚?? ?????µ?????µ ?µ ?›?????”?????? ?µ 100%?????° ?‘???—??!!!
????, ?? ?›???????????° ?????†?°, ???°???°?? ?? ???° ?µ ???°?»???? ???? ?????±???µ! ???° ?????µ???µ?‚?? ?????°???…?µ ?µ?????° ????, ?›???‚?µ(?›?°???‚) ???‚?µ??, ?‚?? ???µ ?±?µ???µ ?»?????°:))
دشت شما درد نکند
Аватар
slim_k

Мнение от slim_k »

Izvodite koito mogat da se napravqt pri razglejdaneto na tazi tema sa:
a)WINDOWS e BOZA 100%!
b)Zamryznaliq dvukrak drakon(NFS MAster,Viktor neznam si kuv) e dosta tup,makar neprekusnato da tvurdi obratnoto!
c)Bill Geits opredeleno e lamq i idiot 6toto zamryznaliq drakon tvyrdi obratnoto! :D
d)programistite na Microsoft sa idioti(ebati dupkite ima v tiq WINDOWS-i)
e)NAI VAJNOTO DORI Lindows e po dobur ot WINDOWS,a za Linux da ne govorim! :D
p.s. to az sum pod WINDOWS 90% ot vremeto si na PC-to vupreki 4e imam RED HAT,t.e i az sum idiot yavno :D
http://wkoz.net - rap shit 24/7
Аватар
VAMPI

Мнение от VAMPI »

Momi4eta ako mojeh da vlizam samo pod linux 6tiqh idioti ste vie
G00w

Мнение от G00w »

VAMPI написа:Momi4eta ako mojeh da vlizam samo pod linux 6tiqh idioti ste vie
Offtropic:?°?±?µ ?‚?? ???° ?????? ???? ???????°?? ?‚???° ?±?µ????? ???µ?? ?????°?¶?°???°?? ?»?? ???µ ???° ???µ ???°?????‡?°?? ?????????‡?µ?

Powerd by ???»?°???? ???????„?°??????
?·?° ?‚?µ?± ???????????????° ?µ ?±???·?°, ???µ ?·?° ???µ??
Аватар
okayy
Обратна връзка:

Мнение от okayy »

?????‚ ???»?µ???°?? ?‚?? ???? ?±???·?°?‚?°
Аватар
Dr. J.J. ko4a
Обратна връзка:

Мнение от Dr. J.J. ko4a »

На мен не ми пука, и с двете операционни системи се надлъгвам :lol: .
Аватар
SPEEDER

Мнение от SPEEDER »

Linux-а е боза, а не Windows-а. "Джамовете" си е мноу яка ОС, за разлика от смотания Линукс, който не иска или не може да зацепи какво искаш от него. По едно време в тая Матрица имаха Линукс и веднага щом ми отказа да свали една песен :x повече не седнах на тоя компютър. Освен това не влиза в (примерно) програмни файлове,ами ме вкарва в контрол панел-а. Е на това ако му викаш яка ОС....
MAZDA RX-7
Публикувай отговор