Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Дек 2003 04:26

Replikata mi hrumna spontanno kato pro4etoh pisanieto na onia deto ne izpolzval hotkeys.Ami 4e to hotkeys sa 50%
ot igrata....Dobre4e pone edin razbra misulta mi de... napreduk e ........

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Дек 2003 15:23

da be i az tova zabelqzah-e pak 6a gi napravi 80 str.!!
bravo stuff noob-napreduk i pri teb-razbral si 4e hot keys sa 50 % ot igrata!!!

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 28 Дек 2003 15:27

zavisi ot 4oveka Hot Keyz sa pove4e ot 50% , kato po4nem otna4aloto - rabotnici da prai6 , posle sgradite , posle upravlenie na armiqta ( attack ) , polzvane na magii
misalta mi e 4e hot keyz pravqt igrata na Player-a po-barza :]
i 4e sa pove4e ot 50%

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Дек 2003 15:31

ami zavisi!
za zgradite e zaduljitelno da si si nau4il hot keyovete!
kakto i na magiite
za armiqta-ne e tolkoz nalojitelno!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Дек 2003 17:03

Misiite na orkite bili iako tupi be!Otna4alo biaha gotini oba4e posle iako zatupiaha

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Дек 2003 20:50

{[obio]}RAVEN™ написа:
Misiite na orkite bili iako tupi be!Otna4alo biaha gotini oba4e posle iako zatupiaha

Abe az sja ste pochvam tretata.
Abe vtorata nikak ne beshe zle ama na mesta beshe dosta trudna.

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Дек 2003 10:51

mii ne samo trudna ma i BUGAVA
ujasna izdunka e toq 1.13 pa4!!!!!!!!!!!!!!!

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 30 Дек 2003 12:06

Цитат:
tyrande@abv.bg da se razberem....

to email-a ti sam po sebe si e dokazatelstvo kva si lamq nedorasla - mnogo dobre znaesh kakvo e flood i lamer, kakvo shte me strqskash s definicii li?
STFU NOOB.
neznam koi sa ti ezicite, koito govorish......moje bi malko banishorski i pernishki dialekt pri teb minavat za ezici? znam edno - sas sigurnost angliiskiat ne e izmejdu tqh.
ergo - spri da FLOOD-ish temata s prostotiite si i ako shte produljavash vse pak, pishi gramotno i ne se zaiazdai s horata

Showtime.WeRRa? mi ne, pishi me Gost. I ne mi VIKAI...shtoto nqma te 4uia be NOOB.

Заглавие:
Публикувано на: 30 Дек 2003 12:07

a toia rado li e kuv e, koito pishe zgradi prosto nqma go komentiram.....

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Дек 2003 14:32

Anonymous написа:
Цитат:
tyrande@abv.bg da se razberem....

to email-a ti sam po sebe si e dokazatelstvo kva si lamq nedorasla - mnogo dobre znaesh kakvo e flood i lamer, kakvo shte me strqskash s definicii li?
STFU NOOB.
neznam koi sa ti ezicite, koito govorish......moje bi malko banishorski i pernishki dialekt pri teb minavat za ezici? znam edno - sas sigurnost angliiskiat ne e izmejdu tqh.
ergo - spri da FLOOD-ish temata s prostotiite si i ako shte produljavash vse pak, pishi gramotno i ne se zaiazdai s horata

Showtime.WeRRa? mi ne, pishi me Gost. I ne mi VIKAI...shtoto nqma te 4uia be NOOB.

1...Ne znam kakvo vide v mail-a mi,no ako ne te ustroiva pi6i na hoffinfo_bg@yahoo.com
2.."lamq"-liubimite mi sinonimi na lamer izmisleni predimno ot 12 godi6ni kato tebe
3.."nedorasla"-ami na 19 sum
4..Tva s dialektite moje bi misle6e 4e e ostroumno ili ???
5..Pisal sum i pi6a v tolkova 4ujdi forumi ,moje bi tam pi6a na perni6ki dialekt ???
6..Az se zaiajdam samo s takiva invalidi kato tebe..koito e pital ne6to otgovoril sum mu (spravka podpisa)
7..az ako sum NOOB....abe nqma da ti kaja ti kakvo triabva da si 6toto mraza da pi6a takiva ne6ta po forumite...

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 30 Дек 2003 14:40

na 19 si i mash email "tyrande" :shock: da be!
napravi si mail barbiegirl sushto da si v ton s 19te si godini :lol:
radvam se, 4e lamq ti e lubim sinonim na lamer
tova s dialekta mai trqbvashe da se seti6, 4e se otnasq kym gramotnostta ti
koito te pital si mu otgovoril...kakvo li? neshto za humen moje bi?

zapadnqcite 4esto polzvat po forumite edin hubav izraz : "Get a life"
ti, bideiki tolkova sofisticiran ot ravnishteto na tvoite 19 godini, znaesh kakvo ozna4ava i si go sreshtal. E noob, GET A LIFE.

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Дек 2003 16:39

Hah Get a life xaxa
tyrande=barbiegirl ???????????
4eti po vnimatelno ne "lamq" mi e liubimia sinonim na lamer..a tezi sinonimi (lamus lemar 4uval gi e vseki) prosto zvu4at ojasno tupo....
Za6to pomisli 4e ne sum se setil kakvo si imal vpredvid s dialekta....
Ami ako dai boje sum pomognal na niakoi edva li vajnoto 6te e 4e sum bil oburkal edna duma..
Moje bi sum bil tvurde zaet v izu4avaneto na padejite v perni6kia dialekt li ili de da znam s kakvo, no ne znam zna4enieto na dumata
"sofisticiran"....Ne seriozno naposleduk ot tva igrane s clana CS ni6to ne sum nau4il...
Moje da se smee6,no pone az za razlika ot drugi hora si priznavam za gre6kite si ili kogato ne6to ne znam..
Eto primerno priznal sum 4e tuka Tormozko razbira pove4e ot mene ot warcraft...No drugite ........... :) Ne znam kak igrae no razbira pove4e...
A ti vmesto samo da kritikuva6 pi6i ti ne6to puk posle az da go kritikuvam...Kakto znae6 4ovek vinagi moje da se hvane za ne6to ako e re6il da kritikuva nqkoi...
Za6toto samo da kritikuva6 nqkak ne vurvi.....osven....da te slojat na mqstoto na Albena Vuleva v Signalno Julto xaxaxa..
Ama 4e sum Flooder :)

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 30 Дек 2003 18:08

sofisticiran idva ot sophisticated - slojen, mnogoplastovo ustroen
ojasno se pishe UJASNO.
spiram te tormozq =)
ina4e za w3 mnogo dobre znaesh, 4e v takiva temi nishto ne se nau4ava samo moje 4ovek zdravata da se posmee
nau4ava se 4ovek ot mnogo igra/malko replay.

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Дек 2003 18:31

абе гост намерил се кой да ме у4и на български!
знам 4е згради се пи6е с с-просто пиша ма латинец и гредам да пиша бързо и съм сгре6ил!!!!!
а гост ти от много приказки поне нау4ил ли си се да играе6!
аре кажи кога и къде-който б . нет иска6 да те смажа!!!!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Дек 2003 20:47

Mersi vse pak o6e edna duma v re4nika mi :)
ujasen shte go napi6a 100 puti v tetradkata za domashno za da go
zapomna :)
A za 80%play/20%replay si prav..No vse pak za6to ima tolkova mnogo w3 forumi..:)

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 30 Дек 2003 23:36

znaesh, zashtoto e dale4 po lesno da si sedish na stola i da se pravish na velik, otkolkoto da po4nesh da igraesh i da umeesh da gubish. zatova ima tolkova forumi, zatova i tolkova mnogo hora ne pravqt nishto drugo osven da gledat reps.

Заглавие:
Публикувано на: 30 Дек 2003 23:38

Anonymous написа:
znaesh, zashtoto e dale4 po lesno da si sedish na stola i da se pravish na velik, otkolkoto da po4nesh da igraesh i da umeesh da gubish. zatova ima tolkova forumi, zatova i tolkova mnogo hora ne pravqt nishto drugo osven da gledat reps.

i zatova mnogo novaci burzo burzo se otkazvat ot 2 3 zagubi, sqdat da gledat replay no se zabravqt. Ot tezi replay nau4avat igrata NA TEORIA i tova rezultira vuv flood po forumite i izgrazdane na expert image.
aide po jivo po zdravo, nqma da pisha v temata pove4e, zashtoto stanah flooder + tova rado shte zeme me nabie :lol: :lol:

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 31 Дек 2003 10:23

Takaaaa...Poredna vrajda v temata.Gosta e prav za zagubite i replay-te.Az sled 1-te 2 zagubi v battle-a biah gotov da se otkaja
Oba4e posle bih ada6a i po4nah pak da igraia seriozno.
I poneje odavna sum v taia tema sum vidial mnogo takiva karanici i zakani oba4e nakraia stava K** :) Taka 4e po spoko :wink:

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 31 Дек 2003 12:52

Ohh da znam dori az predi 3-4 meseca minah prez tova....
Ne biah zimal igra vs human i undead....V rezultat na tova zapo4nah da gleadam mnogo replay (naistina mnogo 15-25 dnevno)...A igrata mi namali do 1 ladder igra na 2-3 dni....
Vs human i UD igraeh kato obre4en ot purvata secunda....
Gledaiki replay se 4udeh kum koia rasa da se prenaso4a misleiki si
ne6ta ot sorta na "a vij tva s orc kolko lesno se nadigravalo"...Dori zapo4nah da si pi6a mail-ove s Ghostriddah (3ti v Laddera USEast)...Sled vreme ot igraneto s orc vidqh 4e po4ti ni6to nqma da izleze..Proumqh o6e ne6to vajno hunts e edna ot nai-slabite edinici v igrata.....Abe ob6to vzeto prevuzmognah tozi period....
V momenta imam 15lvl account v Europe s 75% efektivnost...
i account v Hoff-a 19lvl s 81-82% efektivnost...
Vupreki 4e vse o6te mislia 4e Human>Night Elf razbrah 4e elf ima mnogo priimu6testva v igrata....
I mnogo rqdko se qdosvam za zagubena igra (primerno ako sum napravil nqkoia glupava gre6ka koiato mi e struvala spi4elena igra)..

PS. NE SE OTKAZVAITE ZARADI TVA 4E STE PADNALI NQKOIA I DRUGA IGRA...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 31 Дек 2003 14:59

Pfu..opomnete se hora. Igrite se igraqt za zabavlenie!!!! Koito ne go kefi, a iska da se pokaje kolko e velik - da znae samo che tova ne e nachina! Igraite za kef, a ne za leveli, pobedi i vsqkakvi takiva prostotii!

Профил ICQ WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost